SALES TEAM Cindy Hayward - Te Werve
 • Feest

  Familie

  Vrienden

  Borrelen

  Eten

 • Feest

  Familie

  Vrienden

  Borrelen

  Eten

 • Feest

  Familie

  Vrienden

  Borrelen

  Eten

Maak kennis met
Cindy Hayward

Cindy werkt sinds 2014 met veel plezier bij ons op de salesafdeling! Welllicht kennen jullie haar al of hebben jullie wel eens met haar te maken gehad. Wij vroegen naar haar drijfveren en waar zij voor staat. Cindy stelt zich graag verder aan jullie voor!

Wat vind je zo leuk aan je werk bij Event Company?
Ik ben een team player. Ons team is een klein, we bouwen op elkaar en vertrouwen elkaar. Wij werken samen aan hetzelfde doel in een warme sfeer. De veelzijdigheid in mijn werkzaamheden is ook belangrijk voor mij; het ene moment ontvang ik een enthousiast (bruids)paar en ben ik onderdeel van de voorbereiding van een heel bijzonder moment in hun leven. Op een ander moment zit ik achter mijn bureau om een offerte voor een zakelijke klant tot in de puntjes uit te werken. Het persoonlijke contact met deze diverse klanten maakt elke dag anders én uitdagend.

Waarvan krijg jij binnen je werk het meeste energie?
Vanzelfsprekend in onze branche: een tevreden gast! Ik word ontzettend blij als gasten mij vertellen dat wij ze hebben kunnen ontzorgen in het voortraject, op de dag zelf en ook in onze nazorg.

Waar ben je goed in?
Ik kan goed luisteren, wensen inventariseren en gasten op hun gemak stellen. Dat is wat mij betreft ook de kracht van een goede eerste indruk. Ik ben een pietje precies en dat komt weer van pas in het maken van een goed uitgewerkt voorstel. Ik ben sociaal en ik vind het dan ook erg leuk om het gasten naar de zin te maken.

Hoe blijf jij jezelf vernieuwen?
Door kritisch naar mezelf te blijven kijken en te luisteren naar feedback van collega’s en klanten.

Wat doe je in je vrije tijd?
In oktober 2020 ben ik moeder geworden van een prachtig mannetje. Ik besteed graag mijn vrije tijd samen met mijn gezin.
Daarnaast maak ik graag verre reizen. Ik heb al vele mooie bestemmingen aan mijn lijst mogen toevoegen maar er zijn nog wensen genoeg!
Ik maak ook graag tijd voor een borrel of etentje en herinneringen maken met vriendinnen en een potje tennis.

Rustig gelegen op een besloten landgoed van 26 hectare vlakbij Den Haag

Monumentale erfgoedlocatie met karakter en een eigentijdse inrichting

Verrassend goede culinaire invulling uit eigen keuken.