Operationel afdeling Conrad Visser - Te Werve
 • Feest

  Familie

  Vrienden

  Borrelen

  Eten

 • Feest

  Familie

  Vrienden

  Borrelen

  Eten

 • Feest

  Familie

  Vrienden

  Borrelen

  Eten

Maak kennis met

Conrad Visser, assistent bedrijfsleider.

Mijn naam is Conrad Visser en ik ben al ruim dertig jaar werkzaam in het mooie hospitality vak.

Sinds 2009 ben ik in dienst bij Event Company. In het Agnetapark in Delft ligt de monumentale locatie De Lindenhof en ik heb me hier met veel plezier ingezet tijdens prachtige zakelijke events en grote bruiloften. In 2010 ben ik begonnen als assistent bedrijfsleider op de monumentale locatie Landgoed Te Werve en Te Werve Buiten in Rijswijk.

Mijn passie ligt echt bij het in de watten leggen van onze gasten en het ontzorgen tijdens mooie bruiloften en grote zakelijke evenementen. Gastvrijheid zit in mijn DNA! Het leuke van mijn werk als event manager vind ik het samenwerken met het hele team (van sales, afwas tot bediening en keuken). We genieten er allemaal van als we een succesvol event met elkaar hebben neergezet.

Landgoed Te Werve is een plek waar we al jaren studenten opleiden tot enthousiaste horeca-medewerkers. Wij zijn enorme trots om dat te doen en ik vind het erg leuk om als leermeester deze leerlingen de kneepjes van het vak te bij te brengen en ze op te leiden tot horeca-professionals.

Ik ben ik op één van de Event Company locatie’s getrouwd en vader van een mooie tweeling. Buiten mijn werk om vind ik het heerlijk om te hardlopen in de duinen, golfen, skieen en bbq-en.

Rustig gelegen op een besloten landgoed van 26 hectare vlakbij Den Haag

Monumentale erfgoedlocatie met karakter en een eigentijdse inrichting

Verrassend goede culinaire invulling uit eigen keuken.