Afscheid - Te Werve
 • Groene omgeving

  Afscheid nemen

  Rust

  Ceremonie

  Condoleance

 • Groene omgeving

  Afscheid nemen

  Rust

  Ceremonie

  Condoleance

 • Groene omgeving

  Afscheid nemen

  Rust

  Ceremonie

  Condoleance

Wil je afscheid nemen in alle rust?

Afscheid nemen van je allerliefste, daar is tijd voor nodig. Vóór of na de uitvaart is er vaak behoefte om samen te zijn met familie en vrienden. Een mooie afscheidsceremonie op een rustige en sfeervolle locatie geeft troost. Steun geven en condoleren in een bijzondere omgeving, waar jullie je niet opgejaagd voelen. Waar aandacht is voor elkaar maar ook veel aandacht besteed wordt aan drankjes en mooie, lekkere hapjes. Landgoed Te Werve verzorgt dit graag voor jullie.

Contact: 070- 39 09 711. Wil je in het weekend of in de avond contact met ons opnemen? Dan kan dat via whats app : 06-13 09 74 40 of 06- 50 64 53 13

Welke mogelijkheden zijn er voor afscheid en condoleance?

Midden tussen de stedelijke bebouwing van Den Haag en Rijswijk ligt een stukje verborgen groen. Een landgoed van 26 hectare met vossen, fazanten en konijnen. Het landhuis beschikt over diverse ruimtes op de begane grond die geschikt zijn voor een afscheidsceremonie en condoleance tot 200 personen.  Het terras en het landgoed bieden prachtige mogelijkheden voor een wandeling of om rustig te genieten van de natuur en even bij elkaar te zijn.

Wij verzorgen:

Ruimte voor afscheidsceremonie met kist tot 70 personen
Stijlvolle ruimtes voor de condoleance tot 200 personen
Mogelijkheden voor lunch of diner
Gratis voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein

 

 

Achter elk bijzonder moment staat een bevlogen team

Tijdens het afscheid moet alles natuurlijk perfect geregeld zijn. Wij bieden jullie graag die zekerheid. Onze mensen doen net dat beetje extra om een mooi en waardig afscheid te verzorgen. Sterker nog, de passie voor het vak en de flexibiliteit van onze mensen zorgen ervoor dat het afscheid van jullie dierbare zorgeloos is. Dat is het verschil dat wij maken!

Wat heeft
Landgoed te Werve
te bieden?

Rustig gelegen op een landgoed van 26 hecatare bij Den Haag

Gratis parkeren op eigen terrein en dichtbij snelwegen

Bevlogen medewerkers met passie voor het vak