Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 070-39 09 711

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

Buitengewoon Ambtenaar

Buitengewoon Ambtenaar

De huwelijksceremonie is het hoogtepunt van uw trouwdag. Om dit bijzondere moment nog persoonlijker te maken kunt u een buitengewoon ambtenaar het huwelijk laten voltrekken. Deze ambtenaar neemt alle tijd om u te leren kennen zodat hij of zij er een hele persoonlijke ceremonie van kan maken waarin uw wensen en verhalen, en die van uw vrienden en familie, een belangrijke rol spelen.

 • Mooi Trouwen

  Mooi Trouwen

  Zeg ''Ja'' tijdens uw persoonlijke trouwceremonie.

  Dat het sluiten van een huwelijk ook anders kan, toont Mark van Leeuwen van Mooi Trouwen. Naar zijn idee is uw trouwceremonie vooral een emotioneel samenzijn. Als spreker laat hij u vertellen, luisteren, lachen, stralen en genieten. Dankzij de inbreng van speeches, brieven en muziek weet hij de sfeer te variëren. Van officieel, serieus en bezinnend, naar blij, romantisch en feestelijk. Op uw trouwdag is Mark benoemd en beëdigd. Namens de gemeente mag hij uw huwelijk officieel voltrekken en staat hij op de locaties van Landgoed Te Werve, De Lindenhof en Kasteel de Hooge Vuursche garant voor een persoonlijke en levendige trouwceremonie.

  Mooi Trouwen

 • Celebabs

  Celebabs

  In september 2019 heeft Celebabs een nieuw trouwconcept gelanceerd.

  Dit platform biedt jullie als aanstaand bruidspaar de mogelijkheid een bekende Nederlander te vragen als trouwambtenaar of ceremoniespreker voor jullie bruiloft. De Celebrity Babs zal dan aanwezig zijn op de grote dag en begeleidt de gehele trouwceremonie van welkom tot ja-woord met passie, humor en liefde. Zo kunnen jullie getrouwd worden door jullie idool, iemand voor wie je bewondering hebt, of gewoon iemand die past in het perfecte plaatje van jullie grote dag!

  Wil je ook getrouwd worden door een Celebrity Babs? De huwelijksdag is de mooiste dag uit jullie leven. De trouwceremonie het meest bijzondere moment. Maak deze momenten nog specialer met een Celebrity trouwambtenaar. Voor jullie, maar zeker ook voor jullie gasten. Maak het samen met Celebabs een dag om nooit te vergeten.

  Team-Celebabs staat voor jullie klaar!!
  www.celebabs.nl

 • Trouwambtenaarkiezen.nl

  Trouwambtenaarkiezen.nl

  Je trouwdag is een van de mooiste dagen van je leven. Een stijlvolle, warme en persoonlijke ceremonie is de opmaat naar de rest van deze dag. Het is dus belangrijk om zorgvuldig een trouwambtenaar te kiezen die bij jullie past, bij wie jullie je op je gemak voelen. Een trouwambtenaar die jullie verhaal herkenbaar vertaalt in een onvergetelijke speech. Trouwambtenaarkiezen is een samenwerkingsverband van vijf enthousiaste zelfstandig trouwambtenaren. We delen de kennis en ervaring, dat inspireert ons en houdt ons scherp. Het maakt niet alleen dat de kwaliteit nog hoger wordt maar ook dat wij met nog meer plezier huwelijken voltrekken.

  Trouwambtenaarkiezen.nl

 • Jaikwileentrouwambtenaar

  Jaikwileentrouwambtenaar

  Jaikwileentrouwambtenaar
  ‘Ja ik wil!’ Die uitspraak is het hoogtepunt van jullie huwelijksceremonie. Zo’n fantastische belofte aan elkaar’ verdient de omlijsting van een feestelijke ceremonie. Met jullie liefde centraal. Mieke Kerkhof-Scheenaard, van Jaikwileentrouwambtenaar verweeft jullie persoonlijke levensverhalen tot jullie gezamenlijke ‘trouwverhaal’. Met humor, en als het zo uitkomt een traan. En zeker met ruimte voor interactie waarbij zij de sfeer in de zaal benut.  Natuurlijk weet elk bruidspaar waarom zij voor elkaar kiezen. Maar na haar speech begrijpt elke gast dat ook, die zich daar nog niet in had verdiept. Met zo’n huwelijksceremonie is de toon gezet voor een geweldig huwelijksfeest. Kijk naar haar filmpje op Landgoed Te Werve: www.jaikwileentrouwambtenaar.nl

 • Pauline Suidgeest

  Pauline Suidgeest

  Omdat u niets aan het toeval wilt overlaten, wilt u kiezen welke ceremoniespreker (trouwambtenaar) u op uw trouwdag die belangrijke vraag gaat stellen. Het is fijn om tijdig kennis te maken en aan te voelen of u blij wordt als u deze persoon op uw trouwdag ziet.
  Pauline Suidgeest is een ceremoniespreker die graag de tijd neemt voor haar bruidsparen. Zij streeft ernaar dat het trouwmoment het warm kloppend hart van de trouwdag wordt. Ze verwoordt het verhaal van het bruidspaar op herkenbare wijze. Met respect voor het belang van het moment, in een losse, ontspannen atmosfeer. Uiterst persoonlijk. De verbinding van het bruidspaar en de verbinding met de mensen om hen heen vormen de rode draad in een samenzijn waarin onbedaarlijk gelachen wordt en waarin een traantje wordt weggepinkt. En als gasten haar na afloop vragen of ze een vriendin van de bruid of van de bruidegom is, weet Pauline dat haar missie geslaagd is.

  Pauline Suidgeest

Kom langs op de opendag! Op zondag 27 september

1675

Ben jij net ten huwelijk gevraagd? Meld je aan voor de opendag op zondag 27 september. We laten jullie graag de locatie zien en bespreken de mogelijkheden.

Lees meer over Kom langs op de opendag! Op zondag 27 september

U bent van harte welkom bij Landgoed Te Werve!

Bel: 070-39 09 711

Meer informatie

Huwelijken Landgoed Te Werve

Landgoed Te Werve heeft al vele gasten mogen ontvangen. Lees hier...

Lees het verhaal van Bruiloften Landgoed Te Werve
twitter