Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 070 - 41 52 185

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

Buitengewoon Ambtenaar

Buitengewoon Ambtenaar

De huwelijksceremonie is het hoogtepunt van uw trouwdag. Om dit bijzondere moment nog persoonlijker te maken kunt u een buitengewoon ambtenaar het huwelijk laten voltrekken. Deze ambtenaar neemt alle tijd om u te leren kennen zodat hij of zij er een hele persoonlijke ceremonie van kan maken waarin uw wensen en verhalen, en die van uw vrienden en familie, een belangrijke rol spelen.

 • Mooi Trouwen

  Mooi Trouwen

  Zeg ''Ja'' tijdens uw persoonlijke trouwceremonie.

  Dat het sluiten van een huwelijk ook anders kan, toont Mark van Leeuwen van Mooi Trouwen. Naar zijn idee is uw trouwceremonie vooral een emotioneel samenzijn. Als spreker laat hij u vertellen, luisteren, lachen, stralen en genieten. Dankzij de inbreng van speeches, brieven en muziek weet hij de sfeer te variëren. Van officieel, serieus en bezinnend, naar blij, romantisch en feestelijk. Op uw trouwdag is Mark benoemd en beëdigd. Namens de gemeente mag hij uw huwelijk officieel voltrekken en staat hij op de locaties van Landgoed Te Werve, De Lindenhof en Kasteel de Hooge Vuursche garant voor een persoonlijke en levendige trouwceremonie.

  Mooi Trouwen

 • Trouwambtenaarkiezen.nl

  Trouwambtenaarkiezen.nl

  Je trouwdag is een van de mooiste dagen van je leven. Een stijlvolle, warme en persoonlijke ceremonie is de opmaat naar de rest van deze dag. Het is dus belangrijk om zorgvuldig een trouwambtenaar te kiezen die bij jullie past, bij wie jullie je op je gemak voelen. Een trouwambtenaar die jullie verhaal herkenbaar vertaalt in een onvergetelijke speech. Trouwambtenaarkiezen is een samenwerkingsverband van vijf enthousiaste zelfstandig trouwambtenaren. We delen de kennis en ervaring, dat inspireert ons en houdt ons scherp. Het maakt niet alleen dat de kwaliteit nog hoger wordt maar ook dat wij met nog meer plezier huwelijken voltrekken.

  Trouwambtenaarkiezen.nl

 • Pauline Suidgeest

  Pauline Suidgeest

  Omdat u niets aan het toeval wilt overlaten, wilt u kiezen welke ceremoniespreker (trouwambtenaar) u op uw trouwdag die belangrijke vraag gaat stellen. Het is fijn om tijdig kennis te maken en aan te voelen of u blij wordt als u deze persoon op uw trouwdag ziet.
  Pauline Suidgeest is een ceremoniespreker die graag de tijd neemt voor haar bruidsparen. Zij streeft ernaar dat het trouwmoment het warm kloppend hart van de trouwdag wordt. Ze verwoordt het verhaal van het bruidspaar op herkenbare wijze. Met respect voor het belang van het moment, in een losse, ontspannen atmosfeer. Uiterst persoonlijk. De verbinding van het bruidspaar en de verbinding met de mensen om hen heen vormen de rode draad in een samenzijn waarin onbedaarlijk gelachen wordt en waarin een traantje wordt weggepinkt. En als gasten haar na afloop vragen of ze een vriendin van de bruid of van de bruidegom is, weet Pauline dat haar missie geslaagd is.

  Pauline Suidgeest

Locatie bekijken? Kom zondag 30 juni naar onze opendag

1675

Trouwen of iets te vieren? Kom 30 juni 11.00-16.00 uur naar de opendag. Liever eerder of persoonlijke afspraak? Bel dan 070-41 52 185.

Opendag 30 juni

U bent van harte welkom bij Event Company!

Bel: 070 - 41 52 185

Meer informatie

Huwelijken Kasteel De Hooge Vuursche

Kasteel De Hooge Vuursche heeft vele gasten mogen ontvangen. Lees hier wat ze...

Lees het verhaal van Huwelijken Kasteel De Hooge Vuursche

Twitter