Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 070-39 09 711

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

Mogelijkheden op Landgoed Te Werve

Mogelijkheden op Landgoed Te Werve

Wij hebben alles in huis om uw bijeenkomst succesvol te maken.

Graag bespreken wij uw wensen en maken een passende offerte voor u. Om u een indicatie te geven ziet u hieronder enkele mogelijkheden.

 • Presentatie

  Presentatie

  Landgoed Te Werve is geschikt voor presentaties en grotere zakelijke bijeenkomst. Graag ontvangen wij uw gasten in de Bar.  Aansluitend vindt de presentatie plaats in de Tuinzaal waarbij de spreker plaats kan nemen voor de openslaande deuren naar het terras.

  Lees meer
 • Vergaderarrangementen

  Vergaderarrangementen

  De verschillende ruimtes op Landgoed Te Werve worden speciaal ingericht voor uw vergadering, hierdoor kunt u zelf de gewenste opstelling bepalen. De ruimtes beschikken over daglicht, gratis draadloos internet en comfortabel meubilair.

  Lees meer
 • Teambuilding

  Teambuilding

  Teambuilding om de neuzen weer dezelfde kant op te krijgen of gewoon om iets leuks te doen met elkaar? Bent u op zoek naar een ontspannende toevoeging aan uw vergaderarrangement ? Landgoed Te Werve beschikt over 26 hectare en er is een groot terras. De locatie biedt een goede combinatie van comfortabele vergaderzalen en een groene omgeving voor buitenactiviteiten.

  Lees meer
 • Training

  Training

  De verschillende ruimtes op Landgoed Te Werve worden speciaal  ingericht voor uw training, hierdoor  kunt u zelf de gewenste opstelling bepalen. De ruimtes beschikken over daglicht, gratis draadloos internet en comfortabel meubilair.

  Lees meer
 • Audiovisuele hulp

  Audiovisuele hulp

  Op verzoek verzorgen wij audiovisuele hulpmiddelen voor u. Geef bij uw reservering aan welke wensen u heeft, zodat wij tijdig de apparatuur kunnen reserveren voor u.

  Lees meer
 • Zalen en prijzen

  Zalen en prijzen

  Landgoed Te Werve beschikt over diverse ruimtes die deels met elkaar verbonden kunnen worden. De eigentijdse inrichting met behoud van allure, zorgt voor een stijlvolle combinatie.

  Lees meer
 • Onze keuken

  Onze keuken

  Landgoed Te Werve beschikt over een uitstekende eigen keuken. Onze chef-kok en zijn team bereidt alle hapjes, lunches en diners op locatie. Zo bent u verzekerd van hoge kwaliteit en maximale flexibiliteit.

  Lees meer
 • Borrel

  Borrel

  Na afloop van uw presentatie nog even naborrelen met een bittergarnituur? De borrel wordt geserveerd in de bar en bij mooi weer uiteraard op het terras.

  Lees meer

Landgoed Te Werve is gerestaureerd.

Landgoed Te Werve is in de eerste helft van 2012 geheel gerenoveerd. De buitenkant is gerestaureerd en binnen hebben alle zalen een nieuwe stoffering en inrichtig gekregen. Vele vergaderzalen hebben airco en een Hd LCD scherm. Maak een afspraak om de vernieuwde locatie te komen bekijken: 070 - 39 09 711.

Wake-up arrangement

Vroeg aan de slag en de file vermijden. Bij aanvang van de vergadering serveren wij een roombotercroissant met aardbeienjam en roomboter, verse fruitsalade, glas verse jus d’orange. € 7,50 p.p. bij een vergaderarrangement.

Huwelijken Landgoed Te Werve

Landgoed Te Werve heeft al vele gasten mogen ontvangen. Lees hier...

Lees het verhaal van Bruiloften Landgoed Te Werve

U bent van harte welkom bij Landgoed Te Werve!

Bel: 070-39 09 711

Meer informatie