zakelijk - Event Company
 • Vergaderen

  Events

  Presenteren

  Feesten

  Diners

 • Vergaderen

  Events

  Presenteren

  Feesten

  Diners

 • Vergaderen

  Events

  Presenteren

  Feesten

  Diners

Coronaproof vergaderen

Ontmoet elkaar weer! 

Alle zoom- en teams-vergaderingen zijn niet meer weg te denken. Het is toch fijn en goed om elkaar weer in het  echt te ontmoeten. Natuurlijk moet dat wel veilig. Dat kan bij ons in de locatie met goede ventilatie en op 1,5 meter maar natuurlijk ook buiten!!  Met Coronatoegangsbewijs is er nog meer mogelijk!

Coronaregels bij een evenement Landgoed Te Werve

Tijdens de persconferentie van 13 augustus jl. zijn nieuwe versoepelingen aangekondigd. Stapsgewijs gaan we de 1,5 meter maatregel loslaten. De streefdata hiervoor zijn 20 september en 1 november. Lees meer over mogelijkheden met Coronatoegangsbewijs en zonder bewijs.

6 Voordelen van fysieke ontmoeting

Persoonlijk contact is belangrijk voor het onderhouden van relaties. En juist nu heeft iedereen hier behoefte aan. Wij zetten de 6 voordelen van fysieke ontmoetingen voor je op een rijtje.

Coronaproof vergaderen

Veilig en verantwoord samenkomen kan in onze locatie!

Regelmatig krijgen wij  de vraag of je nog mag vergaderen en trainen op onze locatie. JA, het mag. Bij ons kan dat op een veilige manier. De ruimtes zijn zo ingericht dat iedereen op 1,5 meter kan zitten.  Wij werken volgens protocollen en hebben allerlei voorzieningen om dit optimaal te organiseren voor jullie. Onze hoge ruimtes en een goed ventilatiesysteem zorgen voor een veilige omgeving om jullie  zakelijke bijeenkomst te verzorgen. Lees meer over Coronaproof bijeenkomen.

Coronaregels bij een evenement Landgoed Te Werve

29/08/2021

6 Voordelen van fysieke ontmoeting

26/08/2021

Coronaproof vergaderen

26/10/2020

Over Ons

Landgoed Te Werve ligt in een beschermd natuurpark van 26 hectare in Rijswijk. Via de oprijlaan van het landgoed bereik je het monumentale landhuis en vanaf het terras heb je een prachtig uitzicht op de duiventoren en het meer. Organiseer je meeting of training op het landgoed in het groen. Vier je feest op deze prachtige plek midden in de natuur. Het gerenoveerde landhuis is eigentijds ingericht. Ons eigen keukenteam kookt met passie de heerlijkste gerechten en ons bedieningsteam zorgt ervoor dat jullie alleen maar hoeven te genieten.

Inspirerend vergaderen op een landgoed

Culinair hoog niveau uit eigen keuken

Enthousiaste en gedreven medewerkers