Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 070-39 09 711

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

Teambuilding

Teambuilding geschikt als middel om de neuzen weer dezelfde kant op te krijgen of gewoon om iets leuks te doen met elkaar? Bent u op zoek naar een ontspannende toevoeging aan uw vergaderarrangement ? Om de team coaching te begeleiden verwijzen wij u graag naar één van onze leveranciers.

 • Team4Teams

  Team4Teams

  Zij gaan aan de slag met kernwaarden zoals inzet, communicatie, saamhorigheid, wederzijds respect maar vooral fun! Van handboogschieten tot mountainbiken en van katapult bouwen tot een outdoor golf challenge. De activiteiten kunnen ingepland worden vanaf 2 uur tot enkele dagen.

  Team4Teams

 • Outing Holland

  Outing Holland

  Outing Holland gelooft in ervaringsgericht leren: door te doen, leert men het beste! Dit doet de organisatie door leuk en leerzaam te combineren, met als doel organisaties te helpen ontwikkelen, wat onlosmakelijk verbonden is aan de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. Sinds 1991 is Outing Holland uitgegroeid tot een allround trainingsbureau, waarbij zij facilitator, ontwerper en uitvoerder is van trainingen, coaching en advies. Dit alles doet zij op thema’s als samenwerking, communicatie, veranderen en leiderschap. Outing Holland wil een, voor de klant, op lange termijn waardevol programma neerzetten en levert daarom maatwerk.

  Outing Holland

 • iQ Events

  iQ Events

  iQ Events is één van de meest toonaangevende organisatiebureaus van Nederland op het gebied van unieke, niet alledaagse creatieve, sportieve & feestelijke bedrijfsevenementen.
  Geen iQ Evenement is hetzelfde. Creativiteit en conceptueel denken is dan ook de basis van hun succes. Het jarenlange ervaren en betrokken organisatieteam zorgt altijd voor onvergetelijke ervaringen op locatie.

  iQ Events

Mogelijkheden Team4Teams

Hieronder kunt u de mogelijkheden van Team4Teams bekijken.

Maak kennis met ons salesteam

U kunt voor al uw vragen contact opnemen met ons salesteam.

Salesteam

Reviews vergaderen Landgoed Te Werve

1484

Lees hier wat onze zakelijke gasten van ons vinden.

reviews