Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 070-39 09 711

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

Landgoed Te Werve

Landgoed Te Werve

Landgoed Te Werve is in 2012 geheel gerestaureerd en ligt in Rijswijk,  op slechts 5 minuten van Den Haag. Het landhuis staat op een landgoed van 26 hectare en beschikt over een groot terras met zicht op de grote vijver en de 175 jaar oude beuk.

 • Historie

  Historie

  Landgoed Te Werve ligt in een beschermd natuurpark van 26 hectare in Rijswijk. Via de oprijlaan van het landgoed bereikt u het monumentale landhuis en vanaf het terras heeft u uitzicht op de monumentale duiventoren uit 1539 en de grote vijver. Het landhuis zelf ademt de sfeer uit van een koloniaal Engels landhuis met eigentijdse kroonluchters en marmeren vloeren.

  Lees meer
 • Omgeving

  Omgeving

  Landgoed Te Werve ligt in Rijswijk,  op slechts 5 minuten van Den Haag. De locatie staat op een landgoed van 26 hectare en beschikt over een groot terras met zicht op de grote vijver en de duiventoren. Graag informeren wij u over goede adressen om te overnachten.

  Lees meer
 • Parkeren

  Parkeren

  Uw gasten kunnen rustig met de auto komen, want Landgoed Te Werve beschikt over meer dan 100 gratis parkeerplaatsen op eigen terrein.

  Lees meer
 • Mindervaliden

  Mindervaliden

  Uitsluitend de begane grond van Landgoed Te Werve is toegankelijk voor minder validen. De toiletten bevinden zich in het souterrain. Hiervoor is bij de grote trap een stoeltjes lift aangebracht, echter volgt er dan nog een kleine trap met slechts2 treden. De toiletten zijn niet voorzien van extra faciliteiten voor minder validen.

  Lees meer
 • Plattegronden

  Plattegronden

  De ruimtes van  Landgoed Te Werve zijn op schaal in kaart gebracht. Hieronder vindt u een korte uitleg. Zo krijgt u een idee van wat er zich achter de gevel van Landgoed Te Werve bevindt. U kunt de plattegrond rechts downloaden. Voor een feest worden uitsluitend de ruimtes op de begane grond en het souterrain gebruikt.

  Lees meer
 • Vluchtroutes

  Vluchtroutes

  De vluchtroutes vanuit de diverse ruimtes zijn in kaart gebracht.

  Lees meer
 • Technische faciliteiten

  Technische faciliteiten

  Op Landgoed Te Werve zijn voldoende stroomvoorzieningen aanwezig voor de band en DJ. Graag geven wij u een toelichting over wat u op locatie kunt verwachten.

  Lees meer

Landgoed Te Werve is gerestaureerd.

Landgoed Te Werve is geheel gerenoveerd. De buitenkant is gerestaureerd en binnen hebben alle zalen een nieuwe stoffering en inrichtig gekregen. Vele vergaderzalen hebben airco en een Hd LCD scherm. Maak een afspraak om de vernieuwde locatie te komen bekijken: 070 - 39 09 711.

Huwelijken Landgoed Te Werve

Landgoed Te Werve heeft al vele gasten mogen ontvangen. Lees hier...

Lees het verhaal van Bruiloften Landgoed Te Werve

U bent van harte welkom bij Landgoed Te Werve!

Bel: 070-39 09 711

Meer informatie
twitter