Event Manager Paul Teunissen - Te Werve
 • Feest

  Familie

  Vrienden

  Borrelen

  Eten

 • Feest

  Familie

  Vrienden

  Borrelen

  Eten

 • Feest

  Familie

  Vrienden

  Borrelen

  Eten

Paul Teunissen

Mijn naam is Paul Teunissen en ik ben sinds 2016 werkzaam bij Landgoed Te Werve. Als Event Manager vind ik het een leuke uitdaging om samen met het hele team elke bijeenkomst of feest tot in de puntjes te verzorgen; van vergaderingen, bruiloften, verjaardagsfeest, bedrijfsfeest, tot afscheid.

Ik ben vanaf mijn 17e met veel plezier werkzaam in de horeca bij diverse restaurants. Landgoed Te Werve heeft verschillende  locaties op het landgoed van 26 hectare. Ik ben begonnen in het landhuis en al snel kwam de prachtige buitenlocatie Te Werve Buiten daarbij. Ieder jaar ondervindt deze buitenlocatie (Flextent met terras) een upgrade. Omdat ik ook graag klus, vind ik het erg leuk om deze bijzondere plek aan het water steeds mooier en beter te maken. Op dit moment zijn we bezig aan versie 4.0.

Naast de werkzaamheden in de bediening bij Te Werve vind ik het dus ook leuk om te klussen en word ik ingezet om te schilderen, het maken van een buitenbar, sta tafels of iets verbouwen, niets is te gek.

Naast mijn werk ga ik gezellig met mijn gezin op pad, (ik heb een vrouw en 2 kinderen) wandelen en BBQ-en. Natuurlijk klus ik thuis ook wat af.

Rustig gelegen op een besloten landgoed van 26 hectare vlakbij Den Haag

Monumentale erfgoedlocatie met karakter en een eigentijdse inrichting

Verrassend goede culinaire invulling uit eigen keuken.