Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 070-39 09 711

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

Te Werve biedt u betrouwbare partners

U kunt bij ons prima terecht voor advies over bijvoorbeeld taartleveranciers, bands, fotografen en bloemisten. Wij hebben op Landgoed Te Werve inmiddels veel ervaring opgedaan met het verzorgen van bruiloften en alles wat daarbij komt kijken.

 • Weddingplanners

  Weddingplanners

  Geen stress of zorgen, maar heerlijk genieten van de mooiste dag van uw leven. Een weddingplanner bereidt alles precies voor zoals u het wilt. Wij hebben veel ervaring met een aantal bekende weddingplanners.

  Lees meer
 • Buitengewoon Ambtenaar

  Buitengewoon Ambtenaar

  De huwelijksceremonie is het moment van uw trouwdag. Om dit bijzondere moment nog persoonlijker te maken kunt u een buitengewoon ambtenaar het huwelijk laten voltrekken. Deze ambtenaar neemt alle tijd om u te leren kennen zodat hij of zij er een hele persoonlijke ceremonie van kan maken waarin uw wensen en verhalen, en die van uw vrienden en familie, een belangrijke rol spelen.

  Lees meer
 • Wedding Styling & Design

  Wedding Styling & Design

  Onze locatie is natuurlijk prachtig maar natuurlijk is het leuk om je eigen stijl of thema door te voren tijdens de verschillende onderdelen van je feest. We adviseren dan wel gebruik te maken van professionals.

  Lees meer
 • Hotels

  Hotels

  Het feest wordt nog leuker als uw gasten niet meer naar huis hoeven te rijden en blijven slapen in een hotel in de regio. Onze locaties hebben met sommige hotels in de regio afspraken gemaakt voor gunstige weekendprijzen.

  Lees meer
 • Bruidstaart

  Bruidstaart

  Een bruidstaart moet natuurlijk helemaal voldoen aan uw persoonlijke wensen. U kunt het zo gek maken als u zelf wilt, van lekker creatief tot te mooi om aan te snijden. Wij werken regelmatig met een aantal goede taartleveranciers.

  Lees meer
 • Band of DJ

  Band of DJ

  Iedereen weet hoe belangrijk de band of DJ is. Voor de sfeervolle achtergrondmuziek tijdens uw receptie, maar ook voor het feest waar het dak eraf moet. Wij hebben inmiddels heel veel bands en DJ’s voorbij zien komen en kunnen u dus goed adviseren.

  Lees meer
 • Fotografen

  Fotografen

  Het is natuurlijk essentieel om de emoties van deze bijzondere dag vast te leggen. Daarom kiezen veel bruidsparen voor een professionele fotograaf.

  Lees meer
 • Videoclip

  Videoclip

  Een videoclip die in 5 minuten jullie mooiste dag spectaculair weergeeft. Vele voetballers, BN’ers  en andere gasten van onze locaties zijn jullie voorgegaan. Dit maakt het huwelijksfeest helemaal compleet. Overigens ook leuk om als cadeau te vragen.

  Lees meer
 • Kinderentertainment

  Kinderentertainment

  U kunt uw bruiloft een extra impuls geven door bijvoorbeeld entertainment in te huren of te zorgen dat de kinderen vermaakt worden.

  Lees meer
 • Bloemisten

  Bloemisten

  Met bloemen zet u uw eigen stijl neer voor het feest en stemt u alles mooi op elkaar af. Wij werken samen met De Blomster, maar staan natuurlijk ook open voor uw eigen inbreng.

  Lees meer
 • Taxi, Rent a Bob

  Taxi, Rent a Bob

  Uw gasten thuis laten brengen met hun eigen auto. Het feest wordt voor u en uw gasten nog gezellig als je weer thuis gebracht wordt. Event Company heeft speciale prijsafspraken gemaakt met Rent A Bob.

  Lees meer
 • Bijzonder vervoer

  Bijzonder vervoer

  Vervoer van uw gasten op de locatie of van de ene naar de andere locatie. Het is altijd een grote verrassing voor uw gasten.

  Lees meer

Kom langs op de opendag! Op zondag 27 september

1675

Ben jij net ten huwelijk gevraagd? Meld je aan voor de opendag op zondag 27 september. We laten jullie graag de locatie zien en bespreken de mogelijkheden.

Lees meer over Kom langs op de opendag! Op zondag 27 september

U bent van harte welkom bij Landgoed Te Werve!

Bel: 070-39 09 711

Meer informatie

Reviews Landgoed Te Werve

1477

Lees hier wat onze klanten ervan vinden.

Reviews