Particulier - Event Company
 • Feest

  Familie

  Vrienden

  Borrelen

  Eten

 • Feest

  Familie

  Vrienden

  Borrelen

  Eten

 • Feest

  Familie

  Vrienden

  Borrelen

  Eten

Trouwplannen of iets te vieren

Ga je trouwen of heb je iets te vieren? Bel 070-39 09 711 voor een persoonlijke afspraak. Zondag 26 september is er een open dag (11.00-16.00). Lees hier hoe je een afspraak kunt maken hiervoor.

Open dag

Trouwplannen of iets te vieren? Kom zondag 26 september tussen 11.00-16.00 uur naar onze open dag.

Wij verzorgen een rondleiding en serveren hapjes en drankjes zodat jullie zelf de sfeer kunnen proeven. Willen jullie liever eerder of een persoonlijke afspraak bel dan 070-39 09 711.
Wij volgen de richtlijnen van het RIVM tijdens de rondleiding. Wij doen mee met de open trouwlocatie route van Toptrouwlocatie. Lees meer over hoe jullie je kunnen aanmelden.

Populairste trouwlocatie van Zuid-Holland

Landgoed Te Werve is de populairste trouwlocatie van Zuid-Holland. Dat maakte trouwlocatiespecialist; Toptrouwlocaties in februari 2021 bekend. Deze bijzondere locatie in Rijswijk kreeg voor het vierde jaar op een rij de meeste aanvragen binnen de provincie op het landelijke platform van Toptrouwlocaties.

Open dag

11/08/2021

Populairste trouwlocatie van Zuid-Holland

30/06/2021

Over Ons

Landgoed Te Werve ligt in een beschermd natuurpark van 26 hectare in Rijswijk. Via de oprijlaan van het landgoed bereik je het monumentale landhuis en vanaf het terras heb je een prachtig uitzicht op de duiventoren en het meer. Vier je feest of bruiloft op deze prachtige plek midden in de natuur. Het gerenoveerde landhuis is eigentijds ingericht. Ons eigen keukenteam kookt met passie de heerlijkste gerechten en ons bedieningsteam zorgt ervoor dat jullie alleen maar hoeven te genieten.

Interesse om bij ons
te komen werken?

Verrassend goede culinaire invulling uit eigen keuken

Bevlogen medewerkers met passie voor het vak

Monumentale erfgoedlocatie met een eigentijdse inrichting