Tips voor groen event - Te Werve
 • Verbind je team

  Trainen

  Buiten

  Binnen

 • Verbind je team

  Trainen

  Buiten

  Binnen

 • Verbindt je team

  Trainen

  Buiten

  Binnen

1. Goed bereikbaar met openbaar vervoer

Kies een locatie die goed bereikbaar is met openbaar vervoer of waar genoeg parkeergelegenheid is voor de gasten die willen carpoolen. Op onze locatie is voldoende parkeergelegenheid met laadpalen en stopt de tram op 5 minuten lopen van de locatie.

2. Ga voor duurzame producten

Lekker eten en drinken horen bij een succesvol event. En dat gaat heel goed samen met duurzame producten zoals scharrelvlees, duurzaam gekweekte vis en groenten. Ons keukenteam werkt uitsluitend met duurzame producten en wij houden rekening met de beschikbaarheid in het seizoen.

3. Buitenlocatie

Wil je een vergadering, borrel of BBQ op een Corona veilige locatie houden dan is een locatie in de natuur een aanrader. Te Werve Buiten is onze buitenlocatie op Landgoed Te Werve, is geheel ingericht met duurzame materialen zoals een hippe barcontainer, stoer gerecycled meubilair, event verlichting, Wifi en geluidsinstallatie.

4. Ga voor een langdurige samenwerking

Duurzaamheid heeft als doel om toekomstgericht te denken. Een duurzame samenwerking zorgt voor een langdurige relatie, nieuwe inzichten voor beide partijen en vergroot de kans op een succesvol event. Een duurzame samenwerking realiseer je door een locatie te kiezen die kennis en kunde paraat heeft, meedenkt, flexibel is en net dat extra stapje zet. Wij gaan graag met je zitten om jouw eventplannen te bepreken!

Wilt je meer weten over hoe je een ‘groen’ event kunt organiseren? Neem dan contact met ons op voor meer informatie op 070 -41 52 185 of stuur een mailt naar onze salesafdeling info@tewerve.nl.

Monumentale erfgoedlocatie met eigentijdse inrichting

Zeer duurzaam en 100% CO2 neutraal!

Bevlogen medewerkers met passie voor het vak