Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 070-39 09 711

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

Trouwclip van je Huwelijk

Trouwclip van je Huwelijk

Een trouwclip van jullie eigen bruiloft, gemonteerd op jullie lievelingsmuziek! Een prachtig aandenken. Ook leuk om cadeau te vragen.

 • A Beautiful Day

  A Beautiful Day

  A Beautiful Day legt op unieke wijze de mooiste dag van jullie leven vast en vertoont deze zeer persoonlijke trouwclip tijdens jullie feest op een groot scherm! Dit alles wordt verzorgd door een professionele cameraman die vanaf de ochtend aanwezig is en ongemerkt de hoogtepunten van de dag voor jullie filmt. De opnames worden direct op locatie gemonteerd tot een bijzondere trouwclip. De trouwclip wordt 's avonds op het feest in zwart/wit vertoond, maar jullie ontvangen ook een versie in kleur!
  Maak jullie feestavond compleet met deze spectaculaire knaller en verras je gasten of zelfs je bruid of bruidegom met een prachtige trouwclip.

  A Beautiful Day

 • Royal Rushes

  Royal Rushes

  Een fantastische, filmische trouwreportage die nog dezelfde dag wordt vertoond op een groot scherm. Een oogstrelende traktatie voor jullie zelf en jullie gasten. Het Amsterdamse Royal Rushes - wedding clips kan en doet het.

  Het team van Royal Rushes bestaat uit professionele tv- en filmmakers die daardoor net dat beetje extra geven aan het eindproduct. Niet een standaard huwelijksvideo maar een filmisch verslag van jullie mooiste dag, waarbij veel aandacht wordt geschonken aan kleur, geluid en details. Dezelfde dag filmen, monteren en vertonen wij jullie trouwdag tot een fantastische trouwclip.

  Klik op onderstaande link voor een weddingclip gefilmd op Kasteel De Hooge Vuursche.

  RoyalRushes - weddingclips

U bent van harte welkom bij Landgoed Te Werve!

Bel: 070-39 09 711

Meer informatie