Populairste trouwlocatie van Zuid-Holland - Te Werve
 • Feest

  Familie

  Vrienden

  Borrelen

  Eten

 • Feest

  Familie

  Vrienden

  Borrelen

  Eten

 • Feest

  Familie

  Vrienden

  Borrelen

  Eten

Populairste trouwlocatie van Zuid-Holland

Op Valentijnsdag 2023 maakte Toptrouwlocaties de populairste trouwlocaties van Zuid-Holland bekend. Landgoed te Werve is net als vorig jaar de populairste locatie van de provincie. Deze locatie kreeg binnen de provincie de meeste aanvragen via het platform Toptrouwlocaties. De zilveren medaille gaat naar Het Wapen van Zoetermeer en de derde plaats is voor Kasteel de Wittenburg.

Trots

“We zijn zo blij met het herstel van de trouwmarkt en heel fijn dat de aanvragen ook voor 2024 weer volop binnen komen”, aldus Rozella  de Klaver van de overkoepelende organisatie Event Company.  “Ondanks de crisis worden er veel bruiloften geboekt! En waar we natuurlijk bij Landgoed Te Werve helemaal trots op zijn, is de waardering van de bruidsparen met een 9,5  want daar draait het allemaal om. Ons team is erg trots op  reviews zoals:   De dag zelf was voor ons de definitie van perfectie. De sfeer, het weer, de aankleding, het eten, de service , alles!!!

Het is het twaalfde jaar op rij dat Toptrouwlocaties de populairste locaties van ons land bekend maakt. De organisatie is overkoepelend voor één van de grootste trouwplatformen van Nederland, waar één op de drie bruidsparen hun trouwlocatie vindt. Ook organiseert Toptrouwlocaties jaarlijks vijf keer de Open Toptrouwlocatie Route, een landelijke open dag voor trouwlocaties. Tijdens deze open dagen vinden ieder jaar zo’n 11.000 bezichtigingen plaats door aanstaande bruidsparen op trouwlocaties.

Monumentale erfgoedlocatie met een eigentijdse inrichting

Rustig gelegen op een besloten landgoed van 26 hectare vlakbij Den Haag

Verrassend goede culinaire invulling uit eigen keuken