Entertainment en activiteiten voor je buiten event - Te Werve
 • EVENT

  FEEST

  JUBILEUM

  RELATIEDAG

 • EVENT

  FEEST

  JUBILEUM

  RELATIEDAG

 • EVENT

  FEEST

  JUBILEUM

  RELATIEDAG

Entertainment en activiteiten voor je (buiten) event

Een mooi buitenevent op Landgoed Te Werve en Te Werve Buiten voor je afdeling of bedrijf verbindt je medewerkers en je relaties. Je praat gezellig bij en maakt nieuwe contacten op deze rustige plek aan het water. Het landhuis is van alle gemakken voorzien en de buitenlocatie aan het terras is geschikt voor alle weertypes met heaters en is zelfs af te sluiten waarbij het prachtige uitzicht niet verloren gaat.

Niet alleen het uitzicht over de landgoed is bijzonder. Ook natuurgeluiden dragen bij aan deze speciale ervaring. Wij serveren gekoelde drankjes en life cooking door ons keukenteam maken jouw event compleet. Toch is onze ervaring dat een klein toevoeging nog meer kan betekenen voor je event. Humor, muziek en activiteiten kunnen nog meer verbinden, het ijs breken en ontroeren. Wij hebben een paar leuke aanvullingen voor je op een rij gezet.

1. Muziek

Muziek speelt een krachtige rol in het creëren van de juiste sfeer en dynamiek tijdens elk evenement. Voor zakelijke events bij Te Werve Buiten kan akoestische muziek een bijzonder waardevolle toevoeging zijn omdat het direct sfeer maakt, het de interactie en betrokkenheid stimuleert en last but not least het creëert een blijvende herinnering.

We stellen graag een aantal mogelijkheden voor:

Tommy & James

Swinging.nl

 

 

2. Humor met een boodschap

Humor, vooral in de vorm van een cabaretvoorstelling, kan een fantastische aanvulling zijn op zakelijke evenementen. Het verhoogt de betrokkenheid, het stimuleert creatief denken, het verbetert informatieopname en het versterkt de teamgeest door samen te lachen.

Hier vindt je enkele voorbeelden:

Tjerk Ridder

Cabaret

3. Actie

Leuke activiteiten kunnen een cruciale rol spelen in het succes van je evenement bij Te Werve Buiten. Houd het energie niveau hoog en stimuleer de creativiteit met muziekbingo, mega jenga of undercoverspel. Tevens zorgt het voor de nodige ontspanning en natuurlijk plezier.

Buitenevents

Muziekbingo en andere activiteiten

 

Rustig gelegen op een besloten landgoed van 26 hectare vlakbij Den Haag

Gratis parkeren op eigen terrein en dichtbij snelwegen

De lunch is een feesttje!