Vergaderen - Te Werve
 • Vergaderen

  Focus

  Brainstorm

  Overleg

  Lunch & Diner

 • Vergaderen

  Focus

  Brainstorm

  Overleg

  Lunch & Diner

 • Vergaderen

  Focus

  Brainstorm

  Overleg

  Lunch & Diner

Haal meer uit je vergadering op Landgoed Te Werve

Wanneer je vergadert op deze prachtige, groene en inspirerende plek merk je dat de energie stroomt, waardoor je het maximale uit de vergadering haalt. Uit onderzoek is zelfs gebleken dat rust en intimiteit een positief effect hebben op de effectiviteit van een meeting. En al helemaal in een bosrijke omgeving. Voeg daar onze uitgebreide en heerlijke lunch aan toe en je weet waarom een meeting op Landgoed te Werve een goede keuze is.

Welke mogelijkheden zijn er?

Deze prachtige locatie in het groen is de plek bij uitstek om in alle rust te vergaderen. De heerlijke lunch is een feestje en maakt jullie verblijf bij ons compleet. Haal meer rendement uit jullie vergadering en maak je hoofd leeg tijdens een ontspannen wandeling in de pauze.

Het landhuis is geheel gerenoveerd en gemoderniseerd en heeft op de 1e en 2 etage diverse ruimtes voor meetings van 6 tot 50 personen. Op de 2e verdieping bevindt zich een grote koffielounge voor de ontvangst van de deelnemers en waar gepauzeerd kan worden. Alle ruimtes beschikken over daglicht, hebben comfortabel meubilair met o.a. in hoogte verstelbare stoelen. Technische voorzieningen zoals een beamer, HD-LCD scherm en Wifi zijn aanwezig. De vergaderruimtes hebben luchtbehandeling en op de 2e etage airconditioning.

Op eigen terrein is een royale parkeergelegenheid. Tevens zijn er vier laadpalen aanwezig.

Onze vergaderbreaks

Je meeting wordt nog succesvoller als je tussendoor even wat anders gaat doen. Het verbindt en brengt de energie terug in je team. Boek via ons een actieve vergaderbreak vanaf 1,5 uur. Wil je nog meer inspiratie? Neem dan contact op met ons.

Privé vergaderplek: De Orangerie

Tijd om met je team bij elkaar te komen? Deze nieuwe (vergader)locatie op landgoed Te Werve heb je helemaal voor je eigen gezelschap. Een brainstorm sessie aan de keukentafel of lekker informeel bijpraten in de zithoek? Het is er allemaal in de Orangerie.

 

 

Achter elk succesvolle bijeenkomst staat een bevlogen team

Het landhuis heeft een eigentijds interieur en ligt in het groen. Daarnaast maken onze mensen het verschil. Wij zijn de regisseur van jullie bijeenkomst. En die dag moet natuurlijk vlekkeloos verlopen. Zonder zorgen en met maximale flexibiliteit van onze medewerkers. Dat leg je natuurlijk het liefst in handen van professionele, maar ook toegewijde personen. Wij bieden jullie die zekerheid. Zodat jullie je voor 100% kunnen focussen op de deelnemers. Dat is het verschil dat we maken.

Wat heeft
Landgoed te Werve
te bieden?

Interesse om bij ons
te komen werken?

Monumentale erfgoedlocatie met eigentijdse inrichting

Gratis parkeren op eigen terrein en dichtbij snelwegen

Zeer duurzaam en 100% CO2 neutraal!