Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 070-39 09 711

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

Bands

Bands

Iedereen weet hoe belangrijk de band is. Voor de sfeervolle achtergrondmuziek tijdens uw receptie, maar ook voor het feest waar het dak eraf moet. Wij hebben heel veel bands en DJ’s voorbij zien komen en kunnen dus goed inschatten welke band bij u zou kunnen passen.

 • Swinging.nl

  Swinging.nl

  Swinging.nl is een eigentijds boekingsbureau met een zeer complete website die u helpt bij het vinden van een goede DJ, coverband of artiest voor uw huwelijk, feest, receptie of bijeenkomst.
  Op de site van Swinging.nl ziet u direct de nog beschikbare DJ’s, coverbands en artiesten. U kunt vrijblijvend een optie plaatsen op uw favoriete artiest. Naast het artiestenbureau Swinging.nl adviseert evenementenbureau Swinging-Events haar klanten over de productie en inrichting van bedrijfsevenementen.

  Swinging.nl

 • SKYFLY DJ Shows

  SKYFLY DJ Shows

  SKYFLY kan uw licht, geluid, aankleding en muziek verzorgen op uw bruiloft, bedrijfsfeest, jubileum of (netwerk)borrel. Met hun exclusieve DJ shows met unieke en zeer sfeervolle LED zuilen en ervaren allround DJ's maken zij er een geslaagd feest van! SKYFLY draagt als eerste drive-in show in Nederland het Keurmerk Trouwen (NTBO). Vooraf nemen zij in een persoonlijk gesprek, op bijvoorbeeld een demoavond, uw (muzikale) wensen door. Naar aanleiding hiervan kiezen zij de meest geschikte DJ voor uw feest. Kijk op hun site voor meer informatie voor uw feest.

  SKYFLY DJ Shows

 • “De Jongens van Je Weet Wel”

  “De Jongens van Je Weet Wel”

  De Jongens Van Je Weet Wel : Live piano entertainment waarbij het publiek bepaalt wat er gespeeld wordt! Vraag je favoriete nummer (“je weet wel, dat ene liedje”) aan bij de Jongens, want deze piano-entertainers spelen alles – dus “zeg ’t maar. ”Alle hits komen in duizelingwekkend tempo voorbij op een feestelijke sing-a-long- avond vol verzoeknummers. Om de avond één geheel te maken raden wij aan de band aan te vullen met onze DJ Van Je Weet Wel. De DJ Van Je Weet Wel is bekend met ons concept en sluit naadloos aan op wat wij doen.Een collectief van 12 muzikanten. Er zijn dus altijd wel een paar van onze jongens aan het werk bij verschillende locaties in Nederland. Kom gerust eens langs om een indruk van ons te krijgen.

  "De Jongens van Je Weet Wel"

 • Sonny's Inc.

  Sonny's Inc.

  De party band van Nederland! 20 jaar geleden is Sonny's Inc. ontstaan op initiatief van Sonny Hoogwerf. Het doel was mensen entertainen met zijn grote passie: muziek!!! Maar niet zomaar muziek, het moest muziek zijn van topkwaliteit waarmee hij mensen zou kunnen raken en vermaken.

  Sonny's Inc.

 • DJ TiMM

  DJ TiMM

  Als u op zoek bent naar een stijlvolle Allround DJ dan raden we zeker DJ TiMM aan! Met veel gevoel voor exact de juiste sfeer en unieke features als live percussie en toetsen zult u uw gasten nog meer entertainen! Daarnaast is hij op 3FM en NED3 te zien geweest met zijn unieke 432 hertz frequentie. Dit wil zeggen dat de muziek aangenamer luistert en extra sfeer bevorderend werkt. Specialiteiten: Lounge & Chill-Out, 70ies 80ies en 90ies Classics, relaxte Latin & Ibiza Dance en Allround Party Music. Get down on it! Luister zelf op www.djtimm.nl ! Saxofonist en zangeres zijn optioneel bij te boeken.

 • Meike Van der Veer

  Meike Van der Veer

  Topzangeres Meike van der Veer, o.a. bekend van The Voice of Holland, treedt tijdens uw trouwfeest op met een aanstekelijk repertoire van eigentijdse hits, de beste R & b classics en natuurlijk enkele discoclassics. Zij zet gegarandeerd de zaal op zijn kop met haar geweldige stem en haar enthousiaste performance. Ideaal bijvoorbeeld als verrassingsact ter afwisseling van een DJ show.

  Meike van der Veer

 • Dick Raat

  Dick Raat

  Dick Raat is een enthousiaste, professionele artiest die zich al musicerend en zingend tussen het publiek begeeft (draadloos versterkt). Of het nu gaat om een swingend dansfeest, een sfeervol diner, een gezellig familiefeest, receptie of mooie love-songs tijdens uw huwelijksceremonie, alles is mogelijk! Naast de akoestische gitaar werkt Dick met professionele begeleidingsbanden, waardoor een mooie, warme en complete sound ontstaat.

  http://www.dickraat.nl/

 • Fleur de Groot

  Fleur de Groot

  Fleur is een allround zangeres met 5 verschillende bands. Door de veelzijdigheid van deze bands is Fleur met haar muzikanten in te zetten voor zowel (trouw)ceremonies, recepties, diners èn feesten. Van easy listening duo's tot knallende coverband, van DJ-band tot zelf te vormen 'band-on-demand': de muzikale begeleiding van uw feest wordt volledig op uw wensen aangepast. Bovendien heeft Fleur een Master muziekmanagement op zak, dus alles wordt altijd tot in de puntjes geregeld!

  Fleur de Groot

 • Weddingsingers

  Weddingsingers

  The Weddingsingers bestaat uit de zussen Janine & Lisette Vos. Al sinds 1987 zingen zij samen. Sinds het voorjaar van 2002  zijn ze actief als The Weddingsingers. Ze zingen romantische songs tijdens de huwelijksplechtigheid. Het bruidspaar kiest zelf de liedjes uit voor de ceremonie. De repertoirelijst is oneindig, maar staat jullie favoriet niet op de lijst? Dan zullen zij er alles aan doen om de muziek die jullie kiezen toch te zingen. Dat maakt hun aandeel tijdens jullie ceremonie zo bijzonder en persoonlijk. The Weddingsingers zingen in het Engels, Nederlands, Italiaans, Frans, Duits en Spaans.

  Weddingsingers

U bent van harte welkom bij Landgoed Te Werve!

Bel: 070-39 09 711

Meer informatie

Meike van der Veer tijdens de ceremonie

http://www.swinging.nl/meike's-weddingceremony

Meike van der Veer, oa bekend van The Voice of Holland, maakt van uw trouwceremonie iets heel bijzonders en persoonlijks. Zij stelt samen met u een persoonlijk programma samen voor tijdens uw ceremonie. Zo wordt dit bijzondere moment wel heel speciaal! Meike kan bijvoorbeeld tijdens binnenkomst van de gasten een nummer zingen, tijdens het ondertekenen van de trouwakte en aan het einde van de ceremonie.

Meike van der Veer Wedding Special

Bel mij terug

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden en de beschikbare data? Klik op onderstaande button en wij nemen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken of een afspraak te maken om de locatie te bekijken.

Bel mij terug