Particulier - Event Company
 • Feest

  Familie

  Vrienden

  Borrelen

  Eten

 • Feest

  Familie

  Vrienden

  Borrelen

  Eten

 • Feest

  Familie

  Vrienden

  Borrelen

  Eten

Trouwplannen of iets te vieren

Ga je trouwen of heb je iets te vieren? Bel 070-39 09 711 voor een persoonlijke afspraak of meld je aan voor de online open dag op zaterdag 30 januari.

Wat heeft
Landgoed te werve
te bieden?

Open dag

Online open dag 30 januari

Trouwplannen of iets te vieren? Beleef Landgoed Te Werve thuis tijdens de online tour. Zaterdag 30 januari doen wij mee met de online open dag van Top Trouwlocaties. Lekker veilig vanaf je bank meekijken en luisteren naar de mogelijkheden van onze locatie! Na de tour beantwoorden we graag nog een aantal vragen. Lees verder en meld je aan!

Willen jullie liever eerder of een persoonlijke afspraak op locatie?  Bel dan 070-39 09 711.

 

Populairste trouwlocatie

Toptrouwlocaties heeft de 10 populairste trouwlocaties van Nederland bekend gemaakt. De grote winnaar in Zuid-Holland is Landgoed Te Werve. Deze bijzondere trouwlocatie kreeg voor het derde jaar op een rij in Zuid-Holland de meeste aanvragen van aanstaande bruidsparen via het platform.

Open dag

20/12/2020

Populairste trouwlocatie

01/03/2020

Over Ons

Landgoed Te Werve ligt in een beschermd natuurpark van 26 hectare in Rijswijk. Via de oprijlaan van het landgoed bereik je het monumentale landhuis en vanaf het terras heb je een prachtig uitzicht op de duiventoren en het meer. Vier je feest of bruiloft op deze prachtige plek midden in de natuur. Het gerenoveerde landhuis is eigentijds ingericht. Ons eigen keukenteam kookt met passie de heerlijkste gerechten en ons bedieningsteam zorgt ervoor dat jullie alleen maar hoeven te genieten.

Interesse om bij ons
te komen werken?

Verrassend goede culinaire invulling uit eigen keuken

Bevlogen medewerkers met passie voor het vak

Monumentale erfgoedlocatie met een eigentijdse inrichting