Content: Zakelijk buiten vergaderen - Te Werve
 • Verbind je team

  Trainen

  Buiten

  Binnen

 • Verbind je team

  Trainen

  Buiten

  Binnen

 • Verbindt je team

  Trainen

  Buiten

  Binnen

Nieuwe trend: vergaderen in de buitenlucht

Één van de vergadertrends van het moment is vergaderen in de buitenlucht. Landgoed Te Werve en Te Werve Buiten lenen zich hier uitstekend voor. Bij mooi weer kun je bij Landgoed Te Werve gebruik maken van het terras met uitzicht op de vijver met fontein of het bos.

Je zult niets anders dan rust en ruimte op deze plek ervaren. Je merkt dat de tsjilpende vogels en een briesje bevorderend werken. Je zintuigen worden op scherp gezet, wat jullie concentratievermogen verbetert. Uiteraard verzorgen wij alle benodigdheden die je gewend bent van een vergaderzaal. Mocht het onverhoopt toch minder goed weer zijn, dan hebben wij een zaal voor jullie gereed.

Veiligheid

Bijeenkomen in Coronatijd mag en kan bij ons op de locatie. Of je nu buiten vergadert of binnen, het moet wel veilig.

Rustmoment

Hoe fijn is om na een tijdje zittend vergaderd te hebben de benen te strekken en de vergadering wandelend voor te zetten? Uit onderzoek blijkt dat de creatieve input bij wandelen 60% hoger is. Bovendien voelt het minder als een vergadering, waardoor je meer out-of-the-box gaat denken en op andere ideeën komt. Daarnaast is het ook nog eens gezond en leuk om te wandelen en te genieten van de prachtige natuur op ons landgoed.

Brainfood = powerfood

Een gezond sapje, een energierijke salade of een goed vullend broodje: voeding is belangrijk tijdens je werkdag. Een goede voeding houd je zowel lichamelijk als geestelijk scherp, dus ook tijdens de vergadering. Hoe ideaal is het wanneer de gezonde tussendoortjes gewoon aan de vergadertafel geserveerd worden? Ons keukenteam denkt graag met je mee over de culinaire invulling van jullie vergadering.

 

Rustig gelegen op een besloten landgoed van 26 hectare vlakbij Den Haag

Gratis parkeren op eigen terrein en dichtbij snelwegen

De lunch is een feestje op zich