Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 070-39 09 711

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

Bands of DJ

Bands of DJ

Iedereen weet hoe belangrijk de band is. Voor de sfeervolle achtergrondmuziek tijdens uw receptie, maar ook voor het feest waar het dak eraf moet. Wij hebben heel veel bands en DJ’s voorbij zien komen en kunnen dus goed inschatten welke band bij u zou kunnen passen.

 • Swinging

  Swinging

  Swinging.nl is een eigentijds boekingsbureau met een zeer complete website die u helpt bij het vinden van een goede DJ, coverband of artiest voor uw huwelijk, feest, receptie of bijeenkomst.
  Op de site van Swinging.nl ziet u direct de nog beschikbare DJ’s, coverbands en artiesten. U kunt vrijblijvend een optie plaatsen op uw favoriete artiest. Naast het artiestenbureau Swinging.nl adviseert evenementenbureau Swinging-Events haar klanten over de productie en inrichting van bedrijfsevenementen.

  Swinging.nl

 • "De jongens van Je Weet Wel"

  "De jongens van Je Weet Wel"

  De Jongens Van Je Weet Wel : Live piano entertainment waarbij het publiek bepaalt wat er gespeeld wordt! Vraag je favoriete nummer (“je weet wel, dat ene liedje”) aan bij de Jongens, want deze piano-entertainers spelen alles – dus “zeg ’t maar. ”Alle hits komen in duizelingwekkend tempo voorbij op een feestelijke sing-a-long- avond vol verzoeknummers. Om de avond één geheel te maken raden wij aan de band aan te vullen met onze DJ Van Je Weet Wel. De DJ Van Je Weet Wel is bekend met ons concept en sluit naadloos aan op wat wij doen.Een collectief van 12 muzikanten. Er zijn dus altijd wel een paar van onze jongens aan het werk bij verschillende locaties in Nederland. Kom gerust eens langs om een indruk van ons te krijgen.

  "De Jongens van Je Weet Wel"

 • DJ TiMM

  DJ TiMM

  Als u op zoek bent naar een stijlvolle Allround DJ dan raden we zeker DJ TiMM aan! Met veel gevoel voor exact de juiste sfeer en unieke features als live percussie en toetsen zult u uw gasten nog meer entertainen! Daarnaast is hij op 3FM en NED3 te zien geweest met zijn unieke 432 hertz frequentie. Dit wil zeggen dat de muziek aangenamer luistert en extra sfeer bevorderend werkt. Specialiteiten: Lounge & Chill-Out, 70ies 80ies en 90ies Classics, relaxte Latin & Ibiza Dance en Allround Party Music. Get down on it! Luister zelf op www.djtimm.nl ! Saxofonist en zangeres zijn optioneel bij te boeken.

 • Skyfly.nl

  Skyfly.nl

  Skyfly.nl kan uw licht, geluid, aankleding en muziek verzorgen op uw bruiloft, bedrijfsfeest, jubileum of (netwerk)borrel. Met hun exclusieve DJ shows met unieke en zeer sfeervolle LED zuilen en ervaren allround DJ's maken zij er een geslaagd feest van! Skufly.nl draagt als eerste drive-in show in Nederland het Keurmerk Trouwen (NTBO). Vooraf nemen zij in een persoonlijk gesprek, op bijvoorbeeld een demoavond, uw (muzikale) wensen door. Naar aanleiding hiervan kiezen zij de meest geschikte DJ voor uw feest.

  Kijk op www.skyfly.nl voor meer informatie voor uw feest!

 • H2M

  H2M

  H2M Entertainment verzorgt voor iedere gelegenheid bands, DJ’s en ‘walking around’ entertainers. Van een compleet feest met energieke coverbands zoals Harrie’s Herrie en Dak D’af tot een jazzcombo en akoestische formaties voor uw borrel of receptie. Met enthousiasme en gebrand op kwaliteit wil H2M u graag adviseren. Hun credo: Beleef het verschil!

  H2M entertainment

 • Berenice van Leer

  Berenice van Leer

  Berenice van Leer is een veelzijdig top zangeres. Heerlijk jazzy tijdens de receptie en of spetterend tijdens het feest. Berenice is met band of DJ te boeken maar ook als duo met gitarist of pianist.

  Berenice van Leer

U bent van harte welkom bij Landgoed Te Werve!

Bel: 070-39 09 711

Meer informatie

Landgoed Te Werve is gerestaureerd.

Landgoed Te Werve is in de eerste helft van 2012 geheel gerenoveerd. De buitenkant is gerestaureerd en binnen hebben alle zalen een nieuwe stoffering en inrichtig gekregen. Vele vergaderzalen hebben airco en een Hd LCD scherm. Maak een afspraak om de vernieuwde locatie te komen bekijken: 070 - 39 09 711.

twitter