Orangerie vergaderen - Te Werve
  • Privé vergaderplek

    Midden in het groen

  • Privé vergaderplek

    Midden in het groen

  • Privé vergaderplek

    Midden in het groen

Privé vergaderplek: De Orangerie

Tijd om met je team bij elkaar te komen? Deze nieuwe (vergader)locatie op landgoed Te Werve heb je helemaal voor je eigen gezelschap. Een brainstorm sessie aan de keukentafel of lekker informeel bijpraten in de zithoek? Het is er allemaal. Natuurlijk kan je de meeting ook verhuizen naar je privé terras. De krat met de vergaderlunch staat tussen de middag voor je klaar! Ontdek hoe succesvol je vergadering kan zijn in deze inspirerende Orangerie!

Wil je lekker blijven borrelen en dineren?

Help yourself! In de glasdeurenkoelkasten staat een ruim assortiment aan heerlijke dranken. Wij brengen graag lekkere bites langs zoals een borrelplank of  home made chickenbites, Kalfsbitterballen en een kroketje van bospaddenstoelen.

Diner

Informeer naar de mogelijkheden voor een diner in het Landhuis.

Orangerie

Deze historische Orangerie uit de 18e eeuw is net gerestaureerd. Vroeger was dit in de winter de plek waar de exotische planten stonden. Nu is het een heerlijke informele en sfeervolle locatie voor een meeting. Je huurt deze locatie voor jezelf. Het terras heeft een prachtig uitzicht over het groene landgoed. De huiselijke sfeer zorgt ervoor dat iedereen zich thuis voelt. De Orangerie is geschikt voor vergaderingen tot 10 personen. Ervaar zelf hoe deze rustig plek bijdraagt aan een verbinding van je team!

Rustig gelegen op een besloten landgoed vlakbij Den Haag

Monumentale erfgoedlocatie met karakter en een eigentijdse inrichting

Gratis parkeren op eigen terrein en dichtbij snelwegen