Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 070-39 09 711

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

Mogelijkheden op Landgoed Te Werve

Mogelijkheden op Landgoed Te Werve

Wij hebben alles in huis om uw bijeenkomst succesvol te maken.

Graag bespreken wij uw wensen en maken een passende offerte voor u. Om u een indicatie te geven ziet u hieronder enkele mogelijkheden.

 • Vergaderarrangementen

  Vergaderarrangementen

  De verschillende ruimtes op Landgoed Te Werve worden speciaal  ingericht voor uw vergadering, hierdoor  kunt u zelf de gewenste opstelling bepalen. De ruimtes beschikken over daglicht, gratis draadloos internet en comfortabel meubilair.

  Lees meer
 • Presentatie

  Presentatie

  Landgoed Te Werve is zeer geschikt voor een presentatie of grotere zakelijke bijeenkomst. Graag ontvangen wij uw gasten in de Bar.  Aansluitend vindt de presentatie plaats in de Tuinzaal waarbij de spreker plaats kan nemen voor de openslaande deuren naar het terras.

  Lees meer
 • Training

  Training

  De verschillende ruimtes op Landgoed Te Werve worden speciaal ingericht voor uw training, hierdoor kunt u zelf de gewenste opstelling bepalen. De ruimtes beschikken over daglicht, HD-LCD scherm, gratis draadloos internet en comfortabel meubilair.

  Lees meer
 • Teambuilding

  Teambuilding

  Teambuilding om de neuzen weer dezelfde kant op te krijgen of gewoon om iets leuks te doen met elkaar? Bent u op zoek naar een ontspannende toevoeging aan uw vergaderarrangement ? Landgoed Te Werve beschikt over 26 hectare en er is een groot terras. De locatie biedt een goede combinatie van comfortabele vergaderzalen en een groene omgeving voor buitenactiviteiten.

  Lees meer
 • Audiovisuele hulp

  Audiovisuele hulp

  Op verzoek verzorgen wij audiovisuele hulpmiddelen voor u. Geef bij uw reservering aan welke wensen u heeft, zodat wij tijdig de apparatuur kunnen reserveren voor u.

  Lees meer
 • Zalen en prijzen

  Zalen en prijzen

  Landgoed Te Werve beschikt over diverse ruimtes die deels met elkaar verbonden kunnen worden. De eigentijdse inrichting met behoud van allure, zorgt voor een stijlvolle combinatie.

  Lees meer
 • Onze keuken

  Onze keuken

  Landgoed Te Werve beschikt over een uitstekende eigen keuken. Onze chef-kok en zijn team bereidt alle hapjes, lunches en diners op locatie. Zo bent u verzekerd van hoge kwaliteit en maximale flexibiliteit.

  Lees meer
 • Borrel

  Borrel

  Na afloop van uw vergadering nog even naborrelen met een bittergarnituur? De borrel wordt geserveerd in de bar en bij mooi weer uiteraard op het terras.

  Lees meer

Informatie, prijzen en mogelijkheden

Hieronder kunt u de vergaderinformatie downloaden.

Wake-up arrangement

Vroeg aan de slag en de file vermijden. Bij aanvang van de vergadering serveren wij een roombotercroissant met aardbeienjam en roomboter, verse fruitsalade, glas verse jus d’orange. € 7,50 p.p. bij een vergaderarrangement.

U bent van harte welkom bij Landgoed Te Werve!

Bel: 070-39 09 711

Meer informatie

Trainingsarrangement

1727

Brainfood = Powerfood. Wij hebben voor u een heel gezond trainingsarrangement samengesteld

Trainingsarrangement