Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 070 - 41 52 185

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

Weddingplanners

Weddingplanners

De voorbereiding van een huwelijk kost veel tijd en energie en kan ook behoorlijk wat stress opleveren. Een weddingplanner kan dan uitkomst bieden, wij werken graag samen met een aantal van deze planners.

 • PAUWeddings

  PAUWeddings

  Wanneer je gaat trouwen, dan wil je ultiem genieten. Van de grote dag maar ook van de voorbereidingen. PAUWeddings heeft haar ogen gericht op jullie en jullie gasten. Samen met de locatie zorgt zij voor een vlekkeloos verloop van de dag met oog voor detail. PAUWeddings begeleidt jullie graag als weddingplanner of ceremoniemeester.

  PAUWeddings

 • Astrid Blaauw

  Astrid Blaauw

  Een weddingplanner is er voor u! Een persoonlijke assistent die jullie zal begeleiden naar een onvergetelijke dag. Zorgeloos genieten van de voorbereidingen van jullie huwelijk en ontspannen toeleven naar deze mooie dag. Wanneer jullie kiezen voor een weddingplanner, dan kiezen jullie voor maatwerk, kwaliteit en persoonlijke begeleiding. En vergeet vooral het belangrijkste niet… genieten!

  Astrid Blaauw

 • Bloom wedding

  Bloom wedding

  De organisatie van een bruiloft is erg tijdrovend en voor veel bruidsparen is dit een veelgehoorde reden om een weddingplanner in te schakelen. Immers ook van de voorpret moeten jullie genieten. De weddingplanner van Bloom wedding heeft ruime ervaring in het organiseren en coördineren van persoonlijke bruiloften waarbij styling, sfeer en beleving een belangrijk uitgangspunt vormt. Bloom wedding staat bovendien voor kwaliteit, creativiteit en exclusiviteit.

  www.bloomwedding.nl

 • Beau Marriage

  Beau Marriage

  Om uw huwelijksdag persoonlijk en uniek te maken is aandacht, tijd en kennis nodig. Beau Mariage Weddingplanners adviseert en begeleidt u graag persoonlijk op één van de prachtige locaties van Event Company middels een eigen draaiboek en gesprek.

  Beau Mariage

 • Het Bruidsmeisje

  Het Bruidsmeisje

  Het Bruidsmeisje bruist van enthousiasme, creatieve ideeën en houdt van verrassende elementen en bijzondere details die de dag net even anders dan anders maken. Persoonlijk en helemaal passend bij jullie, waarvan jullie gasten “WOW” zullen zeggen. Dankzij het keurmerk Trouwen van de NTBO weten jullie dat jullie een betrouwbare, innovatieve en professionele weddingplanner in huis halen. Het Bruidsmeisje is gespecialiseerd in buiten bruiloften met veel oog voor detail.

  het Bruidsmeisje

 • Winnie Weddings

  Winnie Weddings

  Gun jezelf de unieke ervaring van een perfect georganiseerde bruiloft op één van onze locaties. Het ervaren team van Winnie Weddings staat garant voor een stijlvolle, romantische en feestelijke dag waar bruidspaar en gasten nog láng van nagenieten. Bezoek de site van Winnie Weddings en bekijk de prachtige referentie-video's.

  Winnie Weddings

 • First Class Weddings

  First Class Weddings

  Tijdens uw huwelijksdag op één van onze locaties wilt u vooral genieten. Van elkaar, van uw gasten en van alle feestelijke momenten samen. Coordinatie en planning laat u graag aan experts over. First Class Weddings helpt u met de volledige organisatie en stelt u voor aan professionals met passie en liefde voor hun vak. Klasse, ervaring en bewezen kwaliteit zijn daarbij altijd de uitgangspunten.

  First Class Weddings

 • White Weddings

  visual

  White Weddings heeft zich gespecialiseerd in het organiseren van
  intieme tot grootse bruiloften. Hun service gaat verder dan op professionele wijze organiseren; ze luisteren, denken na over de kleinste details en komen met veel ideeën wat resulteert in een prachtige huwelijksdag die reflecteert wie jullie samen zijn. Uiteraard leiden zij op de dag zelf alles in goede banen zodat jullie onbezorgd van ieder moment kunnen genieten!

  White Weddings

 • WITenzo

  WITenzo

  Begeleiding bij de planning van je huwelijksdag, styling of alleen ceremoniemeesterschap, brengt rust in de hectische voorbereidingen. Zo zorg je dat op de dag zelf alles perfect verloopt, zodat alleen het genieten overblijft. Samen met jullie zorgt WITenzo dat wensen en ideeën werkelijkheid worden, uitgaande van jullie persoonlijkheid en stijl. Met oog voor detail, creativiteit, gevoel voor stijl en een luisterend oor wordt het een dag om nooit te vergeten.

   

  WITenzo

 • Ceremoniemeester van der Lelij

  Ceremoniemeester van der Lelij

  Ceremoniemeesters van der Lelij levert jullie een professioneel ceremonie-meester. Een ceremoniemeester die er voor zorgt dat de trouwdag verloopt zoals jullie hebben voorbereidt. Daarbij kunnen jullie gebruik maken van hun expertise en ervaringen tijdens adviesgesprekken. Aan veel details wordt gedacht, zodat jullie samen genieten met familie en vrienden van een onbezorgde bruiloft. Kijk op de website voor meer informatie.

  http://datregelikwel.nl/

Huwelijken Landgoed Te Werve

Landgoed Te Werve heeft al vele gasten mogen ontvangen. Lees hier...

Lees het verhaal van Bruiloften Landgoed Te Werve

U bent van harte welkom bij Event Company!

Bel: 070 - 41 52 185

Meer informatie