Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 070-39 09 711

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

Videoclip of filmimpressie van uw feest

Een korte hippe videoclip van uw feest is natuurlijk altijd leuk om na te sturen. Of juist gekke momenten of een impressie voor op de (interne) site. Hieronder treft u de leveranciers waar wij mee samenwerken.

 • Videoclip van uw dag

  Videoclip van uw dag

  Een videoclip die in 5 minuten de bijeenkomst of het feest spectaculair weergeeft. De cameraman van Crossmark pictures legt gedurende de hele dag op ongedwongen wijze de leukste momenten voor u vast. Zij vinden het belangrijk dat u en de gasten nauwelijks merken dat zij  aanwezig zijn. Aan het einde van de bijeenkomst worden de opnames gemonteerd tot een unieke clip. Deze clip duurt zo lang als het door u zelf gekozen nummer. Aansluitend wordt de spectaculaire clip op een groot scherm vertoond, zodat iedereen kan genieten van het bijzondere feest! Overigens ook leuk om de videoclip cadeau te geven aan collega’s of relaties.

  Crossmarkpictures

 • Michy Bish, foto- en/of filmimpressie

  Michy Bish, foto- en/of filmimpressie

  Echt even wat anders op uw feest?
  Micky Bish komt graag met haar mobiele studio voor foto's en of een filmimpressie van het feest.

U bent van harte welkom bij Landgoed Te Werve!

Bel: 070-39 09 711

Meer informatie

Landgoed Te Werve is gerestaureerd.

Landgoed Te Werve is geheel gerenoveerd. De buitenkant is gerestaureerd en binnen hebben alle zalen een nieuwe stoffering en inrichtig gekregen. Vele vergaderzalen hebben airco en een Hd LCD scherm. Maak een afspraak om de vernieuwde locatie te komen bekijken: 070 - 39 09 711.