Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 070-39 09 711

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

 • visual
  • Training in een monumentaal landhuis in een park van 26 hectare
  • Stijlvolle comfortabele trainingruimtes
  • Enthousiaste en gedreven medewerkers
  • Culinair hoog niveau uit eigen keuken
  Vraag informatie aan

Op zoek naar een inspirerende omgeving voor uw training?

De verschillende ruimtes op Landgoed Te Werve worden speciaal ingericht voor uw training, hierdoor kunt u zelf de gewenste opstelling bepalen. De ruimtes beschikken over daglicht, gratis draadloos internet en comfortabel meubilair. Landgoed Te Werve beschikt over 26 hectare en er is een groot terras. Tussendoor een frisse neus halen behoort tot één van de mogelijkheden.

Voor uw training kiest u zelf de gewenste zaal. Daarnaast maakt u een keuze uit één van de vergaderarrangementen. Natuurlijk vullen wij het vergaderarrangement graag aan met extra lekkernijen zoals een Engelse muffin, een hartige snack of verse jus d’orange. Na afloop van uw training nog even naborrelen met een bittergarnituur of genieten van een heerlijk diner? Vraag de salesafdeling naar de mogelijkheden.

Wij hebben tevens tal van aanvullende suggesties om ook van ons groene landgoed te genieten. Zoals een boswandeling onder begeleiding van vrijwilligers die u alles kunnen vertellen over de Flora en Fauna van het landgoed.

Bel mij

Heeft u een vraag? Klik op onderstaande button en wij nemen contact met u op. U kunt ook zelf bellen met: 070-41 52 185.

Contact

Vergaderarrangementen

Hieronder treft u de brochure aan met vergaderarrangementen.

Trainingsarrangement

1727

Brainfood = Powerfood. Wij hebben voor u een heel gezond trainingsarrangement samengesteld

Trainingsarrangement