Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 070-39 09 711

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

Bruidstaart

Bruidstaart

Een bruidstaart moet heel lekker zijn en natuurlijk ook bij u passen. Er zijn zoveel mogelijkheden. Hieronder treft u de leveranciers waar wij graag mee werken.

 • GunillasCakePlace

  GunillasCakePlace

  GunillasCakePlace staat voor hoogstaande kwaliteit in decoratie en smaak. Elke bruidstaart is uniek en wordt op maat gemaakt, net zoals elke bruiloft uniek is. Gunilla is gediplomeerd patissier, heeft een PME-professional diploma in cake decorating en heeft masterclasses gevolgd bij meester patissier Robèrt van Beckhoven, bekend als jurylid van Heel Holland Bakt. In 2017 heeft ze de opleiding Next Level Patisserie afgerond bij patissier Jeroen Goossens van Dutch Pastry. Al jaren behoort hij tot de wereldtop, en had de eer om de bruidstaart van koning Willem-Alexander en koningin Maxima te mogen maken

   

  Gunillas Cake Place

 • Enjoy-cakes

  Enjoy-cakes

  Uniek, persoonlijk en – niet onbelangrijk - wáánzinnig lekker, dat zijn de Bruidstaarten van Enjoy-Cakes.

  Sinds 2013 gevestigd aan de Voorstraat te Spijkenisse, ontwerpt Joyce samen met haar team bruidstaarten waar u als bruidspaar van droomt. Enjoy-Cakes is op de hoogte van de laatste trends, de producten zijn kakelvers, van ambachtelijke kwaliteit en om-je-vingers-bij-op-te-eten -zo lekker. Enjoy-Cakes beschikt ook over een eigen patisserie waar vanuit prachtige sweettables voor u worden verzorgd.

  Enjoy-cakes staat bekend om haar service en begeleiding. Vanaf het kiezen van een bruidstaart tot aan de levering, overal wordt aan gedacht zodat u zorgeloos kunt genieten

  U bent 7 dagen per week van harte welkom om een kijkje te nemen in de bakkerij, uw wensen te bespreken, de laatste trends te bekijken, de lekkerste smaakcombinaties te bespreken en uiteraard om te komen proeven.

  Klik hier voor het maken van uw afspraak.

 • Cakeaffair

  Cakeaffair

  Cakeaffair wordt geleid door Joyce Medus. Ze maakten al met veel succes taarten voor Xander, Do, Tanja Jess, Yoely Collins (dochter van Phill Collins).

   

  Cakeaffair

U bent van harte welkom bij Landgoed Te Werve!

Bel: 070-39 09 711

Meer informatie

Kom langs op de opendag! Op zondag 27 september

1675

Ben jij net ten huwelijk gevraagd? Meld je aan voor de opendag op zondag 27 september. We laten jullie graag de locatie zien en bespreken de mogelijkheden.

Lees meer over Kom langs op de opendag! Op zondag 27 september