Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 070-39 09 711

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

 • visual
  • Trouwen in een monumentaal landhuis in een natuurlijkpark van 26 hectare
  • Eigentijds ingericht
  • Enthousiaste en gedreven medewerkers
  • Culinair hoog niveau uit eigen keuken
  Vraag informatie aan

Geef elkaar het jawoord op Landgoed Te Werve

Op de mooiste dag van uw leven mag een prachtige trouwlocatie niet ontbreken. Op landgoed Te Werve wordt alles tot in de puntjes verzorgd. Ook is de locatie een “Huis der Gemeente”. Dit betekent dat ook uw huwelijksvoltrekking in de locatie kan plaatsvinden.

Feestelijke trouwzaal

De Tuinzaal toveren we om tot een feestelijke trouwzaal. Het uitzicht op het landgoed vormt overigens een prachtige achtergrond voor uw trouwfoto’s. Natuurlijk kunt u ook buiten trouwen! Direct na de huwelijksvoltrekking kunt u de bruidstaart aansnijden en proosten met Champagne. Het feest kan beginnen!

Ceremonietijden

Van maandag tot en met vrijdag kunt u van 15.00 tot en met 22.00 uur trouwen en op zaterdag en zondag kunt u van 09.00 tot en met 22.00 uur trouwen op Landgoed Te Werve. U dient zelf contact op te nemen met de afdeling Burgerzaken van de gemeente Rijswijk om een keuze te maken voor een trouwambtenaar.

Informatie over huwelijksvoltrekking

U kunt uitsluitend het huwelijk laten voltrekken op Landgoed Te Werve indien u de gehele dag bij ons viert. Neem voor reservering van uw huwelijk en de huwelijksceremonie contact met ons op via 070-3909711.  De afdeling Burgerlijke Stand van de gemeente Rijswijk informeert u graag verder over alle mogelijkheden van de huwelijksvoltrekking en de additionele kosten die u rechtstreeks aan de gemeente betaalt. De afdeling Burgerlijke Stand is bereikbaar op telefoonnummer 070-3909711 of kijk op www.rijswijk.nl

Locatie bekijken? Bel voor een afspraak

Trouwen of iets te vieren? Bel voor een locatiebezichtiging: 070-41 52 185.

Opstelling huwelijksceremonie

Op zondag trouwen op Landgoed Te Werve

info@tewerve.nl

Vanaf heden kunt u ook op zondag trouwen op Landgoed Te Werve in Rijswijk! Mail of bel 070- 39 09 711 voor beschikbaarheid of een locatiebezichtiging

Mail voor beschikbaarheid