Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 070 - 41 52 185

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

 • visual
  • Verbind uw team op Landgoed Te Werve en Hooge Vuursche
  • Volledig verzorgd door enthousiast team
  • Hippe buitenlocatie en binnenlocaties in de Randstad
  • Gratis parkeren op eigen terrein
  Download hier de brochure

3 tips: zo zorgt u voor verbinding in uw team

De feestdagen staan weer voor de deur. De tijd van het jaar waar we liever voor elkaar zijn, de tijd voor elkaar nemen en ons meer dan ooit verbonden voelen met familie en vrienden. Maar hoe zit dit op het werk? Hoe kunnen we ervoor zorgen dat we deze verbinding ook voelen met onze collega’s? En het liefst het hele jaar door? Teambuilding zorgt voor een sterker groepsgevoel, maar geeft ook de motivatie van medewerkers een boost. In deze blog geven wij u 3 tips voor effectieve teambuildingactiviteiten.

Samensmelten tot team

Gemotiveerde collega’s en een goed teamgevoel onderling, dat is toch wat iedere werkgever wil? Teambuilding zorgt ervoor dat een groep individuen samensmelt tot een team. Dit kan gedaan worden door bijvoorbeeld groepsgesprekken, oefeningen, rollenspellen of door het organiseren van een leuk teamuitje. Teambuilding is een ideale manier om elkaars zwakke en sterke punten te leren kennen. Door elkaars competenties beter te leren kennen, leer je elkaar ook meer te waarderen op de werkvloer.

Ga voor dat ‘wij’-gevoel

Regelmatig een teambuildingactiviteit organiseren kan een groot aandeel hebben in dat ‘wij’-gevoel. Een teambuildingactiviteit zorgt voor een persoonlijke, maar zeker ook voor een goede werksfeer. Bij Event Company werken wij samen met Team4Teams en zij helpen organisaties met de volgende doelen:

Leren samenwerken

Vergroten van het zelfvertrouwen

Verbeteren communicatie

Energie verhogen

Verhogen onderling vertrouwen

Last but not least…..plezier hebben met elkaar!

Event Company biedt de faciliteiten om in een informele sfeer én groene omgeving te vergaderen en vervolgens samen met de mensen van Team4Teams (zie download hiernaast) te bouwen aan uw team. Door deze combinatie blijft iedereen in deze informele sfeer hangen en kan men elkaar zo dus op een andere, meer persoonlijke, manier leren kennen.

3 tips voor effectieve teambuilding!

Teambuildingsessies kunnen plaatsvinden in allerlei soorten en maten. Toch zijn er een aantal tips die wij graag met jullie willen delen voor het organiseren van een effectieve teambuildingsactiviteit.

Tip 1: Zorg ervoor dat je teambuildingsactiviteit een duidelijk doel heeft. Plan dus niet heel de dag vol met presentaties, maar zorg voor variatie. Zorg voor een goede lunch en sluit af met een teambuildingactiviteit. Houd het energielevel van de medewerkers hoog door ze bij alles actief te betrekken.

Tip 2: Kies een inspirerende plek. Teambuilding moet juist zorgen voor die enorme energieboost en dit lukt alleen wanneer u deze dag organiseert in een omgeving die niet al te veel op het kantoor lijkt. Kies dus voor een originele plek voor de teambuilding sessie.

Tip 3: U kent vast wel het liedje van Herman van Veen: ‘We moeten rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan.’ Dat is dus precies níet het gevoel dat medewerkers moeten krijgen, gedurende een teambuildingactiviteit. Zorg ervoor dat medewerkers genoeg rust krijgen en wees niet té enthousiast met het tijdsschema. De dag helemaal volplannen met activiteiten werkt juist averechts.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het organiseren van een teambuildingactiviteit op Landgoed Te Werve of het landgoed van Kasteel De Hooge Vuursche? Neem dan contact op met onze salesafdeling op via 070 – 41 52 185 of stuur een mail naar info@eventcompany.nl.

Download mogelijkheden Team4Teams bij ons

Hier kunt u de mogelijkheden downloaden van Team4Teams bij Landgoed Te Werve, Te Werve Buiten in Rijswijk en Kasteel De Hooge Vuursche in Baarn.

Maak kennis met ons salesteam

U kunt voor al uw vragen contact opnemen met ons salesteam.

Salesteam

Bel mij terug

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden en de beschikbare data? Klik op onderstaande button en wij nemen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken of een afspraak te maken om de locatie te bekijken.

Bel mij terug