Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 070 - 41 52 185

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

 • visual
  • VR Dining origineel teamuitje
  • Volledig verzorgd door enthousiast team
  • Zowel op Landgoed Te Werve als Hooge Vuursche
  • Gratis parkeren op eigen terrein
  Download hier de brochure

VR Games tijdens uw diner of teambuilding

Het virtual reality dinerspel combineert virtual reality en ouderwets gezellig dineren. Door deze combinatie ontstaat een innovatief bedrijfsuitje en een teambuilding-oefening voor de toekomst. In deze spannende virtual reality games komt het dus aan op samenwerking, begrip en coördinatie. Al met al een unieke ervaring die wij in samenwerking met VR Owl aanbieden.

Zo ziet de VR Dining avond eruit

Start
U start rustig met een hapje, drankje en de uitleg van de spelleider.  De collega’s aan uw tafel vormen tevens uw team deze avond. U speelt voor een hoge teamscore en voor een hoge individuele score tijdens de teamgames in VR. Breng die adrenaline op gang en bereidt u voor op de strijd! Natuurlijk gaan we eerst ervaren wat geuren en smaken met u doen terwijl u de VR ervaring heeft die daarbij past.

De eerste team game
Zet uw VR headset op en betreed virtual reality. In de deze 360 graden omgeving ziet u uw collega’s als virtuele karakters met boven de hoofden de namen van de collega’s. Nu kunt u met ze praten, de tactiek bespreken of ze juist uitdagen. Kijk goed om u heen wie uw mede- of tegenstanders zijn deze ronde. Klaar voor de overwinning?

De volgende rondes
Na de eerste ronde heeft u genoeg tijd om diep adem te halen en uw ervaringen en tactiek te bespreken. Een heerlijke gang van het diner staat klaar en naast praten over de eerste VR experience is er genoeg tijd om ook andere zaken te bespreken. Let op; in ronde 1 werkt u samen met uw tafelgenoten, maar tijdens de andere teamgames niet. Vrienden of vijanden? In virtual reality is niets zeker. Vertrouw niemand.

Het einde
Na een zenuwslopende maar smakelijke avond wordt één team als winnaar uitgeroepen.  Ook de beste individuele speler wordt in het virtuele zonnetje gezet. Geniet daarna van een overwinningsavond en kijk samen met uw collega’s terug op dit geweldige avontuur.

Meer informatie
Wilt u als één van de eerste in Nederland deze unieke en onvergelijkbare ervaring meemaken? Dat kan! De kosten voor een 3-gangen diner zijn 44,50 p.p. en voor de VR beleving vanaf € 40,00 p.p. (incl. vaste content, VR set, support). Hierbij gaan wij uit van  30 personen.
Voor meer informatie over VR-dining kunt u ons bellen op (070-4152185) of een mail sturen naar info@eventcompany.nl

Feestarrangement

1500

Heeft u iets te vieren met uw bedrijf? Wij hebben o.a. een mooi arrangement voor u.

Feestarrangement

Maak kennis met ons salesteam

U kunt voor al uw vragen contact opnemen met ons salesteam.

Salesteam