Landgoed Te Werve populairste trouwlocatie van Zuid-Holland - Te Werve
 • Feest

  Familie

  Vrienden

  Borrelen

  Eten

 • Feest

  Familie

  Vrienden

  Borrelen

  Eten

 • Feest

  Familie

  Vrienden

  Borrelen

  Eten

Populairste trouwlocatie van Zuid-Holland

Landgoed Te Werve is wederom de populairste trouwlocatie van Zuid-Holland. Dat maakte trouwlocatiespecialist; Toptrouwlocaties afgelopen week bekend. Deze bijzondere locatie in Rijswijk kreeg voor het vijfde jaar op een rij de meeste aanvragen binnen de provincie op het landelijke platform van Toptrouwlocaties. De tweede plek in provincie Zuid-Holland wordt ingenomen door Lake House in Rotterdam, gevolgd door de Wittenburg in Wassenaar.

Landgoed Te Werve

Het landhuis ligt op een prachtig landgoed van 26 hectare in Rijswijk. Het is de ideale locatie voor een ceremonie, diner en feest en heeft alles in huis om een onvergetelijke bruiloft te verzorgen.

“Na twee zware jaren zijn wij weer heel blij dat wij deze prijs voor de vijfde keer op een rij hebben gewonnen”, aldus Rozella  de Klaver van de overkoepelende organisatie Event Company. Zeker in deze Corona tijd is het heel fijn om te merken dat bruidsparen weer vertrouwen hebben en plannen maken voor dit jaar en voor 2023. Wij zijn natuurlijk ook heel blij dat we weer echt open mogen voor huwelijken met een spetterende feestavond. En waar we natuurlijk bij Landgoed Te Werve helemaal trots op zijn, is de waardering van de bruidsparen met een 9,6,  want daar draait het allemaal om. Ons team is erg trots op  reviews zoals: –  Super goede service, er wordt gelet op de kleinste details. Onze verwachtingen lagen hoor maar zijn ruimschoots overtroffen –

Het is het elfde jaar op rij dat Toptrouwlocaties de populairste locaties van ons land bekend maakt. De organisatie is overkoepelend voor één van de grootste trouwplatformen van Nederland, waar één op de drie bruidsparen hun trouwlocatie vindt. Ook organiseert Toptrouwlocaties jaarlijks vijf keer de Open Toptrouwlocatie Route, een landelijke open dag voor trouwlocaties. Tijdens deze open dagen vinden ieder jaar zo’n 16.500 bezichtigingen plaats door aanstaande bruidsparen op trouwlocaties.

Monumentale erfgoedlocatie met een eigentijdse inrichting

Rustig gelegen op een besloten landgoed van 26 hectare vlakbij Den Haag

Verrassend goede culinaire invulling uit eigen keuken