Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 070 - 41 52 185

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

Fotografen

Fotografen

Het is natuurlijk essentieel om de emoties van deze bijzondere dag vast te leggen. Daarom kiezen veel bruidsparen voor een professionele fotograaf. Veel afbeeldingen op deze site zijn van onderstaande fotografen. 

 • Paula Romein

  Paula Romein

  Een bruiloft is een aaneenschakeling van dierbare momenten. Paula Romein Fotografie maakt van jullie bruiloft een tastbare herinnering. Zij maken de bruidsreportages in ongedwongen sfeer en setting, met slechts één doel: jullie als bruidspaar te midden van jullie dierbaren mooi en puur in beeld brengen, waarbij jullie persoonlijkheid het uitgangspunt is. Tijdens de huwelijksdag zijn ze onopvallend aanwezig, alert op emotie en bijzondere momenten en oog voor alle sfeervolle details.

  Paula Romein

 • Reflexx

  Reflexx

  Een stijlvolle reportage is volgens Reflexx een collage van emotie, detail en momenten. - Winnaar beste weddingfotograaf – Dutch Wedding Awards 2012.

  Reflexx Reportages

 • Bas Uijlings

  Bas Uijlings

  In 2017 verkozen tot beste bruidsfotograaf van Nederland en erg goed bekend op ons kasteel. Bas Uijlings Fotografie & Film kan naast fotografie ook een complete film verzorgen van jullie huwelijksdag en omdat zij als team samenwerken verloopt dit ongemerkt en heel ontspannen. Met vele honderden bruiloften ervaring over de hele wereld maken jullie met de keuze voor Bas Uijlings een keuze voor hoogstaande kwaliteit en betrouwbaarheid. Zij bieden vele opties zoals een drone voor opnames vanuit de lucht, een same day slideshow en supergave handgemaakte Italiaanse albums.

  Ga naar zijn site voor meer informatie!

 • Ilona Hartensveld

  Ilona Hartensveld

  Sfeervolle, award-winnende bruidsfotojournalistiek. Professionele werkwijze door team van beeldvormers achter de schermen. Zit Ilona binnenkort met jullie rond de koffietafel? Combineer dit met een gratis pre-weddingsessie in de studio in Hilversum. Voorbeeld reportages zien?
  Neem dan een kijkje op www.bruidsreportages.com.

Locatie bekijken? Bel voor een afspraak!

Ga je trouwen of heb je iets te vieren? Bel voor een afspraak om onze locatie te komen bekijken: 070- 41 52 185

Annuleringsverzekering

Als uw bruiloft bij ons wordt gevierd, kunt u een verzekering bij Event Company afsluiten indien u moet annuleren i.v.m. ziekte, overlijden of ongeval. Vraag onze salesafdeling naar de mogelijkehden: 070-41 52 185.

Twitter