zakelijk - Te Werve
 • Vergaderen

  Events

  Presenteren

  Feesten

  Diners

 • Vergaderen

  Events

  Presenteren

  Feesten

  Diners

 • Vergaderen

  Events

  Presenteren

  Feesten

  Diners

Minimaliseer no-shows op zakelijke bijeenkomsten

In de wereld van zakelijke evenementen is duurzaamheid een sleutelwoord geworden, niet alleen in termen van milieu-impact, maar ook wat betreft efficiëntie en kostenbeheersing. Een van de grootste uitdagingen? De beruchte ‘no-shows’. Het minimaliseren van het aantal genodigden dat niet opdaagt, is cruciaal voor het succes van je event en heeft een directe invloed op zowel budget als milieu. Hier zijn enkele tips om de no-shows te verminderen voor evenementen op onze locaties zoals Landgoed Te Werve, Te Werve Buiten en Kasteel De Hooge Vuursche.

AI Tools voor vergaderingen

Het gebruik van kunstmatige intelligentie (AI) in vergaderingen kan een positieve bijdrage leveren als het gaat om efficiëntie, productiviteit en algehele ervaring van jouw meeting. Hier zijn enkele manieren waarop AI kan worden ingezet tijdens een vergadering

Efficiënt vergaderen

Efficiënt vergaderen is een kunst, en bij Landgoed Te Werve en Kasteel De Hooge Vuursche begrijpen we dat het belangrijk is. Hier zijn tips voor doeltreffende meetings.

Minimaliseer no-shows op zakelijke bijeenkomsten

07/03/2024

AI Tools voor vergaderingen

15/01/2024

Efficiënt vergaderen

02/11/2023

Over Ons

Landgoed Te Werve ligt in een beschermd natuurpark van 26 hectare in Rijswijk. Via de oprijlaan van het landgoed bereik je het monumentale landhuis en vanaf het terras heb je een prachtig uitzicht op de duiventoren en het meer. Organiseer je meeting of training op het landgoed in het groen. Vier je feest op deze prachtige plek midden in de natuur. Het gerenoveerde landhuis is eigentijds ingericht. Ons eigen keukenteam kookt met passie de heerlijkste gerechten en ons bedieningsteam zorgt ervoor dat jullie alleen maar hoeven te genieten.

Interesse om bij ons
te komen werken?

Inspirerend vergaderen op een landgoed

Culinair hoog niveau uit eigen keuken

Enthousiaste en gedreven medewerkers