Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 070-39 09 711

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

Bands of DJ

Bands of DJ

Iedereen weet hoe belangrijk de band is. Voor de sfeervolle achtergrondmuziek tijdens uw receptie, maar ook voor het feest waar het dak eraf moet. Wij hebben heel veel bands en DJ’s voorbij zien komen en kunnen dus goed inschatten welke band bij u zou kunnen passen.

 • Swinging

  Swinging

  Swinging.nl is een eigentijds boekingsbureau met een zeer complete website die u helpt bij het vinden van een goede DJ, coverband of artiest voor uw huwelijk, feest, receptie of bijeenkomst.
  Op de site van Swinging.nl ziet u direct de nog beschikbare DJ’s, coverbands en artiesten. U kunt vrijblijvend een optie plaatsen op uw favoriete artiest. Naast het artiestenbureau Swinging.nl adviseert evenementenbureau Swinging-Events haar klanten over de productie en inrichting van bedrijfsevenementen.

  Swinging.nl

 • "De jongens van Je Weet Wel"

  "De jongens van Je Weet Wel"

  De Jongens Van Je Weet Wel : Live piano entertainment waarbij het publiek bepaalt wat er gespeeld wordt! Vraag je favoriete nummer (“je weet wel, dat ene liedje”) aan bij de Jongens, want deze piano-entertainers spelen alles – dus “zeg ’t maar. ”Alle hits komen in duizelingwekkend tempo voorbij op een feestelijke sing-a-long- avond vol verzoeknummers. Om de avond één geheel te maken raden wij aan de band aan te vullen met onze DJ Van Je Weet Wel. De DJ Van Je Weet Wel is bekend met ons concept en sluit naadloos aan op wat wij doen.Een collectief van 12 muzikanten. Er zijn dus altijd wel een paar van onze jongens aan het werk bij verschillende locaties in Nederland. Kom gerust eens langs om een indruk van ons te krijgen.

  "De Jongens van Je Weet Wel"

 • DJ TiMM

  DJ TiMM

  TiMM UNiTED  creëert door zijn unieke performance een onvergetelijke muziekervaring! Positieve energie, variatie, live elementen (zoals toetsen, percussie of een saxofonist) en directe connectie met het publiek staan centraal. Altijd live gemixt en soms wel stukken van 3 tracks door elkaar! Kortom: Eén groot feest! Geheim wapen is ook zijn 432 hertz frequentie. Dit zorgt voor aangenamer geluid in combinatie met passende geluidsvolumes. Altijd persoonlijk overleg en een op maat gemaakte muzikale beleving! TiMM UNiTED heeft op talloze A-locaties gestaan in binnen en buitenland. Kijk en luister hier verder!

 • Skyfly.nl

  Skyfly.nl

  Skyfly.nl kan uw licht, geluid, aankleding en muziek verzorgen op uw bruiloft, bedrijfsfeest, jubileum of (netwerk)borrel. Met hun exclusieve DJ shows met unieke en zeer sfeervolle LED zuilen en ervaren allround DJ's maken zij er een geslaagd feest van! Skufly.nl draagt als eerste drive-in show in Nederland het Keurmerk Trouwen (NTBO). Vooraf nemen zij in een persoonlijk gesprek, op bijvoorbeeld een demoavond, uw (muzikale) wensen door. Naar aanleiding hiervan kiezen zij de meest geschikte DJ voor uw feest.

  Kijk op www.skyfly.nl voor meer informatie voor uw feest!

 • H2M

  H2M

  H2M Entertainment verzorgt voor iedere gelegenheid bands, DJ’s en ‘walking around’ entertainers. Van een compleet feest met energieke coverbands zoals Harrie’s Herrie en Dak D’af tot een jazzcombo en akoestische formaties voor uw borrel of receptie. Met enthousiasme en gebrand op kwaliteit wil H2M u graag adviseren. Hun credo: Beleef het verschil!

  H2M entertainment

 • Berenice van Leer

  Berenice van Leer

  Berenice van Leer is een veelzijdig top zangeres. Heerlijk jazzy tijdens de receptie en of spetterend tijdens het feest. Berenice is met band of DJ te boeken maar ook als duo met gitarist of pianist.

  Berenice van Leer

U bent van harte welkom bij Landgoed Te Werve!

Bel: 070-39 09 711

Meer informatie

Landgoed Te Werve is gerestaureerd.

Landgoed Te Werve is geheel gerenoveerd. De buitenkant is gerestaureerd en binnen hebben alle zalen een nieuwe stoffering en inrichtig gekregen. Vele vergaderzalen hebben airco en een Hd LCD scherm. Maak een afspraak om de vernieuwde locatie te komen bekijken: 070 - 39 09 711.

twitter