AI Tools voor vergaderingen - Te Werve
 • Vergaderen

  Events

  Presenteren

  Feesten

  Diners

 • Vergaderen

  Events

  Presenteren

  Feesten

  Diners

 • Vergaderen

  Events

  Presenteren

  Feesten

  Diners

AI Tools voor vergaderingen

Het gebruik van kunstmatige intelligentie (AI) in vergaderingen kan een positieve bijdrage leveren als het gaat om efficiëntie, productiviteit en algehele ervaring van jouw meeting. Hier zijn enkele manieren waarop AI kan worden ingezet tijdens een vergadering.

1. Slimme planning en agendabeheer:
AI-gedreven tools kunnen helpen bij het vinden van het ideale tijdstip voor een vergadering door de agenda’s van alle deelnemers te analyseren. Ze kunnen ook rekening houden met tijdzones voor internationale deelnemers. Voorbeelden zijn Doodle, Calendly en Vplan.

2. Automatische transcriptie en notulen:
AI-software kan gesproken woord in real-time omzetten in tekst, waardoor nauwkeurige transcripties en notulen van vergaderingen worden gecreëerd. Dit bespaart tijd en garandeert dat belangrijke punten worden vastgelegd. Voorbeelden zijn Otter.ai, Microsoft Teams Transcription, Zoom Transcription, Scribie

3. Taalvertaling in real-time:
Voor internationale vergaderingen kan AI real-time vertaling bieden, waardoor taalbarrières worden doorbroken en de communicatie wordt vergemakkelijkt. Voorbeelden zijn iTranslate Voice, Deepl Translator, Microsoft Translator.

4. Gebruik van chatbots voor logistieke ondersteuning:
AI-chatbots kunnen worden ingezet om veelgestelde vragen van gasten te beantwoorden, zoals details over de locatie, parkeerinformatie, WiFi-toegang, en andere faciliteiten.

5. Analyse van vergadergegevens:
AI kan de interacties tijdens een vergadering analyseren om inzichten te geven in de betrokkenheid, spreekduur van deelnemers en de algemene dynamiek. Dit kan nuttig zijn voor het verbeteren van toekomstige vergaderingen. Voorbeelden zijn Cisco Webex Insight, Microsoft MyAnalytics.

Rustig gelegen op een besloten landgoed van 26 hectare vlakbij Den Haag

Gratis parkeren op eigen terrein en dichtbij snelwegen

De lunch is een feesttje!