Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 070-39 09 711

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

Private Dining

Private Dining

Bent u op zoek naar een locatie waar u met een klein of een groot gezelschap kunt dineren in een eigen ruimte? Landgoed Te Weve biedt de mogelijkheid om in een intieme, sfeervolle zaal een privé-diner te organiseren.

Onze Keuken

Landgoed Te Werve beschikt over een eigen keukenteam. Onze chef-kok en zijn koks bereiden alle hapjes, lunches en diners op locatie. Zo bent u verzekerd van hoge kwaliteit en maximale flexibiliteit.

In onze keuken werken we vooral met Mediterrane invloeden, maar een Oosterse uitdaging gaan we zeker niet uit de weg. Ons keukenteam heeft passie voor het vak en werkt altijd met verse kwaliteitsproducten. U mag altijd ambachtelijke creaties verwachten die met liefde zijn bereid. Als u het toestaat speelt het team graag in op de seizoenen.

 • Lunch

  Lunch

  Een feestelijke lunch aan stijlvol gedekte tafels of kiest u voor een informele invulling waarbij we de lunchgerechten vanaf een buffet presenteren? Landgoed Te Werve biedt u alle mogelijkheden.

  Lees meer
 • Uitgeserveerd diner

  Uitgeserveerd diner

  De chef-kok heeft een veelzijdige menukaart voor u samengesteld, aangevuld met speciale seizoensgerechten. Wij vragen u om in de basis voor alle gasten hetzelfde menu te kiezen. Onze chef-kok zorgt uiteraard voor mooie alternatieven als gasten bepaalde gerechten niet mogen eten.

  Lees meer
 • Buffetten

  Buffetten

  Onze informele uitgebreide buffetten serveren wij vanaf 50 personen. Denk hierbij aan een heerlijk Mediterraans, Oriëntaals- of tapasbuffet. U kunt al onze buffetten naar wens uitbreiden. Het is helemaal feestelijk om af te sluiten met een grand dessertbuffet.

  Lees meer
 • Amuse diner

  Amuse diner

  U wilt geen formeel zittend diner, maar ook eens iets anders dan een buffet voor uw gasten? Dan is een amuse diner met minimaal 7 kleine gerechten een leuke suggestie.
  Mooie kleine gerechten die zittend of staand gegeten kunnen worden

  Lees meer

Huwelijken Kasteel De Hooge Vuursche

Kasteel De Hooge Vuursche heeft vele gasten mogen ontvangen. Lees hier wat ze...

Lees het verhaal van Huwelijken Kasteel De Hooge Vuursche

U bent van harte welkom bij Landgoed Te Werve!

Bel: 070-39 09 711

Meer informatie

Kom langs en bekijk Landgoed Te Werve

Neem voor het maken van een afspraak vrijblijvend contact op, 070-39 09 711. Wij geven u graag een rondleiding in de locatie en bespreken de mogelijkheden met u.

Maak afspraak
twitter