5 tips Zo blijf je fit in coronatijd - Te Werve
 • KASTEEL DE

  HOOGE VUURSCHE

  BAARN

 • LANDGOED

  TE WERVE

  RIJSWIJK

 • TE WERVE

  BUITEN

  RIJSWIJK

5x Zo blijf je fit in coronatijd

Sinds een paar maanden is thuiswerken de standaard. Waar moet je op letten nu de keukentafel je kantoor is, je dagelijkse routine wegvalt en je het contact met je collega’s mist? Wij geven je 5 tips zodat je mentaal en fysiek fit blijft bij het thuiswerken. En als kers op de taart, geven we je twee recepten van onze chef-kok Jeffrey van Leusden van Landgoed Te Werve. Hij heeft een heerlijke power smoothie en lunch bedacht. Zo kom jij de dag wel door.

1. Start je dag actief

Zorg dat je minimaal een kwartier tot halfuur beweegt, het liefste in de ochtend. Hierdoor kom je in de ‘actieve stand’. Je hartslag gaat omhoog en het stofje endorfine komt vrij in de hersenen. De rest van de dag kom je makkelijker uit de stoel en ben je ook positiever. Je kunt hiervoor een 7 minute work-out app gebruiken. Zoek in je App Store of Play Store op ‘7 minute work-out’ en je krijgt verschillende resultaten te zien.

2. Maak een ommetje

Juist nu je veel binnen zit is het belangrijk om te blijven bewegen. Frisse lucht zorgt voor opname van vitamine D, goed voor je weerstand. Dus ga wandelend boodschappen doen of maak een kort rondje door je buurt. Kijk om je heen, geniet van de mooie natuur en denk even aan wat anders

3. Kom wandelen op Landgoed Te Werve

Kom eens wandelen op ons Landgoed Te Werve. Hier kun je als ‘Vriend van Te Werve’ exclusief wandelen in dit prachtige natuurgebied. Het landgoed is normaal gesproken niet vrij toegankelijk voor particulieren, maar als ‘Vriend’ van de stichting kun je dagelijks genieten van deze natuur.

4. Blijf in contact met je collega’s

Zoek contact met je collega’s. Ook zij zitten in dezelfde situatie. Drink eens virtueel een kopje koffie met ze, of plan een online vrijdagmiddagborrel om tips uit te wisselen en over andere onderwerpen dan werk te praten.

5. Zorg voor voldoende ontspanning

Thuis is niet alleen meer thuis, maar ook een kantoor geworden. Probeer daarom op een vast tijdstip te stoppen met je werk.  Zet je computer uit zodat je ook echt los kunt komen van werk. Beperk ook de tijd achter een beeldscherm in je privétijd. Zet na je werk je telefoon uit, zet hem op stil of leg hem weg. Zo kom je tot rust en ga je ontspannen de avond in.

TIP: Power smoothie en lunch van onze chef!

Onze Chef-kok  Jeffrey van Leusden van Landgoed Te Werve maakt op op locatie altijd de heerlijkste gerechten klaar en let daarbij natuurlijk ook op wat je nodig hebt tijdens of na een meeting. Nu geeft hij 2 power recepten om thuis te maken voor tussendoor en voor de lunch. Geniet er van!

Zeer duurzaam en 100% CO2 neutraal!

Verrassend goede culinaire invulling uit eigen keuken

Rustig gelegen op een besloten landgoed van 26 hectare vlakbij Den Haag