Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 070-39 09 711

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

Uw feest volledig verzorgd

Tijdens uw feest mag het u aan niets ontbreken. De locaties van Event Company staan bekend om hun service, liefde voor het vak en professionaliteit. Wij werken dan ook graag met partners die dat onderstrepen.

Partners met wie we graag samenwerken

U kunt bij ons prima terecht voor advies over bijvoorbeeld bands, fotografen en bloemisten. Wij hebben in Landgoed Te Werve inmiddels veel ervaring opgedaan met het verzorgen van bruiloften en alles wat daarbij komt kijken.

 • Band of DJ

  Band of DJ

  Iedereen weet hoe belangrijk de band of DJ is. Voor de sfeervolle achtergrondmuziek tijdens uw receptie, maar ook voor het feest waar het dak eraf moet. Wij hebben inmiddels heel veel bands en DJ’s voorbij zien komen en kunnen u dus goed adviseren.

  Lees meer
 • Fotografen

  Fotografen

  Wilt u de bijeenkomst vast laten leggen op foto’s. Graag verwijzen wij u naar één van onze creatieve leveranciers.

  Lees meer
 • Entertainment

  Entertainment

  Uw feest nog meer power geven door er bijvoorbeeld een thema aan te koppelen of door bijzonder entertainment te regelen of juist ondersteuning bij alle organisatie vooraf. Wij werken graag met evenementenbureau's die er samen met ons voor u een bijzonder en onvergetelijke feest van maken.

  Lees meer
 • Videoclip

  Videoclip

  Laat een professionele videoregistratie maken van uw feest. De videoclip wordt op locatie gemonteerd en kan aan het einde van de bijeenkomst getoond worden.

  Lees meer
 • Bloemisten

  Bloemisten

  Met bloemen zet u uw eigen stijl neer voor het feest en stemt u alles mooi op elkaar af. Wij werken samen met De Blomster, maar staan natuurlijk ook open voor uw eigen inbreng.

  Lees meer
 • Taxi, Rent a Bob

  Taxi, Rent a Bob

  Uw gasten thuis laten brengen met hun eigen auto. Het feest wordt voor u en uw gasten nog gezellig als je weer thuis gebracht wordt. Event Company heeft speciale prijsafspraken gemaakt met Rent A Bob.

  Lees meer

Landgoed Te Werve is gerestaureerd.

Landgoed Te Werve is geheel gerenoveerd. De buitenkant is gerestaureerd en binnen hebben alle zalen een nieuwe stoffering en inrichtig gekregen. Vele vergaderzalen hebben airco en een Hd LCD scherm. Maak een afspraak om de vernieuwde locatie te komen bekijken: 070 - 39 09 711.

U bent van harte welkom bij Landgoed Te Werve!

Bel: 070-39 09 711

Meer informatie

Huwelijken Kasteel De Hooge Vuursche

Kasteel De Hooge Vuursche heeft vele gasten mogen ontvangen. Lees hier wat ze...

Lees het verhaal van Huwelijken Kasteel De Hooge Vuursche