Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 070-39 09 711

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

 • visual
  • Trouwen in een monumentaal landhuis in een natuurlijkpark van 26 hectare
  • Eigentijds ingericht
  • Enthousiaste en gedreven medewerkers
  • Culinair hoog niveau uit eigen keuken
  Vraag informatie aan

Geef elkaar het jawoord op Landgoed Te Werve

Op de mooiste dag van uw leven mag een prachtige trouwlocatie niet ontbreken. Op landgoed Te Werve wordt alles tot in de puntjes verzorgd. Ook is de locatie een “Huis der Gemeente”. Dit betekent dat ook uw huwelijksvoltrekking in de locatie kan plaatsvinden. Landgoed Te Werve is in 2012 geheel gerenoveerd.

Feestelijke trouwzaal

De Tuinzaal toveren we om tot een feestelijke trouwzaal. Het uitzicht op het landgoed vormt overigens een prachtige achtergrond voor uw trouwfoto’s. Direct na de huwelijksvoltrekking kunt u de bruidstaart aansnijden en proosten met Champagne. Het feest kan beginnen!

Ceremonietijden

Van maandag tot en met vrijdag kunt u van 15.00 tot en met 22.00 uur trouwen en op zaterdag kunt u van 09.00 tot en met 22.00 uur trouwen op Landgoed Te Werve. U dient zelf contact op te nemen met de afdeling Burgerzaken van de gemeente Rijswijk om een keuze te maken voor een trouwambtenaar.

Informatie over huwelijksvoltrekking

U kunt uitsluitend het huwelijk laten voltrekken op Landgoed Te Werve indien u de gehele dag bij ons viert. Neem voor reservering van uw huwelijk en de huwelijksceremonie contact met ons op via 070-3909711.  De afdeling Burgerlijke Stand van de gemeente Rijswijk informeert u graag verder over alle mogelijkheden van de huwelijksvoltrekking en de additionele kosten die u rechtstreeks aan de gemeente betaalt. De afdeling Burgerlijke Stand is bereikbaar op telefoonnummer 070-3909711 of kijk op www.rijswijk.nl

Locatie bekijken? Kom naar de opendag op zondag 25 november

1675

Trouwen of iets te vieren? Kom naar onze opendag (Landgoed Te Werve en Kasteel De Hooge Vuursche) op zondag 25 november 11.00-16.00 uur! Liever eerder of een persoonlijke afspraak? Bel dan: 070- 41 52 185.

Opendag 25 november

Opstelling huwelijksceremonie

Meike van der Veer tijdens de ceremonie

http://www.swinging.nl/meike's-weddingceremony

Meike van der Veer, oa bekend van The Voice of Holland, maakt van uw trouwceremonie iets heel bijzonders en persoonlijks. Zij stelt samen met u een persoonlijk programma samen voor tijdens uw ceremonie. Zo wordt dit bijzondere moment wel heel speciaal! Meike kan bijvoorbeeld tijdens binnenkomst van de gasten een nummer zingen, tijdens het ondertekenen van de trouwakte en aan het einde van de ceremonie.

Meike van der Veer Wedding Special