Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 070-39 09 711

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

Uw zakelijke bijeenkomst volledig verzorgd

Tijdens uw vergadering, presentatie of andere zakelijke bijeenkomst mag het u aan niets ontbreken. De locaties van Event Company staan bekend om hun service, liefde voor het vak en professionaliteit. Wij werken dan ook graag met partners die dat onderstrepen.

Partners met wie we graag samenwerken

Leveranciers van de onderstaande diensten komen regelmatig op één of meerdere van onze locaties. Ze weten inmiddels hoe wij werken en hoe wij er samen voor u een geslaagde bijeenkomst van kunnen maken.

 • Teambuilders

  Teambuilders

  Kan uw zakelijke bijeenkomst wel een kleurrijk tintje gebruiken? Denk bijvoorbeeld aan een doelgericht begin met een uurtje handboogschieten. Wij hebben tal van suggesties als het gaat om specialisten in teambuilding, presentatietechnieken of veranderingsprocessen.

  Lees meer
 • Fotografen en filmpjes

  Fotografen en filmpjes

  Uw bijeenkomst vastleggen als aandenken bijvoorbeeld voor het team of een filmpje maken van de dag die later op de (interne) site kan worden gezet. Wij hebben een aantal leveranciers die dat voor u kunnen verzorgen.

  Lees meer
 • Hotels

  Hotels

  Wat is nu fijner dan voor of na uw bijeenkomst te blijven overnachten. Er zijn hotels op 5 minuten afstand van Landgoed Te Werve.

  Lees meer

Maak kennis met ons salesteam

U kunt voor al uw vragen contact opnemen met ons salesteam.

Salesteam

Reviews vergaderen Landgoed Te Werve

1484

Lees hier wat onze zakelijke gasten van ons vinden.

reviews