Pop-up restaurant Landgoed Te Werve - Te Werve
 • Pop-up Restaurant

  Landgoed

  Te Werve

   

 • Pop-up Restaurant

  Landgoed

  Te Werve

 • Pop-up Restaurant

  Landgoed

  Te Werve

Nieuw: Pop-up restaurant op eeuwenoud Landgoed Te Werve

Landelijk dineren, midden in de stad
Voor het eerst in zijn ruim 750-jarige geschiedenis is het prachtige Landhuis Te Werve voor publiek toegankelijk om te dineren. Vanaf 8 januari opent het tijdelijk pop-up restaurant bijna elke vrijdag en zaterdag zijn deuren. Een monumentale kans!

3 gangen € 39,50

Landgoed Te Werve

Te Werve in Rijswijk is een eeuwenoud, bosrijk landgoed van 26 hectare midden in de randstad. En onder normale omstandigheden niet toegankelijk. Maar bijzondere tijden, biedt een bijzondere mogelijkheid: beleef een geweldige avond in het pop up-restaurant in het landhuis. Haal bij kaarslicht herinneringen op aan die mooie bruiloft op Te Werve. Geniet van een heerlijk diner op het landgoed uit de Shell- of BPM-jaren. Of strijk gewoon neer voor een romantisch etentje in een van de sfeervolle ruimtes van het landhuis.

Private Dining 6 tot 8 personen

Heb je iets te vieren en wil je even helemaal apart met een klein groepje in een sfeervolle ruimte dineren? Wij hebben een intieme Serre waar jullie kunnen dineren met een groep van 6 tot 8 personen. Voor slechts € 120,- heb je een eigen ruimte met prachtig uitzicht op de oudste Duiventoren van Nederland.  Je kunt hier een aparte reservering voor maken.

Openingsdagen en reserveren

Geniet van onze goede keuken, heerlijke wijnen en prachtige locatie! Op vrijdag en zaterdag ben je welkom vanaf 17.00 uur in het landhuis voor een drankje in de bar of lounge. Vanaf 18.00 uur kun je terecht in ons restaurant voor een mooi driegangen menu (€ 39,50 p.p.) waarbij je natuurlijk ook vegetarisch kunt kiezen of een extra tussengerecht.  Voor de kids hebben we een kindermenu!

Vanwege de beperkte beschikbaarheid en de corona-richtlijnen is reserveren verplicht.

Monumentale erfgoedlocatie met karakter en een eigentijdse inrichting.

Verrassend goede culinaire invulling uit eigen keuken

Gratis parkeren op eigen terrein en dichtbij snelwegen