Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 070 - 41 52 185

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

5 x ontspannen in de natuur

5 x ontspannen in de natuur

Wij merken wij dat buiten zijn en natuur hot topics zijn op dit moment. En terecht! Het is heerlijk dat wij op ons Landgoed Te Werve en Landgoed de Hooge Vuursche mensen zien genieten van alles wat er groeit en bloeit. Straks bieden deze groene buitenruimtes genoeg mogelijkheden voor zakelijke activiteiten. Nu biedt ons groen een heerlijke privévorm van ontspanning en inspanning. Wij ontvangen vele wandelaars en sporters op onze landgoederen van 26 hectare en 19 hectare. Fijn dat we dit nog wel kunnen bieden. Vanaf 1 juli kunnen we hopelijk weer groepen ontvangen voor vergaderingen, events en leuke buitenactiviteiten. Lees meer leuke tips hoe je na een dagje (thuis)werken kunt ontspannen in de natuur.

1. PictureThis-Plant
Ben je aan het wandelen in het bos en zie je opeens een prachtige bloem of plant waarvan je de naam niet weet? PictureThis-Plant is dan een handige hulp, want deze app herkent planten en bloemen. Je hoeft alleen maar een foto te maken en de app zoekt jouw plant of bloem op in de databank met duizenden planten, bloemen en bomen. En het mooie van deze app: hij helpt je ook nog eens met de verzorging van je plant. Je krijgt een melding wanneer jouw plant water of voeding nodig heeft zodat je het niet vergeet.
Download App Store
Download Googe Play Store 

2. Vogels in Nederland
Dankzij deze app kun je jouw encyclopedieën thuis houden. De Vogels in Nederland app geeft je op een eenvoudige manier veel informatie over de meest voorkomende vogelsoorten in Nederland. Zo vind je aan de kust vaak andere soorten dan in de stad. Wanneer je een vogel hebt gevonden, kun je erop klikken en krijg je alle informatie over deze vogel; van geluiden en karaktereigenschappen tot uiterlijke kenmerken en leefgewoontes.
Download App Store

3. Sporten in de natuur
Mountainbiken, hardlopen of paardrijden in het bos? Natuurmonumenten heeft de mooiste routes uitgestippeld. Meer dan 250 kilometer aan mountainbikepaden liggen voor je klaar. En voor hardlopers zijn er talloze routes die je kunt lopen. Voor wie meer uitdaging zoekt zijn er zelfs trailrunroutes uitgezet. Oneffen paden, mul zand, modderige plassen, hoogteverschillen en krappe bochtjes maken jouw trailrun tot een waar avontuur.
Voor meer info ga naar de website van Natuurmonumenten.

4. Geocachen: schatzoeken
Geocaching is een wereldwijde schattenzoektocht. Door middel van de aanwijzingen in de app, GPS-coördinaten en een paar goede wandelschoenen kun je ze ontdekken. Vind je de buit? Dan teken je het logboek en laat je iets kleins achter voor de volgende speurneus. Waar je naar op zoek gaat tijdens het geocachen is steeds een raadsel, en dat is juist het leuke van deze mooie buitensport.
Download via Apple Store
Download via Google Play Store

5. Vrienden van Te Werve
Als Vriend van Te Werve kun je exclusief wandelen in dit prachtige natuurgebied. Het landgoed is normaal gesproken niet vrij toegankelijk voor particulieren, maar als ‘Vriend’ van de stichting kun je dagelijks genieten van deze natuur. Voor € 19,50 per jaar kun je met je hele gezin onbeperkt genieten van 26 hectare natuur en rust, middenin de Randstad. De opbrengsten gebruikt de stichting “Vrienden van Landgoed Te Werve” om het landgoed goed te onderhouden en te verbeteren.
Meer informatie vind je op de website van Vrienden van Te Werve

We gaan weer open

1752

Vanaf 1 juni gaan we weer open voor kleine groepen en vanaf 1 juli hopelijk voor grotere groepen.

We gaan weer open

Maak kennis met ons salesteam

U kunt voor al uw vragen contact opnemen met ons salesteam.

Salesteam

Team4teams

Hieronder kunt u de mogelijkheden van team4teams op onze locaties Landgoed Te Werve en Kasteel De Hooge Vuursche downloaden.