SALES TEAM Leonie Selst zakelijk - Te Werve
 • Vergaderen

  Events

  Presenteren

  Feesten

  Diners

 • Vergaderen

  Events

  Presenteren

  Feesten

  Diners

 • Vergaderen

  Events

  Presenteren

  Feesten

  Diners

Maak kennis met
Leonie Selst

Leonie,  wat vind je zo leuk aan je werk bij Event Company?
Het organiseren van uiteenlopende events, de contacten met de event organisatoren en particuliere gasten. De dynamiek en gezelligheid met mijn collega’s zorgen er ook voor dat ik iedere dag met plezier naar mijn werk ga.

Wat is je mooiste project ooit geweest?
Dat is toch een project tijdens mijn werk bij Event Company geweest. Een evenementenbureau kwam met een hele grote aanvraag voor een elektronicagigant die Kasteel de Hooge Vuursche exclusief wilde afhuren voor een klantenevenement. Het Kasteel was volledig gebrand in hun stijl en het was voor alle drie de partijen een groot succes.

Waar ben je goed in?
Ik kan goed luisteren en hierdoor behoeftes in kaart brengen. Ook schroom ik niet om contacten met mensen te leggen en te behouden.

Hoe meer we je leren kennen, hoe beter. Wat doe je in je vrije tijd?
Squashen, yoga, poging wagen om de de Zeven Zussen te lezen, lekker borrelen met vriendinnen, uiteten en soms stap ik nog wel een keer op een paard.

Met wie zou je wel eens een kopje koffie willen drinken?
Mark Rutte, omdat ik graag zijn drijfveren met hem wil bespreken en ik ben benieuwd wat hij in zijn spaarzame vrije tijd doet.

Monumentale erfgoedlocatie met karakter en een eigentijdse inrichting.

Bevlogen medewerkers met passie voor het vak

Zeer duurzaam en 100% CO2 neutraal!