Bereiden
Begin met het maken van het biefstukzwam poeder. Maak de zwam schoon en snijd deze in plakken van ongeveer 5 mm dik leg de plakken op een met bakpapier beklede bakplaat en laat de plakken in de oven een nacht drogen op 60 graden. Als ze goed droog en afgekoeld draai er dan in een blender poeder van.
Snipper de sjalot en de knoflook ragfijn en zweet ze aan in olijfolie, als de sjalot glazig is voeg dan de parelgort toe en bereid met de bouillon verder als risotto. Als de risotto gaar is voeg de crème fraiche toe en eventueel nog wat bouillon zodat de risotto mooi smeuïg is en houd warm
Maak de wilde paddenstoelen schoon en snijd ze maar niet te fijn, houd de koraalzwam apart. Snipper de sjalot en snijd de peterselie. Verwarm een bakpan voeg een ruime klont roomboter en een gekneusde teen knoflook bak de paddestoelen als ze gaar zijn de knoflook er uit en de sjalot en peterselie toevoegen. Marineer de koraalzwammetjes met goede olijfolie zout en peper
Verdeel de parelgort over vier borden schep de paddenstoelen erop verdeel de pata negra, de koraalzwammetjes er over dan royaal manchego er overheen schaven