Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 070-39 09 711

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

Zalen

Landgoed Te Werve beschikt over diverse ruimtes die met elkaar verbonden kunnen worden. Een combinatie van meerdere ruimtes voor de invulling van uw evenement tot 250 personen is daarom goed mogelijk, maar ook kleinere gezelschappen kunnen hierdoor uitstekend terecht. Het landhuis is geheel gerestaureerd en opnieuw ingericht!

 • Tuinzaal

  Tuinzaal

  Dé feestzaal bij uitstek, maar deze ruimte kan ook gebruikt worden voor de receptie of het diner. Vanuit de Tuinzaal heeft u toegang tot het grote terras met uitzicht op de 175 jaar oude beuk en de grote vijver van het landgoed.

  Lees meer
 • Bar

  Bar

  Deze ruimte kan worden gebruikt voor ontvangsten en als aperitiefruimte.

  Lees meer
 • Vijverzaal

  Vijverzaal

  De Vijverzaal is geschikt voor diners tot 36 personen of kan voor grotere diners, recepties of feesten betrokken worden bij de Schouwzaal. Vanaf het balkon heeft u uitzicht over de vijver.

  Lees meer
 • Schouwzaal

  Schouwzaal

  De authentieke Schouwzaal is geschikt voor diners tot 27 personen. Deze ruimte kan ook betrokken worden bij een feestavond, bijvoorbeeld als rustige borrelruimte.

  Lees meer
 • Serre

  Serre

  De Serre bevindt zich aan de voorzijde naast de entree.

  Lees meer

Landgoed Te Werve is gerestaureerd.

Landgoed Te Werve is geheel gerenoveerd. De buitenkant is gerestaureerd en binnen hebben alle zalen een nieuwe stoffering en inrichtig gekregen. Vele vergaderzalen hebben airco en een Hd LCD scherm. Maak een afspraak om de vernieuwde locatie te komen bekijken: 070 - 39 09 711.

U bent van harte welkom bij Landgoed Te Werve!

Bel: 070-39 09 711

Meer informatie