Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 070 - 41 52 185

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

 • visual
  • Presentatie in een monumentaal pand in het park
  • Stijlvolle comfortabele trainingruimtes
  • Enthousiaste en gedreven medewerkers
  • Culinair hoog niveau uit eigen keuken
  Vraag informatie aan

Op zoek naar een inspirerende omgeving voor uw training?

De verschillende ruimtes in De Lindenhof worden speciaal ingericht voor uw training, hierdoor kunt u zelf de gewenste opstelling bepalen. De ruimtes beschikken over daglicht, gratis draadloos internet en in de Toneelzaal is zelfs een groot podium aanwezig. De Lindenhof ligt midden in het groene Agnetapark. Tussendoor een frisse neus halen behoort tot één van de mogelijkheden.

Het Koetshuis ligt midden in de bossen van Baarn en beschikt over een terras aan de bosrand. Zo kunt u tussendoor even een frisse neus halen.

In de lounge van het Koetshuis staat een koffiemachine waar u op elk gewenst moment zelf koffie, espresso, cappuccino en thee kunt pakken zodat u de gehele dag scherp blijft.

Voor uw training kiest u zelf de gewenste zaal. Daarnaast maakt u een keuze uit één van de vergaderarrangementen. Natuurlijk vullen wij het vergaderarrangement graag aan met extra lekkernijen zoals een Engelse muffin, een hartige snack of verse jus d’orange. Na afloop van uw training nog even naborrelen met een bittergarnituur of genieten van een heerlijk diner? Vraag de salesafdeling naar de mogelijkheden.

Bel mij terug

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden en de beschikbare data? Klik op onderstaande button en wij nemen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken of een afspraak te maken om de locatie te bekijken.

Bel mij terug

Vergaderarrangementen

Hieronder kunt u de brochure met vergaderarrangementen downloaden.