zakelijk - Event Company
 • Vergaderen

  Events

  Presenteren

  Feesten

  Diners

 • Vergaderen

  Events

  Presenteren

  Feesten

  Diners

 • Vergaderen

  Events

  Presenteren

  Feesten

  Diners

Coronaproof vergaderen

Uniek vergaderen in de buitenlucht

Alle zoom- en teams-vergaderingen zijn niet meer weg te denken. Het is toch fijn en goed om elkaar af en toe in het echt te ontmoeten. Natuurlijk moet dat wel veilig. Dat kan bij ons in de locatie met goede ventilatie en op 1,5 meter maar natuurlijk ook buiten!! Buiten vergaderen op een landgoed geeft veel inspiratie. In Landgoed Te Werve en Te Werve buiten bieden wij ook de mogelijkheid om buiten te vergaderen. Zo blijven alle deelnemers fris én gefocust!

Coronaproof vergaderen

Veilig en verantwoord samenkomen kan in onze locatie!

Regelmatig krijgen wij  de vraag of je nog mag vergaderen en trainen op onze locatie. JA, het mag. Bij ons kan dat op een veilige manier. De ruimtes zijn zo ingericht dat iedereen op 1,5 meter kan zitten.  Wij werken volgens protocollen en hebben allerlei voorzieningen om dit optimaal te organiseren voor jullie. Onze hoge ruimtes en een goed ventilatiesysteem zorgen voor een veilige omgeving om jullie  zakelijke bijeenkomst te verzorgen. Lees meer over Coronaproof bijeenkomen.

5 tips Zo blijf je fit in coronatijd

TIP: Power smoothie en lunch van onze chef!

Sinds een paar maanden is thuiswerken de standaard. Waar moet je op letten nu de keukentafel je kantoor is, je dagelijkse routine wegvalt en je het contact met je collega’s mist? Wij geven je 5 tips zodat je mentaal en fysiek fit blijft bij het thuiswerken. En als kers op de taart, geven we je twee recepten van onze chef-kok Jeffrey van Leusden van Landgoed Te Werve. Hij heeft een heerlijke power smoothie en lunch bedacht. Zo kom jij de dag wel door!

4 x Coronaproof winter- en eindejaarsactiviteiten

Veel van je collega’s werken thuis waardoor de contacten nu anders zijn dan voorheen. Startten we begin van het jaar nog onze dag met een gezamenlijk kopje koffie bij het koffiezetapparaat, tegenwoordig doen we dit aan de keukentafel. Kijk jij er ook zo naar uit iedereen weer live te ontmoeten? Met ons winterconcept kun je weer een avond of middag samen genieten. En om het helemaal af te maken, tippen we je ook nog voor de 4 leukste coronaproof activiteiten die jullie samen kunnen doen.

Coronaproof vergaderen

26/10/2020

5 tips Zo blijf je fit in coronatijd

24/10/2020

4 x Coronaproof winter- en eindejaarsactiviteiten

24/09/2020

Over Ons

Landgoed Te Werve ligt in een beschermd natuurpark van 26 hectare in Rijswijk. Via de oprijlaan van het landgoed bereik je het monumentale landhuis en vanaf het terras heb je een prachtig uitzicht op de duiventoren en het meer. Organiseer je meeting of training op het landgoed in het groen. Vier je feest op deze prachtige plek midden in de natuur. Het gerenoveerde landhuis is eigentijds ingericht. Ons eigen keukenteam kookt met passie de heerlijkste gerechten en ons bedieningsteam zorgt ervoor dat jullie alleen maar hoeven te genieten.

Inspirerend vergaderen op een landgoed

Culinair hoog niveau uit eigen keuken

Enthousiaste en gedreven medewerkers