Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 070 - 41 52 185

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

Recensies vergaderen

Recensies vergaderen scoort gemiddeld een 8.9
Dit is het gemiddelde cijfer uit 54 beoordelingen
  • Score:

    8

    | 30-05-2018
  • Score:

    8

    bente horlings | 16-10-2017

    prettig, professionel en helder

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Vergadering
    Klant: Greenberry
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    | 18-09-2017

    Wij hebben een fantstische dag gehad. Samen met het reinier de Graaf

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Bijeenkomst
    Klant: Stichting 4 The Better Foundation
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    8

    Jacqueline Westmaas | 12-07-2017

    Prachtige locatie, uitstekende keuken en zeer professioneel en servicegericht personeel.

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Bijeenkomst
    Klant: R&G Global Consultants
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    Anoniem | 23-05-2017

    Heldere en petrsoonlijke afstemming tijdens de voorbereiding. Klantvriendelijke service en goed bereikbare medewerkers tijdens de bijeenkomst. We hebben een genoeglijke middag gehad in De Lindenhof, die werd afgesloten met een uitstekende barbecue.

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Bijeenkomst
    Klant: Stichting Cato
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    8

    Mw. E. Elzerman | 16-12-2016

    Wij hebben nu al een aantal keer onze ledenvergadering gehouden in het Koetshuis vooral omdat de faciliteiten en de service zeer goed zijn. Er wordt vooral meegedacht en dat is zeer prettig. Vanaf het moment dat je binnenkomt is er aandacht en dat werkt erg goed. Top locatie.

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Bijeenkomst
    Klant: Neprofarm
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    8

    | 12-12-2016

    Goed georganiseerd, alles op maat te bespreken en last minute acties konden op het moment zelf geregeld worden, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel!

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Vergadering
    Klant: Galan groep
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    Lia Willemse | 17-11-2016

    Wij hebben een zeer goede Algemene Ledenvergadering gehad mede door de mooie locatie en de heerlijke lunch.

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Bijeenkomst
    Klant: BMWT
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    | 31-10-2016

    Dit is het 2de jaar dat wij in Kasteel De Hooge Vuursche verbleven. Wederom was het perfect geregeld. Vooral de lunches zijn zeer smakelijk en uitgebreid samengesteld. Complimenten!

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Bijeenkomst
    Klant: Reumafonds
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    8

    Helen de Zwart | 14-07-2016

    Een aandachtspuntje, onze zaal was moeilijk in te regelen qua airco, dus het was wat warm en/of lawaaiig dat is het enige. Verder hebben wij een heel fijne dag gehad en was alles tot in de puntje geregeld! Complimenten aan de chef, de lunch was heerlijk!

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Vergadering
    Klant: Rijk Zwaan Distribution
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    Saskia Pouwels | 11-07-2016

    prima reactie en follow up van uw kant.

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Bijeenkomst
    Klant: Bestuursbureau pensioenfonds PNO Media
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    | 23-06-2016

    Ik heb de samenwerking en het verblijf als positief en erg fijn ervaren.

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bijeenkomst
    Klant: Inkoopkracht Zuid-Holland
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    8

    Jeanet van Erp | 20-06-2016

    De locatie ligt prachtig gelegen in de bossen. Het personeel is gastvrij en behulpzaam en de kwaliteit van het eten en drinken is erg goed. Met name de prijs / kwaliteitverhouding is goed! We hebben een succesvolle meeting gehad in het Koetshuis wat fijne ruimtes heeft om goed te kunnen vergaderen.

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Bijeenkomst
    Klant: Delta Lloyd
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    Françoise Johansen | 11-05-2016

    We hebben een zeer prettige dag gehad bij Te Werve. Het is een prachtige locatie en alles was goed verzorgd.

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Vergadering
    Klant: RIBW Fonteynenburg
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    S. Poldervaart | 25-04-2016

    Een geweldige service en een geweldige ambiance, een super combinatie!

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bijeenkomst
    Klant: NFI
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    TU Delft, Shemara van der Zwet | 13-04-2016

    Ik ben erg tevreden over de Lindenhof. Het is een sfeervolle locatie en het personeel is erg professioneel en vriendelijk. Complimenten aan de keuken, want het eten was heerlijk! Het was echt een geslaagde dag!

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bijeenkomst
    Klant: TU Delft Faculteit EWI
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    8

    cecile | 05-04-2016

    Prima, voor herhaling vatbaar

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Vergadering
    Klant: van Ameyde International B.V.
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    | 29-03-2016

    Erg positief, duidelijk en verzorgd!!

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bijeenkomst
    Klant: Delftsch Studenten Corps
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    10

    Hendriks | 29-03-2016

    De locatie is sfeervol en zeer geschikt voor evenementen. Het personeel is behulpzaam, klantgericht en -vriendelijk. Kwaliteit van de hapjes en de broodjes tijdens de lunch is voortreffelijk. Kortom een aanrader, wanneer je op zoek bent naar een goede en sfeervolle locatie voor een (zakelijk) evenement.

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bijeenkomst
    Klant: Ministerie VWS
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    8

    M.L. Verhagen | 22-03-2016

    Wij zijn gastvrij ontvangen door het personeel van de Lindenhof en zij hebben er voor gezorgd dat iedereen kon genieten van het diner. Er waren nogal wat laatste moment dieetwensen en die zijn allemaal opgelost. Hartelijk dank en graag tot een volgende keer! Marie Louise Verhagen en Els Bakker Event Solutions TU Delft

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bijeenkomst
    Klant: TU Delft - Event Solutions
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    10

    Marije Moerman | 17-03-2016

    De Event Company is een zeer professioneel bedrijf waar gastvrijheid, kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Wij hebben met ons bedrijf een training gevolgd op Landgoed Te Werve. Een prachtige locatie die veel inspiratie geeft. De locatie, het heerlijke eten en de gastvrijheid hebben bijgedragen aan het slagen van onze dag. Daarnaast was de communicatie voor, tijdens en na de dag uitstekend en werd er goed meegedacht met onze wensen. Een locatie om te onthouden!

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Vergadering
    Klant: Rijkzwaan
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    10

    Van der Laan | 29-02-2016

    We hadden op het laatste moment nog een locatie nodig voor onze strategie sessie (~20p). Door de late datum had ik weinig hoop nog een goede, leuke locatie te vinden in de buurt (Delft, Den Haag). Te Werve kon ons nog inpassen en was perfect.

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Vergadering
    Klant: TU Delft - QuTech
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    anoniem | 03-02-2016

    prima service, mooie locatie en heerlijk eten. Alle ingredienten aanwezig voor een hele geslaagde dag. Het enige minpunt is dat er weinig flexibiltieit in het menu zit; de mogelijkheid om op de dag zelf een (in ons geval kleine) groep de keus te bieden uit 2 voor- en hoofdgerechten is er niet. Een dergelijke keuze mogelijkheid is elders wel aanwezig en wordt door velen zeer op prijs gesteld. Desondanks komen we graag nog eens terug.

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Vergadering
    Klant: Aegon Nederland NV
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    Edith Everwijn | 18-12-2015

    Terberg Leasing is graag gast van De Hooge Vuursche. Het parkeerterrein naast het kasteel is bij regenachtig weer wel heel modderig, waardoor gasten met bespatte schoenen in het kasteel of koetshuis komen. Men vindt dat wel vervelend. Misschien in de nabije toekomst hier iets aan doen?

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Vergadering
    Klant: Terberg Leasing
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    8

    | 14-12-2015

    Goede communicatie, goed bereikbaar voor overleg (ook buiten kantooruren) en gestroomlijnde organisatie gedurende de dag. Erg prettig geweest en fijne afhandeling.

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Bijeenkomst
    Klant: KNMT
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    8

    | 23-11-2015

    De samenwerking verliep erg goed. Iedereen was heel behulpzaam. De locatie ziet er heel mooi en verzorgd uit! Ik heb alleen maar positieve geluiden gehoord tijdens ons event. Het enige aandachtspuntje is de garderobe. Dit verliep wat minder soepel, omdat er geen nummertjes of kaartjes waren. Samenvattend; we komen nog een keer langs!

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Bijeenkomst
    Klant: Antaurus
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    Margriet Hofman | 29-10-2015

    Sfeervol, rustige week i.v.m. herfstvakantie. Alles was perfect geregeld. Samenwerking met Marlene was ook goed, duidelijk en meedenkend.

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Vergadering
    Klant: Reumafonds
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    10

    Leus | 06-09-2015

    Samen werking en verblijf waren uitstekend. Ook de gastvrijheid en klantgerichtheid van de mensen was uitstekend.

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Vergadering
    Klant: TD Shepherd
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    Anoniem | 06-07-2015

    Ons event verliep vlekkeloos dankzij de keurige en vriendelijke professionals. Hospitality ten top.

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Bijeenkomst
    Klant: Transformatiegroep
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    Cindy McLaughlin | 06-07-2015

    I am writing to you on behalf of all of us to thank you and the employees at Kasteel De Hooge Vuursche for a great two weeks. I am one of the facilitators that conducted the two workshops for IMC, June 10-12 and June 15-17, 2015. I travel extensively throughout the world conducting leadership workshops for many clients and found your facility and your staff the best I have encountered. The Kasteel is beautifully decorated and very comfortable. The grounds were perfect for us to use for activities and just relaxing. We enjoyed fresh, delicious and well served breakfast. I’d like to especially recognize Sabine Karsemeyor for her friendly and speedy service. Desiree Termeulen was particularly helpful with supplying us extra hangars, ironing supplies and just taking care of all our wants. I’d also like to acknowledge the superior service by Michel Jussen, Bryan Sier, Rutger Hommels and Rick Adolfse. Each gave us special attention at the Coach House and dinner and drinks at the Kasteel. All were very responsive of our requests and indeed were able to anticipate our needs. The training room was prepared every morning for the start of the work shop and all day long were treated to welcoming and professional service. They are all pleasant to work with and each contributed something special. A particular thanks to Rick for helping to plan the weekend excursion. The food for snacks and lunch received high praise from all of the attendees and they appreciated the casual atmosphere. Thanks to all the chefs! I am sure I have inadvertently left off employees that also worked diligently to create such a positive experience. Please extend our thanks to them as well. We hope to return soon and again thank you.

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Bijeenkomst
    Klant: IMC
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    8

    van den Elsen | 03-07-2015

    Samenwerking als erg prettig ervaren. Alles goed door kunnen bespreken. Vanuit personeel op dag zelf ook veel en goede samenwerking ervaren. Technische zaken waren goed op orde. Bij de plenaire sessie werd door iedereen goed in de gaten gehouden of het geluid goed stond afgesteld etc. Eten ook goed, niets dan lof eigenlijk!

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bijeenkomst
    Klant: Ministerie van Buitenlandse Zaken
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    10

    Anoniem | 16-04-2015

    Prachtige locatie, prima sfeer, zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers en voortreffelijke catering! Een aanrader!

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bijeenkomst
    Klant: TU Delft - Faculteit EWI / Afdeling O&S-EWI
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    8

    Paardekooper | 23-03-2015

    Samenwerking prima

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bijeenkomst
    Klant: Bioprocess Pilot Facility B.V
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    8

    Wilma Keizer | 19-02-2015

    prima samenwerking, zeer klantvriendelijk! prettig dat de mogelijkheid er is om te wandelen. kortom; fijne 2 dagen gehad.

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Bijeenkomst
    Klant: Action
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    Marie-José Schouten | 17-02-2015

    Mooie locatie op een centrale plek in het land. Vergaderen in het Koetshuis en overnachten in het Kasteel is fantastisch.

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Vergadering
    Klant: Ahold
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    10

    Henk Hofman | 15-11-2014

    Prima. Prima staf, uitstekende service, heerlijke lunch en lieve hartelijke mensen. Omdat ik me niet heb hoeven bemoeien met de offerte kan ik daarover niets zeggen. Ik weet wel dat ik € 27,50 huur voor een krakkemikkige flip-over wel wat aan de prijs vind.

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Bijeenkomst
    Klant: Inspectie voor het onderwijs
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    10

    Carla Nije | 03-11-2014

    Zeer goed, met vriendelijke groet, Carla Nije, eventmanager CZ

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Bijeenkomst
    Klant: CZ
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    I.L. Poelhorst | 16-10-2014

    Goede service en een fantastische locatie. Alle ingredienten voor een succesvolle én prettige bijeenkomst.

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Vergadering
    Klant: Euro Systems
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    10

    Rob van Egmond | 08-09-2014

    Uitstekende kamers, goede bedden, fijne douche en zeer goed eten. Vergaderkamers zijn goed uitgerust en alles werkt goed. Rustige omgeving.

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Vergadering
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    8

    Sonke | 08-09-2014

    Prima, goede locatie, netjes en professioneel. Goed eten.

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Vergadering
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    | 08-07-2014

    Door een personeelswisseling was er wat verwarring ivm de offerte en de gemaakte afspraken, maar Marlene heeft het vervolgens prima opgepakt. De locatie was perfect voor onze bijeenkomst, en nogmaals complimenten voor Rutger die ons meer dan uitstekend heeft verzorgd! Al met al een zeer geslaagde off-site!

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Bijeenkomst
    Klant: Phillips
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    10

    Marielle van den Berge, Gemeente Rijswijk | 07-07-2014

    Ik kwam redelijk laat met mijn verzoek bij jullie aanzetten. Alles werd binnen no time geregeld en er viel direct een zorg uit handen. Jullie hebben met de ervaring die jullie hebben het top geregeld, van begin tot het eind. Zeer behulpzaam, flexibel en meedenkend. Ik ben erg tevreden. Ga zo door!!

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Vergadering
    Klant: Gemeente Rijswijk
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    10

    Synthra | 02-07-2014

    Prachtige locatie, gaf rust en creativiteit tijdens onze activiteiten. Daarnaast bedankt voor de culinaire hoogstand tijdens de lunch.

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Vergadering
    Klant: Synthra
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    Carina Geertsma, Albert Heijn | 30-05-2014

    We hebben van de deelnemers aan de vergadering teruggekregen dat zij erg tevreden waren over de locatie en de gastvrijheid. De verzorging was prima en goed verzorgd verzorgd. We komen graag een keer terug.

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Vergadering
    Klant: Albert Heijn
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    Jay Ramsanjhal | 22-05-2014

    Landgoed Te Werve was voor onze strategiesessie de ideale locatie. Een inspirerende historische omgeving in de Randstad. Op het landgoed zelf waande ik ons op de hei. De bediening was gastvrij, professioneel en discreet zodat we tijdens onze sessie ongestoord konden genieten van het diner en tegelijkertijd beschikten over een fantastische setting voor een inhoudelijke debat. Ik beveel deze locatie van harte aan.

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bijeenkomst
    Klant: Publish2Contect
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    8

    KNLTB | 15-05-2014

    Positief en prettig.

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Vergadering
    Klant: KNLTB
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    10

    Marit | 13-05-2014

    Uitstekend. Een fijne locatie, heerlijke catering en vriendelijk personeel.

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Bijeenkomst
    Klant: Stichting Kennis voor Klimaat
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    Nanny Bats, Maatschap Interne Geneeskunde & Reumatologie HagaZiekenhuis | 18-04-2014

    Onze ervaring met Landgoed te Werve en haar medewerkers is uitstekend. Gastvrijheid in een mooie omgeving waarbij er sprake is van een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Voor ons een fijne plek om te vergaderen maar ook aansluitend gezellig samen te kunnen zijn.

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bijeenkomst
    Klant: Haga Ziekenhuis
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    Moderatiemethode Nederland Albert Postema | 14-04-2014

    Fantastische accommodatie, perfecte zaal, heerlijke en uitgebreide gevarieerde lunch en het personeel kent een hoge servicegraad. Aan te bevelen.

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bijeenkomst
    Klant: Moderatiemethode Nederland
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    P.F. Doornik | 09-04-2014

    Wij zijn zeer tevreden over de organisatie van ons seminar door Kasteel Hooghe Vuursche/haar medewerkers

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Vergadering
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    paul jonk | 26-03-2014

    Ons verblijf bij u was voortreffelijk. Mocht zich de gelegenheid voordoen dat ik met mijn team vergaderruimte nodig heb, zal ik zeker de locatie benaderen

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Bijeenkomst
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    8

    D. de Boer | 21-03-2014

    Very happy with all aspects of our two days at Te Werve. Only one 'negative' .... internet connection was not powerful enough for our needs.

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Vergadering
    Klant: Shell P.D.S
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    8

    Reactor Instituut Delft | 19-03-2014

    mede dankzij de prachtige locatie en de uitstekende verzorging van de Lindenhof was onze bijeenkomst zeer geslaagd

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bijeenkomst
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    8

    Gonnie Ravenhorst | 06-03-2014

    Ik heb de reservering gemaakt maar ben zelf niet aanwezig geweest bij de bijeenkomst. Mijn goede beoordeling is gebaseerd op de positieve terugkoppeling die ik van collega's heb ontvangen. Ik kon een aantal zaken dus niet helemaal zelf beoordelen (bv. hoe schoon het was) maar ga ervan uit dat ik wel gehoord had als iets níet goed was.

    Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche
    Gelegenheid: Vergadering
    Klant: KNLTB
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit

U bent van harte welkom bij Event Company!

Bel: 070 - 41 52 185

Meer informatie