Efficiënt vergaderen - Te Werve
 • Vergaderen

  Focus

  Brainstorm

  Overleg

  Lunch & Diner

 • Vergaderen

  Focus

  Brainstorm

  Overleg

  Lunch & Diner

 • Vergaderen

  Focus

  Brainstorm

  Overleg

  Lunch & Diner

Efficiënt vergaderen:

Haal het maximale uit je vergadering op Landgoed Te Werve en Kasteel De Hooge Vuursche.

Het organiseren van een productieve en efficiënte vergadering is een kunst. Op Landgoed Te Werve en Kasteel De Hooge Vuursche begrijpen we hoe belangrijk het is om elke minuut van jouw vergadering te maximaliseren. Hier zijn enkele tips om je te helpen het meeste uit jouw tijd te halen en doeltreffende vergaderingen te houden:

1. Duidelijke agenda:
Stel een heldere en beknopte agenda op. Dit zorgt voor structuur en helpt de deelnemers zich voor te bereiden.

2. Time-management:
Bepaal een strikte begintijd en eindtijd. Houd de tijd bij die aan elk agendapunt wordt besteed om uitloop te voorkomen. Informeer en overleg met  de deelnemers die een onderwerp inbrengen in de meeting over de tijd die ze hiervoor nodig hebben en krijgen.

 

3. Interactie bevorderen:
Moedig deelnemers aan om actief deel te nemen, vragen te stellen en feedback te geven. Dit kan je doen door bijvoorbeeld vooraf informatie te geven over de inhoud en de meeting, korte break-out in groepjes te organiseren waarbij één onderwerp wordt uitgediept en later wordt gepresenteerd aan een grotere groep.

4. Pauzes inplannen:
Voor langere vergaderingen, plan pauzes in om de concentratie en energie van de deelnemers op peil te houden. Bij landgoed Te Werve en Kasteel De Hooge Vuursche hebben we leuke en lekkere vergaderbreaks zoals een rondleiding met gids over het landgoed met aansluitend een heerlijk soepje. De vergadering krijgt daarna weer nieuwe energie.

5. Actiepunten en opvolging:
Eindig de vergadering met duidelijke actiepunten, verantwoordelijkheden en een tijdlijn voor opvolging. Ontdek de mogelijkheden op Landgoed Te Werve en Kasteel De Hooge Vuursche en vraag de brochure 2024 aan 

Natuurlijk kan je ook even bellen (070- 41 52 185)  of mailen om beschikbaarheid te checken of een afspraak te maken voor een locatiebezichtiging.

Rustig gelegen op een besloten landgoed van 26 hectare vlakbij Den Haag

Gratis parkeren op eigen terrein en dichtbij snelwegen

De lunch is een feesttje!