Power recept - Te Werve
  • Eigen Keuken

    Diner

    BBQ

    Lunch

  • Eigen Keuken

    Diner

    BBQ

    Lunch

  • Eigen keuken

    Diner

    BBQ

    Lunch

  • Eigen Keuken

    Diner

    BBQ

    Lunch

Good Noodles Lunch Dish

Dit gerecht is rijk aan eiwitten en mineralen. Sobanoedels worden gemaakt van boekweitmeel en is dus glutenvrij en rijk aan eiwitten en mineralen.

Voor 4 personen:

  • 400 gr gekookte sobanoedels
  • 200 gr peultjes julienne gesneden
  • 100 gr zeekraal gewassen en geplukt
  • 350 gr gepelde gamba’s
  • 20 gr verse gember wortel fijn gesneden
  • 1 st rode ui grof gesnipperd
  • 2 teentjes knoflook fijn gesneden
  • 15 gr tamarinde pasta
  • 2 gr kurkuma
  • 1 st rode peper fijn gesneden zonder zaadjes
  • 1 scheut sesam olie
  • Zout en peper
  • ½ st limoensap
  • 10 gr gebrande sesam zaadjes
  • 2 stengels fijne ringen gesneden bos ui
  • 2 takjes verse koriander fijn gehakt

Bereidingswijze:

Verwarm op matig vuur de wok en voeg sesamolie toe. Fruit de rode ui, knoflook, gember, tamarinde, kurkuma en rode peper aan. Voeg gamba’s toe en bak deze 2/3 minuten mee. Voeg sobanoedels toe en bak dit nog een 4/5 minuten. Voeg limoensap, sesam, bosui, koriander toe en breng op smaak met zout en peper.

Boerenkool Power Smoothie

  • 1 st banaan
  • 25 gr blauwe bessen
  • ¼ st courgette
  • 50 gr boerenkool
  • 1 tl chiazaad
  • 1 el havermout
  • 100 ml ongezoete amandelmelk
  • 100 ml water

Alles in de blender en genieten maar!

Monumentale erfgoedlocatie met eigentijdse inrichting.

Verrassend goede culinaire invulling uit eigen keuken.

Bevlogen medewerkers met passie voor het vak