Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 070-39 09 711

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

Recensies trouwen Landgoed Te Werve

Recensies trouwen Landgoed Te Werve scoort gemiddeld een 9.4
Dit is het gemiddelde cijfer uit 96 beoordelingen
  • Score:

    10

    Robbert Klein | 03-09-2019

    In aanloop naar onze bruiloft hebben we duidelijke en snelle communicatie gehad met Jasper. Op de dag zelf zeer aangename en vriendelijke begeleiding gehad van Peter. De bediening was keurig en het eten was heerlijk en zag er ook fantastisch uit. We hebben ook veel positieve reacties gehad van de gasten. (prachtige locatie, heerlijk eten, er was qua drinken en hapjes niks te kort, keurige bediening, etc.).

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Anouk en Robbert
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    10

    Romy en Jordy | 22-08-2019

    3 augustus hebben wij onze bruiloft gehad op Te Werve. Wat was het een fantastische dag! De Service was erg goed, niets is te gek. Over het diner spreken onze gasten nu nog. Speciaal compliment naar Cindy en Conrad; mede dankzij jullie was onze dag onvergetelijk. Wij raden Te Werve zeker aan als trouwlocatie!

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Romy en Jordy
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    10

    Kimberley Collee | 31-07-2019

    Het contact voorafgaand aan de bruiloft was uitstekend. Er werd erg accuraat gereageerd op eventuele vragen. De communicatie met de gastvrouw en het overige personeel op de dag zelf was ook uitstekend, overal werd goed op geanticipeerd. Alles was uitstekend verzorgd. Allemaal erg servicegericht. Enig punt van verbetering is de temperatuur. Het was veel te warm in de feestzaal. We hebben een geweldige dag gehad op de mooie locatie van het landgoed Te Werve.

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Kimberley en Edwin
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    10

    Andre van der Spek | 30-07-2019

    Wij hebben fanatische dag gehad! Super mooi locatie, zeer behulpzame en vriendelijke service en alles was tot in de puntjes voor ons geregeld! Liefs, Andre & Joy

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Joy en Andre
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    10

    Suzanne Remmerswaal-van Duijn | 14-07-2019

    Tijdens de voorbereiding werd er ruim de tijd genomen om al onze vragen te beantwoorden. Het team is erg vriendelijk en behulpzaam. Op de dag zelf hebben wij ons geen moment zorgen hoeven maken over het verloop van de dag. Dit werd door het team van Te Werve zeer goed geregeld. De service was top en het personeel was erg vriendelijk.

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Suzanne en Kenney
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    10

    Marloes During | 05-07-2019

    Cindy en de medewerkers op locatie hebben ervoor gezorgd dat wij een fantastisch dag hebben gehad, het eten en de service was perfect! Nogmaals heel veel dank

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Marloes en James
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    10

    Elise Notenboom | 04-07-2019

    Een fantastische trouwdag gehad bij Te Werve! De locatie is heel mooi, zowel binnen als buiten. De medewerkers waren ook geweldig en hebben tijdens de voorbereiding en op de dag zelf alles heel goed geregeld. Hele goede communicatie en service. Echt top!

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Elise en Steven
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    10

    Wieneke de Vries | 03-07-2019

    Wij hebben echt een droombruiloft mogen beleven op landgoed Te Werve. Vanaf de eerste keer dat wij aankwamen op Te Werve wisten wij... dit moet de locatie van onze bruiloft worden. Het gastvrije onthaal van Cindy heeft er zeker aan bijgedragen dat we daarna geen moment twijfelden over deze locatie. In een heerlijke ongedwongen sfeer in de prachtige omgeving van het landgoed hebben wij een top bruiloft gehad. Onze vrienden en familie waren ook zeer te spreken over de mooie locatie, prettige sfeer en het team van Te Werve. Zowel wij als onze ceremoniemeesters zij zeer lovend over de prettige en professionele houding van Cindy en het gehele team van Te Werve.

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Wieneke en Ivo
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    10

    | 28-06-2019

    Het voortraject met Cindy hebben wij als zeer prettig ervaren. Alles werd tot in detail op onze wensen afgestemd en het contact verliep soepel. De dag zelf hebben wij genoten van de prachtige locatie, maar ook van de service, vriendelijkheid en oog voor detail van de medewerkers. Aan alles werd gedacht, waardoor wij over niets hoefden na te denken. Van onze gasten ook niets dan complimenten gekregen over de locatie, het eten, de hapjes en de vriendelijke bediening. Kortom, wij zouden Te Werve aan iedereen aanraden!

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Johanna en Mark
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    10

    Gabrielle Lamberts | 21-06-2019

    Wát een geweldige dag hebben wij gehad. Natuurlijk, het weer werkte mee, maar we werden behandeld als koning en koningin. Vanaf het begin kregen we snel antwoord op al onze vragen, werd er mee gedacht. Op de dag zelf was alles tot in de puntjes verzorgd en kwamen wij niets tekort. Een geweldige locatie, heel goed verzorgd. De Partymanager besprak alles en hoewel wij niets hoefde te doen, hadden wij wel de volledige controle over hoe dingen gingen. Wij hadden drank afgekocht en liepen constant met drank rond, ze bezuinigden hier zeker niet op. De medewerkers waren onwijs vriendelijk en gezellig. Ze waren onzichtbaar aanwezig. Heel fijn. Dit alles bij elkaar heeft enorm mee geholpen aan dat onze dag perfect is verlopen. Bedankt hiervoor!

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Gabrielle en Thijs
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    10

    Marloes | 20-06-2019

    De samenwerking verliep erg goed. Dit heeft gemaakt dat onze trouwdag een perfecte dag was! Alles was tot in de puntjes uitstekend geregeld. Heel veel dank aan het personeel en uiteraard aan Dominique, zij is top!

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Marloes en Mick
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    10

    Michelle Verhaaren | 07-06-2019

    Tijdens ons eerste bezoek aan Te Werve vertelde een enthousiaste medewerker dat het jullie doel is het bruidspaar en de gasten in de watten te leggen. En dat is precies wat jullie gedaan hebben tijdens onze bruiloft op 17 mei 2019! Wat was het een feest! Heerlijk eten, heel prettig contact in de voorbereiding met Cindy en op de dag zelf met Conrad! Het was fantastisch!!!

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Michelle en Rob
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    8

    Shanu Teysing | 04-06-2019

    Goede begeleiding en verzorging

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Shanu en Luis
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    10

    T Nazari | 15-05-2019

    Onze bruiloft op landgoed Te Werve was prachtig. De voorbereidingen verliepen vlekkeloos. Op de dag zelf was alles ontzettend goed geregeld door Te Werve, met name de partymanager die vanuit Te Werve erbij was, was heel fijn om mee samen te werken.

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    10

    Mark Wit | 14-05-2019

    Wij hebben een fantastisch huwelijk gehad. De voorbereiding, met alle kleine wijzigingen in de laatste weken, verliep soepel en tijdens de dag hebben we genoten van het prachtige pand en de mooie omgeving. Volle zon helpt natuurlijk ook. Het personeel was uiterst correct, snel en behulpzaam. Het eten was heerlijk en grootste compliment kwam van de kinderen, die met grote borden eten van het kinderbuffet hebben gesmuld. Hartelijk dank voor jullie hulp om ons huwelijk onvergetelijk te maken.

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Mark en Marieke
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    Matty Versluis | 11-05-2019

    Beste Cindy, Wij hebben genoten van onze bruiloft op landgoed Te Werve. Het contact vooraf en het organiseren van onze bruiloft op korte termijn is vlekkeloos verlopen. Onze gasten hebben genoten van het landgoed, bediening en wat jullie keuken heeft getoverd. Als enige minpuntje was dat de muziek via Spotify niet al te hard kon. Maar verder genoten van deze dag. M.v.g. Esther en Matty.

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Esther en Matty
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    Mirjam van Veen | 07-05-2019

    Een geweldige dag en dank voor de flexibiliteit. De dag ervoor dingen bij jullie kunnen voorbereiden, heel fijn!

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Mirjam en Vincent
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    10

    Anoniem | 18-11-2018

    .

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Samantha en Angela
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    Lesley en Manon Streekstra | 28-10-2018

    21-09-2018 was onze grote dag. Ons contact vanaf het eerste moment was met Cindy en wat een topper is zij! Ook onze partymanager op de dag zelf was fantastisch. Zo knap hoe 'onzichtbaar' zij zich opstelde, maar hoe 'zichtbaar' ze was als je haar nodig had. Echt onze complimenten! En ook echt al het personeel was stuk voor stuk super vriendelijk en gastvrij. Het was echt een feestje om onze dag hier te mogen beleven. Mede dankzij de uitstekende service en vriendelijkheid van het personeel en uiteraard de prachtige locatie op zich, was het een onvergetelijke dag! Wij raden het iedereen aan. Hartelijk bedankt!

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Manon en Lesley
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    Dijkhuizen | 26-10-2018

    Onze dag is precies geworden wat wij van te voren hebben bedacht met Cindy. Daarnaast zijn wij ontzettend goed verzorgd die dag door Conrad. Heerlijk eten, gezelligheid en goede verzorging. Wijzelf als bruidspaar hebben niets meegekregen van het ren en vliegwerk achter de schermen om alle zalen om te bouwen. Het zag er tip top verzorgd uit. Ik kan iedereen aanbevelen hier hun trouwerij te vieren. Naast het goede en laagdrempelige contact was het eten en drinken ook echt fantastisch. Dit horen wij ook terug van onze gasten.

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Kelsey en Sander
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    10

    Alfreda Pronk | 26-09-2018

    Vanaf het eerste gesprek met Cindy hadden wij een goed gevoel. Ze nam de tijd voor ons om alles door te nemen. Tijdens onze voorbereiding naar onze grote dag konden wij haar altijd goed bereiken om vragen te stellen en dacht zij met ons mee. Wij hebben een onvergetelijk mooie trouwdag gehad, het was echt geweldig! Het personeel was vriendelijk en behulpzaam, het eten was fantastisch, kortom alles was zo goed geregeld. Te Werve is echt een top locatie!

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Alfreda en Sander
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    John Potts | 22-09-2018

    De contact met Cindy tijdens het voortraject was zeer plezierig! Zij heeft ons erg professioneel geholpen. Kleine minpunt tijdens de dag: alle hapjes werden tegelijkertijd geserveerd als buffet. Wij hadden echter begrepen dat het in meerdere “fases” neergezet zou worden. Ook werd het voor ons gevoel te vroeg afgeruimd. Wij hebben zelf amper iets kunnen eten vanwege de felicitaties. Toen wij terug wilden voor een 2e hartige hapje, waren er alleen nog toetjes over... zowel de sandwiches als de cottage pie waren allebei weg geruimd. Voor de rest was de bediening naar wens: zij zorgden ervoor dat onze gasten nooit met een leeg glas champagne stonden.

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Lizet en John
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    10

    Tebbe | 18-08-2018

    Zeer professionele club. Begrijpt uitstekent wat er verwacht wordt en denkt goed mee. Wij hebben mede hierdoor een zeer fijne en ontspannen bruiloft en feest gehad.

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Marjolein en Wouter
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    | 09-08-2018

    Wij hebben een fantastische trouwdag gehad op Landgoed Te Werve. Alles werd geregeld en

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Manon en Jeffrey
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    10

    Monica Hummel | 03-08-2018

    In een woord geweldig. Veganistische hapjes en diner met allergielijst was geen probleem en er kwamen heerlijke en verrassende gerechten op tafel. Een absolute aanrader als je zelf van je dag wilt genieten en je geen zorgen hoeft te maken over de catering en inrichting vd locatie, het landhuis is zo mooi dat een minimale aankleding volstaat ( te veel aankleding doet echt afbreuk aan de schoonheid van het landhuis). Personeel is zeer vriendelijk en professioneel, iedereen werdt op zijn wenken bediend. Wij en inze gasten hebben voluit van onze bruiloft kunnen genieten. Bedankt!

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Monica en Edwin
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    10

    Frölich | 31-07-2018

    Alle contact met jullie was geweldig. Perfect geregeld en niks op aan te merken. Ik zou graag wat verbeter punten willen aandragen maar ik kan ze gewoon niet vinden. Nogmaals super bedankt!

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Kathi en Paul
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    10

    Dion de Lijser | 18-07-2018

    Wij hebben, het klinkt cliché, de mooiste dag van ons leven gehad. Alles was echt perfect en dit kwam mede door de fantastische hulp die wij van jullie hebben gehad en uiteraard ook door de super mooie locatie. Vanaf het eerste gesprek dat wij met Cindy Hayward hebben gehad werden wij erg goed geholpen. We konden continue met al onze vragen bij haar terecht en zij gaf ons ook nog veel tips qua versiering ect. Op onze trouwerij zelf was de service ook super. We hebben nergens om hoeven vragen en alles werd geregeld zoals wij hadden doorgespoken. Het personeel was erg vriendelijk en zorgde ervoor dat het ons aan niks ontbrak. Kortom SUPER!! Bedankt, Liefs Annika en Dion

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Annika en Dion
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    10

    Juursema | 27-06-2018

    Alles was tot in de puntjes geregeld. Afspraken werden op tijd nagekomen volgens planning, het eten was heerlijk (we kregen complimenten van alle gasten), personeel was vriendelijk en professioneel en de locatie is natuurlijk prachtig. We hebben een fantastische dag gehad!

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Letizia & Thijs
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    10

    A.J.C. Bot | 17-06-2018

    Wij hebben een fantastische dag gehad op landgoed te Werve. Zeer professioneel personeel. Ik zou het iedereen aan kunnen bevelen om daar een (huwelijks)feest te vieren.

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Arthur en Juliet
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    Evelien Pingen | 17-06-2018

    We hebben een topdag gehad op deze mooie locatie! Alles was zo goed geregeld dat wij zorgeloos hebben kunnen genieten. Er werd bijvoorbeeld goed rekening gehouden met het dieet van de bruid.

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Evelien en Rogier
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    Kitmei Cheung | 11-06-2018

    Op zaterdag 9 juni 2018 hadden wij onze bruiloft gehouden op landgoed Te Werve. Van ceremonie tot en met het feest was het op een locatie. Het was een droombruiloft die wij hadden! Ook omdat wij heel graag een buiten ceremonie wilden houden, was dit door de sfeervolle omgeving gelukt. Mooie locatie, fijne sfeer, lekker eten en aardig personeel. We werden goed verwend die dag!

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Kitmei en Alwin
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    10

    Anoniem | 06-06-2018

    Samenwerking was prettig en profecioneel. Een perfecte dag voor ons!

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Pamela en Kenny
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    Peter en Carmen | 23-05-2018

    Wij hebben deze dag ceremoniemeesters gehad die alles regelden, maar wij als bruidspaar vonden vooral de persoonlijke benadering van iedereen erg prettig. Vooral die van de bedrijfsleider, die benaderde ons informeel en dat stelden wij zeer op prijs. Er werd verteld wat we gingen eten en onze gasten werden goed voorzien van drinken. Al ging het bij 1 gast tot 3 keer toe fout, iemand van de bediening morste op zijn kleding en zijn drankje werd 2 keer vergeten. Maar verder was het echt erg goed geregeld. In de avond kwamen er voortdurend drankjes en hapjes langs, zodat niemand iets tekort kwam. Ook mijn oma, die slecht ter been is, werd geholpen met de traplift naar het toilet. Erg fijn! We zouden de bruiloft zo overdoen bij Te Werve.

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Carmen en Peter
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    Sanne Overvliet | 24-10-2017

    Wij hebben op 7 september 2017 een prachtige bruiloft gehad! De locatie is zo ontzettend mooi en sfeervol, heeft weinig extra aankleding nodig. Alles vooraf met Cindy Hayward van Event Company tot in de details geregeld. Op de dag zelf was partymanager Conrad aanwezig om alles te regelen. Perfecte service, er wordt zeer goed meegedacht en alles wordt geregeld. Complimenten voor het personeel, op de dag zelf zijn wij en onze gasten in de watten gelegd. Het personeel ziet alles, bediening was super en het eten was subliem! Kortom, we kijken terug op een prachtige dag!

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Sanne en Stefan
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    Mascha Scholtes-van der Burg | 02-10-2017

    Het was een topdag op een toplocatie!! Prachtig landhuis met een schitterende tuin/bos eromheen. Fijne bediening. Alles netjes geregeld. Super genoten!

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Mascha en Ronald
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    Lard & Karin Rehr | 28-09-2017

    Op vrijdag 1 september zijn wij getrouwd op Landgoed Te Werve. We hebben een fantastische dag gehad. Vanaf de ontvangst 's ochtends tot met het feest 's avonds was alles goed en professioneel geregeld. De lunch en het diner waren heerlijk, onze gasten zijn allemaal goed ontvangen en verzorgd en wij hebben op de dag zelf geen moment het gevoel gehad dat iets niet juist ging. Daarnaast is de sfeer op de locatie ook echt super. Wij zouden iedereen die een bruiloft aan het plannen is en nog op zoek is naar een locatie aanraden te trouwen op Landgoed Te Werve.

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Karin en Lard
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    8

    | 26-09-2017

    Een prachtige dag!

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Pauline en Stijn
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    anoniem | 13-09-2017

    Wij zijn heel blij dat wij voor Te Werve hebben gekozen. Goede kwaliteit en service. Zelfs met afkoop worden de gasten netjes bediend. Ondanks twee schoonheidsfoutjes, waarvan één t.a.v. een specifieke wens, is daar achteraf snel en adequaat op gereageerd, net zoals wij de communicatie met alle medewerkers wel ervaren hebben. Daarom toch een goede score en aanbeveling!

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Angela en Auke
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    10

    Daphne van der Zaken | 25-08-2017

    Alles was boven onze verwachtingen, de locatie zelf, de professionaliteit en de vriendelijkheid van het personeel. Alles was tot in de kleinste puntjes tot in perfectie geregeld. Jullie hebben een geweldig team en een prachtige locatie. Dank jullie wel voor alles.

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Daphne en Ben
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    8

    van der Kleij | 20-07-2017

    Tijdens de voorbereiding werden wij verliefd op het landgoed. Ook na elke bespreking van de dag liepen wij met een goed gevoel terug naar de auto. Op de dag kregen wij van veel gasten complimenten over de locatie en de kwaliteit van de barbecue. Wij hebben een onvergetelijke bruiloft gehad!

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Marielle en Robbert
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    10

    bea boeje | 18-07-2017

    Wij hebben een hele leuke dag gehad het fijne is dat alles op locatie kan trouwen foto,s maken van de omgeving bubbels met taart diner feestavond persooneel was onwijs goed wij zijn goed verzorgt locatie is mooi het is zeker aan bevolen om je dag daar te trouwen

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Bea en Jeroen
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    8

    bea boeje | 18-07-2017

    Wij hebben gewoon een hele leuke dag gehad alles was goed verzorgt het fijne is dat alles op een locatie kan Trouwen bubbels met taart diner foto,s maken feestavond hoe geweldig is dat Mooie locatie om in Tetrouwen geweldig

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Bea en Jeroen
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    Soyenne de la Paz- Stasia | 17-07-2017

    Wij zijn zeer tevreden over onze trouwdag op Te Werve!!!!! De locatie, de culinaire gerechten en vooral de bediening en de service van het personeel het was allemaal top!!!! Onze complimenten!!!! Soyenne en Hanslin

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Soyenne en Hanslin
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    8

    Claudine Bloemendaal-Nogarede | 07-06-2017

    Een geweldige herinnering. Dank hiervoor.

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Claudine en Ted
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    10

    Paul Besling | 01-06-2017

    Wij hebben het contact en de begeleiding van de organisatie van af de start tot het einde als bijzonder prettig en zeer professioneel ervaren, waarbij volledig aan al onze wensen is voldaan. Dit heeft samen met het prachtige weer gezorgd voor een prachtig huwelijksfeest op deze super locatie landgoed "Te Werve" in Rijswijk.

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Nelida en Paul
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    Cindy de Groot | 26-05-2017

    Wij zijn 24-04-2017 getrouwd op Landgoed Te Werve. Het was een onvergetelijke dag dankzij de medewerkers van Te Werve. Goede service en ze denken goed mee. De high tea was heerlijk en de gasten op onze bruiloft waren zeer te spreken over de locatie. Te Werve is zeker een aanrader!

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Cindy en Nick
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    Karin van Leeuwen-Bijsterbosch | 22-01-2017

    Op 16 december was onze trouwdag op Landgoed Te Werve. Het was een fantastische dag, precies zoals wij voor ogen hadden. Dit dankzij de Event Company, die goed met ons heeft meegedacht. De locatie is meer dan prachtig, de catering erg goed en het personeel doet er alles aan om het iedereen zoveel mogelijk naar de zin te maken. Absoluut een aanrader!

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Karin en Angelo
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    Annelene sonneveld | 27-10-2016

    Staat al een beoordeling op fb en perfect wedding :)

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Annelene en Thijs
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    Anoniem | 24-07-2016

    Sfeervolle locatie (Te Werve), met uitstekende bereikbaarheid en parkeergelegenheid. Medewerkers zeer evaren en servicegericht. Hebben onze trouwdag mede tot een onvergetelijke dag gemaakt.

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Rob en Annelies
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    Bastiaan & Emma | 29-06-2016

    Onze trouwdag op 20 mei is door Event Company tot in de puntjes verzorgd. Heerlijk eten, professionele medewerkers en dit alles op een prachtige locatie. We kijken terug op een bijzondere dag waar we intens van hebben genoten!

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Emma & Bastiaan
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    10

    Merlijn | 26-06-2016

    Het was een prachtige dag een om nooit meer te vergeten. Alles was goed geregeld en zeer professioneel opgezet. Met een word uitstekend en aan te raden voor andere mensen die hier willen trouwen

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Elisabeth en Merlijn
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    10

    Arjan en Naomi van Bokhoven | 20-06-2016

    Beste Medewerkers van Landgoed te Werve, Op 15 April 2016 zijn wij getrouwd op Landgoed te werve. Wij kunnen niet anders zeggen: wat hebben wij een top dag gehad bij jullie. De service was super, het eten was heerlijk en er werd goed met ons meegedacht in de voorbereiding. Ook van onze gasten kregen wij hele positieve reacties over de verzorging van onze dag. Wij willen jullie nogmaals enorm bedanken voor alle goede zorgen! Arjan en Naomi van Bokhoven

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Naomi en Arjan
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    Adriaan en Natasja Noorlander | 09-06-2016

    Een prachtige locatie om de mooiste dag uit je leven te vieren. De omgeving is magisch en op de dag zelf werd alles tot in de puntjes geregeld. Niet alleen de locatie is perfect maar ook het personeel is zeer bekwaam en hebben ervoor gezorgd dat alles op onze grote dag vlekkeloos verliep! Wij hadden onze dag niet mooier kunnen voorstellen!

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Natasja & Adriaan
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    Christian Romijn | 04-05-2016

    Ik en mijn vrouw hebben een geweldige dag gehad op landgoed te Werve. We hebben niet zomaar voor deze locatie gekozen maar flink wat rond gekeken. Toch was het voor ons helemaal duidelijk dat dit het was. Het traject voor de bruiloft liep vrijwel helemaal soepel en we konden niet wachten op onze dag. Die was in 1 woord geweldig! Alles was tip top geregeld en het personeel was attent en vriendelijk. Het heeft onze verwachtingen overtroffen. We hadden een lopend buffet uitgekozen (veel keuzes) en dit viel bij iedereen in de smaak. Was echt heerlijk! Alle gasten waren positief over de mooie locatie. Het feest was ook super qua het aantal personen en de grootte van de zaal.

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Elize en Christian
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    | 26-10-2015

    Landgoed te Werve is een aanrader als trouwlokatie. De service was uitstekend.

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: May & Martijn
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    Anoniem | 19-10-2015

    Ondanks een miscommunicatie omtrent beschikbaarheid trouwdatum (wat wij erg jammer vonden) heeft Monique van EventCompany ons enorm goed geholpen in het voortraject en is zij adequaat en vriendelijk omgegaan met het welbekende 'huwelijksstress' syndroom waardoor wij toch met een fijn en veilig gevoel onze huwelijksceremonie hebben laten plaatsvinden op het prachtige landgoed van huis Te Werve.

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Daniël en Esma
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    8

    | 14-10-2015

    Ons huwelijk was geweldig, de locatie was geweldig! Pluspunten: Mooie locatie, goede service, het eten en drinken werd goed in de gaten gehouden. De locatie heeft weinig extra aankleding nodig. Minpunten: Prijzen voor de hapjes zijn wel erg hoog, 5 euro voor een zakje patat....en dat x 100 gasten Niet alles werd doorgevoerd wat tijdens de details bespreking werd besproken. Waardoor mijn ceremoniemeester een deel van de huwelijksplechtigheid moest missen om het probleem op te lossen. Zo jammer dit. Maar de locatie blijft wel een aanrader!

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Phyllia & Ronald
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    10

    Marcel en Aletha Gerritsen | 25-09-2015

    Het was een fantastisch feest. Voorbereiding met Wendy was super en de service op de avond uitmuntend. Enige minpuntje is een kleine discussie die wij hadden met iemand van de organisatie over aanbetaling. Deed niets af aan het geweldige feest maar we hebben dat toch een beetje als amateuristisch ervaren. Los van dat, klasse!

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Marcel en Aletha
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    10

    Chris & Hanneke | 24-09-2015

    Wij hebben een fantastische bruiloft gehad!! Te Werve is een prachtige locatie met zeer vriendelijk en vakkundig personeel en we raden deze locatie dan ook van harte aan. Chris & Hanneke

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Hanneke & Chris
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    M. van Balen | 12-09-2015

    We hebben een heerlijke en goed verzorgde dag gehad. Er werd goed meegedacht en rekening gehouden met onze wensen om dit zoveel als mogelijk te laten lukken. Van vrienden en familie hoorde we ook alleen maar lof en hoe vriendelijk de mensen waren die aan het werk waren. Het was een superdag! groeten Marrije en Ronald

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Ronald & Marrije
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    | 12-09-2015

    Wij hebben afgelopen augustus een fantastische trouwdag gehad op Landgoed Te Werve! De locatie is prachtig en het personeel is vriendelijk en professioneel.

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Chris & Hanneke
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    Van Der Wilk | 10-09-2015

    Op het vragenformulier werd gevraagd hoeveel gasten er aanwezig waren per onderdeel. Niet duidelijk dat het Bruidspaar ook inbegrepen is.

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Elaine & Mike
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    Max van den Boogaard | 01-09-2015

    We hebben een perfecte dag gehad!! Alles was tot in de puntjes geregeld!! Een absolute aanrader!!

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    10

    Chris Grunewald | 21-08-2015

    Wij hebben 17 juli jl. op landgoed te werve (Rijswijk) een geweldige huwelijksdag gehad, de medewerkers van event company waren; professioneel, deskundig, bekwaam en zeker amicaal. Valt werkelijk niets op aan te merken, alles was gewoon erg goed, van de ontvangst tot en met de BBQ, het feest, etc, etc, Hulde! Absoluut een aanrader! Complimenten voor event company!

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Chris en Noeki
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    10

    Carina Arabkhani | 19-08-2015

    Het was echt een supermooie dag. Alles was goed geregeld en ik had 100% in het personeel.

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Bardia en Carina
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    Anita Vermeer | 22-07-2015

    Wij hebben een grandioze huwelijksdag gehad bij Te Werve, waar de ceremonie, het diner (lopend buffet) en het feest hebben plaatsgevonden. Zowel binnen als buiten op het terras was het sfeervol. Ook zeer geschikt om in het park trouwfoto's te maken. Het lopend buffet zag er verzorgd uit en de bediening was zeer vriendelijk.

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Anita & Rob
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    Patricia Vierhout | 20-07-2015

    We hebben een schitterende dag gehad, mede dankzij de goede zorgen van het personeel. Zij hebben de hele dag alles tot in de puntjes geregeld en ons alles verder uit handen genomen zodat we alleen maar hoefden te genieten!

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    Boekema | 05-07-2015

    De dag is prima verlopen, goede sfeer en goede service. Enige minpunt was dat voor een aantal gasten het hoofdgerecht wat weinig was.

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Joke & Henk
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    10

    Dick Vorkink | 23-06-2015

    Samenwerking was vanaf de eerste kennismaking tot het vertrek aan het eind van onze bruiloft super! Een geweldige locatie, service met een glimlach en tot in de puntjes door jullie georganiseerd. Hoop dat nog vele bruidsparen de weg naar Te Werve mogen vinden. Veel succes nog in de toekomst. Hartelijke groeten van Vera en Dick, getrouwd op 27 mei 2015

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Dick & Vera
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    10

    Petra van Asten | 20-05-2015

    Wat hebben we genoten. Het was een fantastische dag. Een heel groot compliment aan alle medewerkers die er aan meegewerkt hebben deze dag voor ons onvergetelijk te maken. Een mooie ontvangst en ceremonie. Heerlijke taart met bubbels op het terras, mede dankzij het mooie weer. Een prachtig en heerlijk buffet en als laatste een spetterend feest. We voelden ons zeer welkom, zeker ook door de uitstekende service van het personeel.

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Petra en Ruud
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    8

    André & Famke Kevenaar | 18-05-2015

    Tijdens de 13 maanden durende voorbereiding op ons huwelijk op Landgoed Te Werve raakten wij al overtuigd van de professionele houding van de medewerkers van de Event Company. Op de grote dag zelf werd dit nog eens bevestigd doordat alles tot in de puntjes was verzorgd en wij zeer professioneel werden benaderd door Wesley en alle medewerkers op locatie. Zij hebben er voor gezorgd dat dit de mooie dag is geworden waarop wij ons niets meer konden wensen.

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: André en Famke
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    10

    Rosemarijn | 15-05-2015

    Onze bruiloft op landgoed Te Werve was in 1 woord fantastisch. De locatie is enorm sfeervol en de medewerkers van Te Werve hebben er werkelijk alles voor gedaan ons een mooie dag te geven. Aan alles was gedacht, iedereen was erg behulpzaam en het eten, zowel hapjes als diner was heerlijk!

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Jeroen & Rosemarijn
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    10

    mandy meijer van der vreede | 30-04-2015

    Wij vinden dat alles voorafgaand aan onze bruiloft goed besproken is. Onze bruiloft was een groot feest. Wij kijken terug op een fantastische dag op een prachtige locatie. Het personeel was erg vriendelijk. Wij zouden iedereen deze locatie aanraden. Bedankt!

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    10

    Daniëlle van Duijn - Griffioen | 15-01-2015

    Landgoed Te Werve is een prachtige locatie om een feest te vieren. Wat ons opviel was de gastvrijheid en sfeer die werd neergezet door het gehele team. Alles verliep zoals wij dat graag wilden. Ook de gesprekken en mailwisseling vooraf hebben we als heel prettig ervaren. Het walking diner was een absolute aanrader, heerlijk gerechten op feestelijk opgemaakte bordjes. De locatie leent zich per uitstek voor een gelegenheid waarbij er een breed scala aan gasten uitgenodigd wordt. Een mooie feestzaal om te dansen of juist een rustige plek om gezellig te kunnen praten. Van ons een welverdiende 10. Dankzij jullie hebben we een prachtig huwelijksfeest kunnen vieren!

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Danielle en Erik
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    anoniem | 22-12-2014

    We hebben een ontzettend leuke dag gehad en hebben onbezorgd kunnen genieten.

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Suzanne & Jasper
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    8

    Van der Marel - de weerd | 11-11-2014

    Wij heb een fantastische dag gehad die nooit had hoeven eindigen. 1 punt ter verbetering: Jammer dat wij als bruidspaar ons eigen drinken moesten halen aan de bar tijdens het feest

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Clara en Niels
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    10

    Gabi van der Heijden | 28-10-2014

    We hebben een sfeervolle en zeer feestelijke huwelijksdag gevierd op Landgoed te Werve! Bedankt voor de goede service!

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Gabi en Aristides
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    10

    Cherilyn Schut | 21-10-2014

    Wat een prachtige dag was het, de zo'n deed gelukkig ook volop mee. Alles was duidelijk en er was goed contact, met name Wesley hebben wij als zeer prettig ervaren. Het was een dag om nooit te vergeten met dank aan jullie. Heel erg bedankt!

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Niels en Cherylin
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    8

    Stoorvogel | 14-10-2014

    Onze trouwdag bij Landgoed Te Werve was een onvergelijke dag op een zeer mooie locatie. Het personeel was erg behulpzaam en door detailbesprekingen vooraf hebben wij op de dag zelf geen zorgen hoeven te maken op het verloop van de dag. Zeker een aanrader voor iedereen die een op zoek is naar een bijzondere maar centraal gelegen locatie.

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    Jannieta | 13-10-2014

    We hebben de samenwerking als zeer professioneel ervaren. We hadden bij het eerste gesprek direct een goed gevoel. De locatie is ontzettend mooi en de culinaire verzorging erg goed. Alles werd gedaan zoals afgesproken. We kregen ook van onze gasten erg enthousiaste reacties! Het was voor ons genieten, een absolute toplocatie!

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Jannieta en Daan
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    10

    Jansen | 12-10-2014

    Onze trouwdag was precies zoals we 'm in gedachten hadden: stijlvol, informeel, uitstekend verzorgd en gezellig. Landgoed te Werve is de ideale plek om te trouwen, te eten en feest te vieren. Alles tot in de puntjes verzorgd met veel stijl en aandacht. Een uitstraling met veel klasse! Erg prettig vonden we de klantgerichte samenwerking, waarin geen vraag teveel was en al onze wensen vervuld konden worden. Met recht een zeer positieve beoordeling waard!

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Jos en Eline
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    10

    Van der Burg | 09-10-2014

    De samenwerking verliep perfect, elke vraag die we hadden werd direct beantwoord! De service op de feestdag was ook perfect. Wij kunnen met heel veel plezier terugkijken op een geweldige dag mede dankzij de perfecte service en locatie!

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Jeroen en Maureen
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    10

    anoniem | 21-09-2014

    Wij hebben een geweldige trouwdag gehad. We hadden volledig vertrouwen in jullie team. Het neemt veel zorgen en geregel uit handen, daar betaal je dan ook voor. Voor ons was het de perfecte locatie.

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Brenda en Daan
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    10

    Michel Walison | 01-09-2014

    Nadat we meerdere trouwlocaties hadden bezocht kwamen wij terecht bij Landgoed te Werve. Na het bezichtigen van de locatie tijdens een open dag wisten wij vrijwel direct dat wij voor te Werve zouden gaan kiezen. Niet alleen de prijs/kwaliteit verhouding was doorslaggevend, maar ook de algemene indruk van de locatie, omgeving, en de zeer vriendelijke en deskundige medewerkers waren bepalend in onze keuze. Onze bruiloft vond plaats op 27 augustus 2014 op het mooie Landgoed te Werve en is perfect verlopen. We hadden fantastisch mooi weer waardoor, na de trouwceremonie, de receptie buiten kon plaatsvinden. We hebben een heerlijke lunch en diner genuttigd (zowel de smaak als presentatie waren top). Aansluitend was het feest. De medewerkers waren zeer vriendelijk en behulpzaam. Wij willen graag alle medewerkers bedanken voor de onvergetelijke dag!!! Met vriendelijke groet, Michel en Daniëlle Walison

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Michel en Danielle
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    Anne-Marie Labee-Langendoen | 22-08-2014

    We hebben echt een topdag gehad bij jullie op de locatie. Ik had het niet anders gewild dan dat we op Landgoed te Werve waren getrouwd. Het was een hele warme dag en na de ceremonie en het maken van foto's was iedereen dorstig. Gelijk kwam het personeel met volle dienbladen met glazen water. Dit kwam als geroepen! De (zelfgemaakte) bruidstaart werd zeer goed aangesneden en verdeeld. Het buffet stond op tijd klaar en was goed verzorgd. Het smaakte heerlijk en al onze gasten hebben gesmuld. Ook tijdens de feestavond werden wij als bruidspaar bij onze voornaam aangesproken door het personeel, wat wij als heel persoonlijk hebben ervaren. Het enige minpuntje aan de service is dat we tijdens de receptie geen nootjes geserveerd hebben gekregen. Dit was wel afgesproken. Ik wil nog even meegeven dat ik het heel prettig en als betrokken heb ervaren dat we een dag voor de bruiloft werden gebeld of alles goed ging en om een goede dag te wensen. Al met al, heel erg bedankt voor de goede zorgen, waardoor wij een onbezorgde, heerlijke dag hebben gehad! Met vriendelijke groeten, Bob en Anne-Marie Labee

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Bob en Anne-Marie
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    Bram Hanemaaijer | 14-08-2014

    Echt een top locatie met nog betere medewerkers. Ze zijn stuk voor stuk zo vriendelijk en hebben gastvrijheid hoog staan. Als het een restaurant was geweest had ik hier vaker gekomen!

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Bram & Roos
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    10

    A. Anker | 03-08-2014

    Wij hebben een onvergetelijke dag gehad! Het personeel was super! We voelden ons die dag echt speciaal. Ook van de gasten kregen we te horen dat ze erg te spreken waren over het personeel en het eten vonden ze fantastisch! Kortom wij hebben genoten en raden iedereen aan om voor deze locatie te gaan!

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Francine & Andries
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    Roos | 14-07-2014

    We vonden het een prachtige locatie voor onze bruiloft! Zeker een aanrader!

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Rosette en Ytzen
    0
  • Score:

    10

    Liesbeth de Graaf | 02-07-2014

    We hebben heel erg genoten en waren zeer te spreken over de service. De medewerkers waren constant aanwezig, maar heel bescheiden. Alles was goed, er werd nergens een probleem van gemaakt. De gasten waren ook zeer onder de indruk.

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Arjen & Liebeth
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    Joyce Bezzina-de Groot | 27-06-2014

    Op 16 mei 2014 zijn wij getrouwd en hebben wij onze bruiloft gevierd bij Landgoed Te Werve. Het was in 1 woord GEWELDIG. De locatie is prachtig en de organisatie was goed. Het personeel was erg vriendelijk en flexibel; niets was te veel om het voor ons en onze gasten een onvergetelijke dag te maken.

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Joyce en Jarrod
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    Esther | 24-06-2014

    Wij hebben voorafgaand aan onze bruiloft genoeg info gekregen en ook via telefoon en email gehad. De dag zelf was fantastisch. Alles goed geregeld, vriendelijk personeel en alles voldeed aan onze verwachtingen. Wij vinden Landgoed Te Werve zeker een aanrader voor anderen.

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Esther en Romao
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    10

    Hans de Man | 19-06-2014

    Wij hebben een onvergetelijke dag gehad, fijne ontvangst vriendelijk en behulpzaamheid ten top. Het gehele arrangement was werkelijk fantastisch, er ontbrak werkelijk niets. Deze dag werd door alle gasten van ons, als een topdag ervaren.

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Antoinette en Hans
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    Gregor en Marchien Bertens | 15-06-2014

    Wij hebben onze droombruiloft gehad op Te Werve. Alles klopte: de sfeer, de service en, al kan Te Werve dit niet beïnvloeden, ook het weer was prachtig. Te Werve biedt als locatie een intieme, warme sfeer en dit wordt versterkt door het professionele, servicegerichte personeel. Heel hartelijk bedankt voor al jullie inspanningen die er mede voor hebben gezorgd dat onze trouwdag onvergetelijk is geweest!

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Marchien & Gregor
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    10

    Sandra Brick van Beek | 04-06-2014

    We hebben een fantastische onvergetelijke dag gehad! Er is niets dat ik kan bedenken wat anders had gemoeten. We voelde ons zeer welkom en ontspannen. Onze gasten spreken nog steeds over het eten: het beste eten dat ze ooit op een bruiloft hebben gegeten! Er werd heel goed ingespeeld op de behoeften van de kinderen en verzoekjes van de ceremoniemeester werden snel opgevolgd. Iedereen was zeer flexibel en professioneel. Bedankt voor alles!

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Sandra en Charles
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    10

    Fam. De Jong | 25-05-2014

    Op deze locatie trouwen is subliem, de vriendelijke benadering vanaf stap een tot de laatste afscheidsgroet is vol van warmte. Mede de aandacht en de prof. begeleiding is super. Het is jullie dag en dat laten de medewerkers je ook meer dan duidelijk voelen. Top... (Ik ben zelfs na afloop de keuken ingegaan om de brigade te danken voor het heerlijke eten) Dank u allen!!!

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Corine & Rob
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    8

    Rob en Corine | 23-05-2014

    Hele leuke en mooie locatie. Service helemaal top. Geen moeite teveel om onze dag speciaal te maken. Een enkele opmerking: Tijdens de receptie knapte het weer op en werd de ruimte erg warm qua temperatuur. Het had mij op dat moment prettig geleken als het terras erbij betrokken zou worden hetgeen niet meer mogelijk was, omdat de band hier geplaatst was. De aerco bracht uitkomst.

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Corine & Rob
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit

U bent van harte welkom bij Landgoed Te Werve!

Bel: 070-39 09 711

Meer informatie