Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 070 - 41 52 185

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

 • visual
  • Eventlocaties in het groen
  • Volledig geregeld door bevlogen team
  • Dichtbij snelweg en gratis parkeren
  • Culinair hoog niveau uit eigen keuken
  Download hier de brochure

Nog even..en we gaan weer open

Nog even..en we gaan weer open

Eindelijk is daar die lang gehoopte stip aan de horizon: we gaan 1 juni weer open voor kleine groepen en hopelijk versoepelt de overheid vanaf 1 juli de maatregelen en mogen we (in aangepaste vorm) weer bij elkaar komen in grotere groepen. Wil je voor die tijd al een bijeenkomst plannen? Neem contact met ons op en wij regelen een privé-afspraak.

Privé-afspraak
Heb je een bijeenkomst te plannen en wil je dit nog deze maand geregeld hebben? We kunnen online een live rondleiding voor je organiseren. Privé-afspraken op locatie doen we ook, natuurlijk met inachtneming van de RIVM-richtlijnen. Onze reserveringsafdeling is bereikbaar op 070- 41 52 185. Je kunt ook een mail sturen naar info@eventcompany.nl voor afspraken, vragen, opties, offertes en detailbesprekingen.

Vanaf 1 juni
Vanaf 1 juni mogen we weer kleine groepen ontvangen op Landgoed Te Werve en Kasteel De Hooge Vuursche. Op Te Werve Buiten hebben wij een groot terras en daar kun je met jouw team samenkomen voor een borrel, vergadering of teamsessie. Leuke manier om weer even bij elkaar te komen in de buitenlucht. Natuurlijk volgen wij de richtlijnen van het RIVM en vragen we de gasten om “smart distance” te houden. Bel voor beschikbaarheid en meer informatie: 070- 41 52 185.

Vanaf 1 juli
Wij missen jou als gast en het plezier dat we hebben om iedereen een fijne meeting, training of feest te bezorgen. Vanaf 1 juli kunnen we hopelijk kleine en grote groepen bij ons ontvangen. Wij hopen dan weer een mooie bijeenkomst (met enkele aanpassingen) zowel buiten als binnen voor jou te mogen faciliteren.

Te Werve Buiten

Midden tussen de stedelijke bebouwing van Den Haag en Rijswijk ligt een stukje verborgen groen. Een landgoed van 26 hectare met vossen, fazanten en konijnen. Uniek in de hectische Randstad. Aan het grote meer op Landgoed Te Werve is een buitenlocatie gecreëerd. Te Werve Buiten. De locatie heeft een flex-tent met heaters en een zonnige terras voor events van 50-500 personen. De locatie is geschikt voor informele borrels, lunches en diners met heerlijke gerechten van onze Kamado Joe grill zoals stoer streetfood en een BBQ.

Landgoed Te Werve bij Den Haag

In een 26 hectare beschermd natuurpark in Rijswijk ligt Landgoed Te Werve. Het landhuis beschikt over diverse hoge ruimtes van van 6 tot 250 personen. Het terras en het landgoed bieden tal van mogelijkheden voor buiten events. De lunch en het diner worden geserveerd op de begane grond. Bij mooi weer kunt u buiten BBQ-en.

Kasteel De Hooge Vuursche in Baarn

Tussen de uitgestrekte bossen van Hilversum en Baarn ligt Kasteel De Hooge Vuursche op een landgoed van 19 hectare. Het Koetshuis op het landgoed  is speciaal ingericht voor de zakelijke gebruiker. Het Kasteel heeft grote, hoge ruimtes en is geschikt voor events van 30 tot 450 personen. De kasteeltuin en het bos bieden vele mogelijkheden voor outdoor activiteiten en events.

Bel mij

Heeft u een vraag? Klik op onderstaande button en wij nemen contact met u op. U kunt ook zelf bellen met: 070-41 52 185.

Contact

Feestarrangement

1500

Heeft u iets te vieren met uw bedrijf? Wij hebben o.a. een mooi arrangement voor u.

Feestarrangement

Tips Event in Festival Sfeer

Wij hebben zelf een Event georganiseerd voor onze eventplanners en -bureau's.  Lees hier de tips.

Event in Festivalsfeer

Maak kennis met ons salesteam

U kunt voor al uw vragen contact opnemen met ons salesteam.

Salesteam