Trouwen - Te Werve
 • Feest

  Familie

  Vrienden

  Borrelen

  Eten

 • Feest

  Familie

  Vrienden

  Borrelen

  Eten

 • Feest

  Familie

  Vrienden

  Borrelen

  Eten

Trouwplannen?

Ga je trouwen of heb je iets te vieren? Kom onze locatie bekijken. Bel voor een persoonlijke afspraak : 070-39 09 711

Trouwen

Het feest begint al bij de lange oprijlaan van dit prachtige landgoed van 26 hectare in Rijswijk. Het landhuis ligt in het groen en ademt rust en ruimte. Binnen of buiten trouwen? Het kan allebei. Het terras en de Tuinzaal hebben een prachtig uitzicht over de vijver, dit is dé plek voor jullie taart en toost met bubbels. Geniet lekker van een 3 gangen diner in de Vijverzaal. In de zomer steken onze koks graag de BBQ aan. De schemer zet in, het landgoed is prachtig verlicht en de DJ lonkt met swingende nummers. De feestavond kan beginnen!

LOCATIE BEKIJKEN?
BEL VOOR EEN AFSPRAAK
070-39 09 711

Fotografie Huwelijk
Een trouwraportage is alleen mogelijk als je op onze locatie trouwt.

Seizoenen

Trouwen kan in elk seizoen! Of je nu kiest voor een winterbruiloft of voor trouwen in de zomer. Het kan allemaal. Elk seizoen heeft zijn eigen charme. De omzetgaranties en zaalhuur liggen in de wintermaanden lager. Bekijk onze seizoenskalender en brochure voor de mogelijkheden.

 

 

Nummer 1 van Zuid-Holland

Toptrouwlocaties heeft de 10 populairste trouwlocaties van Nederland bekend gemaakt. De grote winnaar in Zuid-Holland is Landgoed Te Werve. Deze bijzondere trouwlocatie kreeg voor het vijfde jaar op een rij in Zuid-Holland de meeste aanvragen van aanstaande bruidsparen via het platform.

 

Trouwlocatie met ruime mogelijkheden

Landgoed Te Werve heeft meerdere ruimtes die we met elkaar kunnen verbinden. Bij mooi weer kunnen jullie natuurlijk gebruik maken van het terras met uitzicht op de prachtige vijver. Het Landhuis is geheel gerenoveerd en eigentijds ingericht. Alle onderdelen van jullie dag kunnen bij Landgoed Te Werve plaatsvinden: van fotoshoot, huwelijksceremonie, toost, diner tot feestavond. De locatie is eenvoudig te bereiken via A4, A12 en A13. Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen op eigen terrein.

De locatie leent zich bij uitstek voor:

 • Huwelijksceremonies tot 120 personen, ook op zondag en buiten!
 • Recepties tot 200 personen
 • Geserveerde diners tot 63 personen
 • Informele diners tot 200 personen
 • Huwelijksfeesten tot 200 personen

Achter elk
spetterende bruiloft
staat een
bevlogen team

Tijdens één van de mooiste dagen van je leven moet alles natuurlijk perfect geregeld zijn. Wij bieden jullie graag die zekerheid. Onze mensen doen net dat beetje extra om iedereen een geweldige dag te bezorgen. Sterker nog, de passie voor het vak en de flexibiliteit van onze mensen zorgen ervoor dat jullie feest onvergetelijk wordt, zodat jullie en de gasten voor 100% kunnen genieten van het feest. Dat is het verschil dat wij maken.

Wat heeft
Landgoed te Werve
te bieden?

Ervaar de werkwijze van Landgoed Te Werve

Natuurlijk wil je dat jullie trouwdag onvergetelijk wordt. Een goede voorbereiding is daarbij essentieel. Dat geldt uiteraard ook voor ons. Hieronder hebben we enkele aspecten van onze werkwijze toegelicht. Je zult zien dat we alles tot in de puntjes verzorgen.

 • Locatiebezichtiging, optie en offerte
 • Detailbespreking
 • Annuleringsregeling
 • Uniforme Voorwaarden Horeca

Monumentale locatie met eigentijdse inrichting

Bevlogen medewerkers met passie voor het vak

Rustig gelegen op een landgoed van 26 hectare