Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 070 - 41 52 185

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

 • visual
  • Trouwen in een monumentaal pand in het park
  • Eigentijds ingericht
  • Enthousiaste en gedreven medewerkers
  • Culinair hoog niveau uit eigen keuken
  Vraag informatie aan

Kerken, restaurants

De Lindenhof ligt in het Agnetapark in Delft, op slechts 10 km van Rotterdam en Den Haag. De locatie beschikt over een groot terras aan het water met imposante fontein. Ideaal voor het maken van de trouwreportage. Graag informeren wij u over handige adressen in de buurt voor bv het kerkelijk huwelijk, dinermogelijkheden voor gasten die niet met u in De Lindenhof dineren en goede adressen om te overnachten.

Vele mogelijkheden voor kerkelijk huwelijk

In de nabije omgeving zijn enkele kerken aanwezig waar de inzegening kan plaatsvinden. Het kerkelijk huwelijk kan pas voltrokken worden na het burgerlijk huwelijk. Als u zowel het burgerlijk als ook het kerkelijk huwelijk op één dag wilt laten plaatsvinden, is het verstandig ongeveer één jaar van tevoren contact op te nemen met hetzij een pastor of vertegenwoordiger van de kerk, hetzij een daartoe gespecialiseerde, onafhankelijke freelance pastor.

Nieuwe kerk
De Nieuwe Kerk aan de Markt in Delft dateert uit 1496 en in deze kerk bevinden zich de Koninklijke grafkelders. De kerk heeft 16 gebrandschilderde ramen en er is een expositie over de geschiedenis van de Nieuwe Kerk.
Nieuwe Kerk

Oude kerk
Aan het Heilige Geestkerkhof staat de oudste kerk van Delft. De Oude Jan genaamd. De Oude Kerk is gebouwd in 1246 en heeft een karakteristieke scheve toren. De gerestaureerde kerk heeft een prachtig interieur. Bijzonder zijn de fraai bewerkte preekstoel uit 1548 en de 27 gebrandschilderde ramen.
Oude Kerk

St. Hippolytuskapel
De Sint Hippolytuskapel is in 1972 (her)ingericht voor de rooms-katholieke eredienst en sinds 1977 eigendom van de Stichting Sint Hippolytuskapel. De kapel is rond 1400 gebouwd op de hoek van de Oude Delft en de Nieuwstraat (zelfstandige kapel, geen eigen parochie). Het is een intieme, niet al te grote kerk op loopafstand van de Lindenhof.
Oude Delft 118, Telefoon: 015-2136492.
Contactadres: Oude Delft 112a, Telefoon: 015-212 42 98.
 

Restaurants

Goede adressen voor uw gasten, die niet met u in De Lindenhof dineren, om tussen de receptie en het feest te gaan eten, zijn:

Van der Dussen
Eten bij Van der Dussen is genieten van eerlijke gerechten in een aangename, warme omgeving. Het restaurant ligt prettig besloten in de hoek van het oude Bagijnhof. De schaduw van de scheve toren van de kerk de Oude Jan aan de Oude Delft raakt net het dak. Voor u een makkelijk punt van oriëntatie. Eenmaal binnen ziet u dat die beslotenheid juist staat voor openheid. U kunt letterlijk recht in de keuken kijken.
www.restaurantvanderdussen.nl

Vlaanderen
Er wordt gekookt vanuit een degelijke klassieke Franse basis en internationale ontwikkelingen worden verantwoord in de keuken ingepast. De menukaart wisselt elke drie maanden. Daarnaast wordt er een  dagelijks wisselend 3 gangen menu geserveerd of kunt u een keuze maken van de menukaart met een maandelijks wisselend thema.
www.vlaanderen.nl

Sjees
Vanaf het terras van het Grand Café heeft u een prachtig uitzicht op het stadhuis van Delft. De compleet vernieuwde keuken staat garant voor heerlijke producten die met zorg zijn bereid. Zowel binnen als buiten zijn er uitgebreide menukaarten voor lunchgerechten, versnaperingen, complete diners en borrelhapjes.
www.desjees.nl

 

Bel mij terug

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden en de beschikbare data? Klik op onderstaande button en wij nemen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken of een afspraak te maken om de locatie te bekijken.

Bel mij terug

Huwelijken Landgoed Te Werve

Landgoed Te Werve heeft al vele gasten mogen ontvangen. Lees hier...

Lees het verhaal van Bruiloften Landgoed Te Werve