Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 070-39 09 711

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

Bloemen

Bloemen

Met goed verzorgde bloemen zal uw mooie dag er nog feestelijker uitzien. Ook wij besteden veel aandacht aan bloemen die geheel in stijl zijn met onze locatie. Omdat ieder feest weer zijn eigen uitstraling heeft, bieden wij de mogelijkheid om extra bloemen te bestellen voor bijvoorbeeld de sta-tafels of dinertafels. Wij hebben samen met onze eigen bloemist De Blomster diverse suggesties voor u samengesteld. Hieronder treft u enkele arrangementen aan. Vraag tijdens de detailbespreking naar alle mogelijkheden of breng een bezoek aan de Blomster in Rijswijk. We kunnen u dan tevens een digitaal bloemenboek toesturen.

 • Arrangementen De Blomster

  Arrangementen De Blomster

  De Blomster bevindt zich in het oude centrum van Rijswijk. In een sfeervolle winkel kunt u ook geadviseerd worden over uw bruidsboeket, kerkversiering, autoversiering etc. De Blomster bestaat uit een enthousiast team van creatieve jonge mensen die een eigentijdse sfeer kunnen maken.

  De Blomster

 • Vaasje met 5 bloemen

  Vaasje met 5 bloemen

  Wij verzorgen per ronde tafel 3 vaasjes met 5 bloemen per vaasje. Prijs per vaasje €7,00. De boeketjes zijn ook op de sta-tafels te plaatsen voor receptie of feestavond. De boeketjes zijn in 1 kleur of gemengd te bestellen. Arr. nr. 1A.

 • Vaasje met 10 bloemen

  Vaasje met 10 bloemen

  Wij verzorgen per ronde tafel 3 vaasjes met 10 bloemen per vaasje, deze vaasjes zijn wat steviger en lager dan 1A en ook goed buiten te gebruiken. Prijs per vaasje €17,50. De boeketjes zijn ook op de sta-tafels te plaatsen voor receptie (ook buiten) of feestavond. De boeketjes zijn in 1 kleur of gemengd te bestellen. Arrangement nr. 1 B.

 • 7 Vaasjes met diverse bloemen

  7 Vaasjes met diverse bloemen

  Wij verzorgen per ronde tafel 7 vaasjes met diverse bloemen. Prijs per 7 vaasjes
  €17,50. De vaasje zijn (per 2 of 3) ook op de sta-tafels te plaatsen voor receptie of feestavond. De vaasjes zijn in één kleur of gemengd te bestellen. Arr. nr. 2 A.

 • Vaasje met 5 Rozen

  Vaasje met 5 Rozen

  Wij verzorgen per ronde tafel 3 vaasjes met 5 Rozen per vaasje. Prijs per vaasje €12,50. De boeketjes zijn ook op de sta-tafels te plaatsen voor receptie of feestavond. De boeketjes zijn in 1 kleur of gemengd te bestellen. Arr. nr. 3 A.

 • Vaasje met 10 Rozen

  Vaasje met 10 Rozen

  Wij verzorgen per ronde tafel 3 vaasjes met 10 Rozen per vaasje, deze vaasjes zijn wat steviger en lager dan 3 A en ook goed buiten te gebruiken. Prijs per vaasje €20,00. De boeketjes zijn ook op de sta-tafels te plaatsen voor receptie (ook buiten) of feestavond. De boeketjes zijn in 1 kleur of gemengd te bestellen. Arrangement nr. 3 B.

 • Vaasje met 3 Calla's

  Vaasje met 3 Calla's

  Wij verzorgen per ronde tafel 3 vaasjes met 3 Cala's per vaasje. Prijs per vaasje €12,50. De boeketjes zijn ook op de sta-tafels te plaatsen voor receptie of feestavond. De boeketjes zijn in 1 kleur (wit, oranje/bruin of donker paars) te bestellen. Arrangement nr. 4 A.

 • Vaasje met 10 Cala's

  Vaasje met 10 Cala's

  Wij verzorgen per ronde tafel 3 vaasjes met 10 Cala's per vaasje, deze vaasjes zijn wat steviger en lager dan 4A en ook goed buiten te gebruiken. Prijs per vaasje €25,00. De boeketjes zijn ook op de sta-tafels te plaatsen voor receptie (ook buiten) of feestavond. De boeketjes zijn in 1 kleur (wit, oranje/bruin of donker paars) te bestellen. Arrangement nr. 4B.

 • 7 vaasjes met 1 (luxe) bloem

  7 vaasjes met 1 (luxe) bloem

  Wij verzorgen per ronde tafel 7 vaasjes met 1 luxe bloem per vaasje. Prijs per 7 vaasjes € 20,75. De vaasjes zijn (per 2 of 3) ook op de sta-tafels te plaatsen voor receptie of feestavond. De vaasjes zijn in één kleur of gemengd te bestellen. Bloemen in overleg met bloemist. Arrangement nr. 2 C.

 • Ovaal tafelstuk

  Ovaal tafelstuk

  Voor op de tafel van de Trouwambtenaar of ovale dinertafel staat dit tafelstuk prachtig. Het is in 1 kleur of gemengd te bestellen. Prijs per stuk €67,50. Arrangement nr. 5.

 • Groot boeket op zuil

  Groot boeket op zuil

  In de trouwzaal is een groot boeket op een zuil erg mooi en is ook goed te zien voor iedereen. Het is in 1 kleur of gemengd te bestellen. Prijs per stuk € 77,50 incl. zuil. Arrangement nr. 6.

 • Stoelversiering

  Stoelversiering

  De trouwzaal is nog meer af met deze stoelversiering (aan de stoelen in het gangpad) van 3 x Calla's gebundeld met een strik. De Calla's zijn in 3 kleuren te bestellen (wit, oranje/bruin en donker paars).  Prijs per stoel € 10,50. Arrangement nr. 7.

U bent van harte welkom bij Landgoed Te Werve!

Bel: 070-39 09 711

Meer informatie